Çocuk seslerinden dolayı başım felaket ağrıdı. Asla çocuk yapmam aman aman. Çığlık atarak ağlayan çocuk mu olur zebaniler bunlar he. Ruh halim şu an böyle hayatı sorguluyorum.. 🦁
Mutluyum ve heyecanlı bu aralar. Bunun yansıması olarak boş zamanlarımda hep uyku halindeyim. Bu zamana kadar yaşadığım uykusuz günlerin açığını kapatırcasına uyuyorum huzurlu bir şekilde.
Fiziki bayram ziyaretine ek uzaktakilerin görüntülü arama seremonisini de gerçekleştirdik şükür eve geldik ve günü tamamladık. Artık yarına Allah kerim ama şimdiden yoruldum. Yaşlandım mı ne gürültü kaldıramıyorum hiç ya. 🙄🤦♀️
Çığlık atarak ağlayan çocuk😂şey ya bu bizim evdeki çikolata bitinceki benim mod değil mi😄 ruh hâlim efsane. Az önce sağ elimde lahmacun sol elimde pide gömdüm şu an mideciğim onları hazmetmekte nam nam nam😋 🍴
Gayet iyiyim. Tütsü yakıp kahve içtim film izledim. Spor yaptım moladayim. Kitap okudum mandala boyadim çikolata yedim. Ruhuma iyi gelen herşeyi yaptım 💕
Aşksızlık krizinden keyifsizim ve arabamı değiştirmeyi düşünüyorum. Renault Clio Symbol arabam çok dandik. Satıp, düşük bütçeli, hatchback 5 kapı bir araba almak istiyorum. Kocaman sedan aile arabama kız düşmez düşüncem ağır basmaya başladı.
Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Son 2 haftadır hayatı sorgulamaya başladım. Çevremdeki insanları izlediğim dizilerle karşılaştırıp, neden şöyle bir hayatım yok diyorum 😂😂
sen şu ruh halin ruh halime karıştığı sürece ve ruh halim ruh haline yatıştığı sürece birşeyler doğru dürüst olduğu sürece birgün denk gelicez seninle ve bir kalp içinde bir bakmışsın iç içeyiz 🌺
Hayattaki herkesin özellikle erkeklerin güvenilmez aldatıcı olduğunu hormonlarını kontrol edemeyip beyinleriyle değil de başka yerleriyle düşündüğünü anlayıp bunu sorgulayan bir ruh halindeyim