Çok güldüğünüz, eğlenceli, korkunç, rezil, saçma, ilginç
bir anınızı anlatır mısınız?
en iyi anıyı en iyi görüş seçicem
bir anınızı anlatır mısınız?
en iyi anıyı en iyi görüş seçicem
Sevgilimle ilişkimiz okuldan başlamıştı pandemiyle mesafe girdi falan derken bitti sonra başka biriyle tanıştım 2 ay konuştuk aşık olmustuk resmen diğer yarım gibiydi bulusacaktık ama birgun arkadasimla buluştum bugün çok yazamam dedi bende sorun değil dedim foto at bakim ne giydin dedim fotoğraf attı eski sevgilim fotoda yanında şok oldum ne yapacağım bilemedim aksama olayi ona anlattım o da çok şaşırdı ne olacak bilemedik ben çok utandim kendimi kötü kızlar gibi hissettim çok da agladim yarın konuşuruz düşünmem lazim dedi ertesi gün yazmadi bende yazmadim 1 senedir konuşmuyoruz ama hala yazar diye bekliyorum 🥲
ben o zamanki sevgilimle ilk kez buluşacaktım, en yakın arkadaşım da iş görüşmesine gidiyordu ve aynı arabadaydık. önemli bir dikkatli sürelim kaza bela olmasın dedik. arkadaşım arabaya takla attırdı. ben kafamı vurdum arkadaşımın bazı yerleri kanadı falan. yine de o iş görüşmesine gitti ben kızla buluşmaya
Cevap
3Cevap
Kiz arkadasimla sakalasiyordum dizi malum yerime gelmisti çok kivranmistim ama evde yalnizdik iyi ki kimse o halimi görmedi rezillikti resmen 😒
evet ama onun hoşuna gitmiş
aslında düşününce sonradan benimde hoşuma gitti 😂
Küçükken balkondan arkadaslarla sidik yarışı yapardik kim daha uzağa attıracak diye pantalonuma istemiştim 😂
Hic unutmuyorum o anıyı sonra çeşmenin altina pacami sokup yikamistim😂
Bir keresinde şey olmuşu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?