Kişilik & Karakter Benim gibi sinirli olanlar kimler? Sinirli_ Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Bu ara daha bi gerginim 😄 Güncellemeler+1 yıl Mesaj kutumu kapattımDagılabiıirsiniz 😂 Benim gibi sinirli olanlar kimler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Stresi azaltabilirsin veya bitter çikolata ye 😅 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Senin gibimiyim bilmiyorum ama bende yeterince sinirli bir insanım 1 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İlgi gösterecek, ayağının altına su torbası, bir bardak papatya çayı ve abur cubur alacak biri lazım size, tebrikler 1 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bende cok sinirli biriyim ani sinirlenmelerim çoktur bunu kontrol altına alamıyorum ne yazık ki 🤧 1 0 Yorumla
bilgeyazarenes Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çok gerginim, suanda bilmiyorum niye. 0 2 Yorumla bilgeyazarenes +1 yıl Yani neden rahatsız ediyorlar anlamıyorum? Bu insanlar empati kurma yoksunları, kolay gelsin kardeşim. Yorumla Sinirli_ +1 yıl Bunlar sapık sürüleri Yorumla
Yaşasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl https://youtu.be/dPAAkBZIqhEBenim bir gün 0 0 Yorumla
Gamsızzbey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Tamam kankacım tamam canımın içi tamam hayatım sakin ol 😂😂 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Sinirli olmayı sevmem 0 0 Yorumla
curlysef Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Evet ben de.. hele ki anlik ise elimde hiçbir şey birakmiyorum kırıp döküyorum.. bir yol bulursan bana ulas sister 0 0 Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl gözlerini görünce bende sinir kalmadı 1 1 Yorumla Gülgibierkek +1 yıl mesaj kutusunu yesinler Yorumla
Sezginksck Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Yuzune bakılırsa melek gibi 😄 burcun ne? 1 2 Yorumla Sinirli_ +1 yıl Terazi Yorumla Sezginksck +1 yıl Yakınmışiz bende Başak Yorumla
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Fizyolojik gerginlik mi psikolojik gerginlik mi? 0 2 Yorumla Sinirli_ +1 yıl Psiko Yorumla Hahaha2020 +1 yıl Psikolojik gerginlik için psikolojik nedeni gidermen lazım. Yorumla
Figog Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı. Kim sinirlendirdi bukadar 0 4 Yorumla Sinirli_ +1 yıl Kurye 😡 Yorumla Figog +1 yıl Bayramda çalışıyorlar mi ne yaptı sana Yorumla Sinirli_ +1 yıl Adresi bulamamış trip atıyor mal oglu mal Yorumla Figog +1 yıl Hiç keyfini bozma olur böyle mallar Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çok gerginme bence sinirli olmak iyi değil 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Döğüşelim mi bebeğem, aşırı gerginim 😏 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bazen ben de öyle oluyorum. Telaş yapma geçer 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Noldu neyin var eminim reglisin 😒 0 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin her tarafın sinirli olsa ne yazar 0 1 Yorumla Sinirli_ +1 yıl Diyosun Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl seks insanı gevşetiyor. 0 1 Yorumla Sinirli_ +1 yıl Oo harun abi hoş gelmişin Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Ben hep gerginim her şeyden nem kaparım 😂 0 0 Yorumla
JJonSnow Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Hülya Avşar'ın kızına benziyorsun 0 3 Yorumla Sinirli_ +1 yıl Çok çirkin bea o emin misin 😄 Yorumla JJonSnow +1 yıl Benziyorsun özellikle küçüklük haline. Magazin programlarından kalmış aklımda 😅 Yorumla Sinirli_ +1 yıl 😂 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Sen sinirli falan değilsin 0 0 Yorumla
Seliin35 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Ben de 2 1 Yorumla cenk190327 +1 yıl @Seliin35 ? Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. değilim 1 0 Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Giç çekilmez bir tip 0 10 Yorumla Sinirli_ +1 yıl Anten tak Yorumla AgaogluBora +1 yıl Senin sinirini pipetle içerim. Yorumla Sinirli_ +1 yıl 🤣 Yorumla AgaogluBora +1 yıl Bak dağıldın. Sinir gitti Yorumla Sinirli_ +1 yıl AYNEN Yorumla AgaogluBora +1 yıl Bir genç kızı daha sinirinden kurtardım... Yorumla Sinirli_ +1 yıl Sag ol dedecim. Elini öpeyim de harçlık veresin olur mu Yorumla AgaogluBora +1 yıl No harçlık bol byeeee sana Yorumla Sinirli_ +1 yıl 😂😂😂 cimri Yorumla AgaogluBora +1 yıl Aaaaa deme öyle :( Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bize ne 0 2 Yorumla Sinirli_ +1 yıl Basak burcu musun aslan mı Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl İkisi de değilim Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ben degilim 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Arada oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Stresi azaltabilirsin veya bitter çikolata ye 😅
Senin gibimiyim bilmiyorum ama bende yeterince sinirli bir insanım
İlgi gösterecek, ayağının altına su torbası, bir bardak papatya çayı ve abur cubur alacak biri lazım size, tebrikler
Bende cok sinirli biriyim ani sinirlenmelerim çoktur bunu kontrol altına alamıyorum ne yazık ki 🤧
Çok gerginim, suanda bilmiyorum niye.
Yani neden rahatsız ediyorlar anlamıyorum? Bu insanlar empati kurma yoksunları, kolay gelsin kardeşim.
Bunlar sapık sürüleri
Benim bir gün
Tamam kankacım tamam canımın içi tamam hayatım sakin ol 😂😂
Sinirli olmayı sevmem
Evet ben de.. hele ki anlik ise elimde hiçbir şey birakmiyorum kırıp döküyorum.. bir yol bulursan bana ulas sister
gözlerini görünce bende sinir kalmadı
mesaj kutusunu yesinler
Yuzune bakılırsa melek gibi 😄 burcun ne?
Terazi
Yakınmışiz bende Başak
Fizyolojik gerginlik mi psikolojik gerginlik mi?
Psiko
Psikolojik gerginlik için psikolojik nedeni gidermen lazım.
Kim sinirlendirdi bukadar
Kurye 😡
Bayramda çalışıyorlar mi ne yaptı sana
Adresi bulamamış trip atıyor mal oglu mal
Hiç keyfini bozma olur böyle mallar
Asabi olduğum söylenir
Çok gerginme bence sinirli olmak iyi değil
Sakin kalmayı öğrendim artık
Büyüyünce geçer şey yapma
Döğüşelim mi bebeğem, aşırı gerginim 😏
Bazen ben de öyle oluyorum. Telaş yapma geçer
Noldu neyin var eminim reglisin 😒
Senin her tarafın sinirli olsa ne yazar
Diyosun
seks insanı gevşetiyor.
Oo harun abi hoş gelmişin
Ben hep gerginim her şeyden nem kaparım 😂
Hülya Avşar'ın kızına benziyorsun
Çok çirkin bea o emin misin 😄
Benziyorsun özellikle küçüklük haline. Magazin programlarından kalmış aklımda 😅
😂
Alalım sinirini prenses 😏😊
Sen sinirli falan değilsin
Ben de
@Seliin35 ?
değilim
Giç çekilmez bir tip
Anten tak
Senin sinirini pipetle içerim.
🤣
Bak dağıldın. Sinir gitti
AYNEN
Bir genç kızı daha sinirinden kurtardım...
Sag ol dedecim. Elini öpeyim de harçlık veresin olur mu
No harçlık bol byeeee sana
😂😂😂 cimri
Aaaaa deme öyle :(
Bize ne
Basak burcu musun aslan mı
İkisi de değilim
Sakin biriyim
Sinirli insanları hiç sevmem
Sakinim
Benn
napalım yani