Kişilik & Karakter Psikolojik rahatsızlık teşhisi moralinizi bozar mıydı? Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Herhangi bir konuda psikolojinizin bozuk olduğu teşhisini alsaydınız, bu moralinizi de bozar mıydı? Psikolojik rahatsızlık teşhisi moralinizi bozar mıydı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Şu an Türkiye'nin birçok bölümünün psikolojisi zaten bozuk. Ben de bugün gidip kendimi kontrol ettirsem Büyük ihtimalle benim de psikolojim bozuk olduğuna dair bir tanı konulacak. Bu durum benim moralimi bozmaz tedavisi neyse üstüne düşerek yaparım. 2 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Teşekkürler dostum Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır, benim için kendi düşüncelerim önemli. Ben seni seviyorsam, memnumsam istersem raporlu deli olayım. Kime ne. 2 1 Yorumla Bizt01 +1 yıl Bunu fırsat bilip üstüne birde eğleniriz galiba 😂 Yorumla
byncokblms77 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Okb takıntı hastalığı tedavisi görüyorum moralimi bozmadı 1 2 Yorumla Blondesmann +1 yıl Geçmişler olsun 🙏🏻😊 Yorumla byncokblms77 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yoo bozmaz zaten bana psikolojik rahatsızlık teşisi koyan psikiyatrinin psikolojisi bozuktur 1 0 Yorumla
Cherryautumn Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Herkesin biraz psikolojisi bozuktur o yüzden normal bir durum zamanla iyileşir 1 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı. Daha çok psikolojimi bozar. 2 0 Yorumla
Gubazi Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Sıkıntı olmaz. Tedavi olmayı tercih ederim. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar