Bana göre de bir tercih meselesidir ama bu tercüme sesin altına da psikolojik başka bir sebep yatıyor bence. Yani düşününce bir kadın kendine sert davranılmasından veya ezilmekten neden zevk alsın ki. Sertlik sadece cinsel hayatta olabilir fakat buna duygusal olarak farklı bir tatmin aracı kullanması bana pek mantıklı gelmiyor. Yine de saygı duyuyorum dediğim gibi insanların kendi kişisel tercih yapacak bir şey yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef öyle.
En İyi Cevaplar
+1 yılMaço kavramı ataerkil yapıdaki bir toplumun gelişen sıfatlarından biridir. TDK ya göre sert ve kaba erkek anlamlarına gelir. Ülkemizde de karşı cinse baktığımızda maçonun farklı türlerini görebiliyoruz. Peki bir kadın neden böyle bir karakteri tercih eder? Ebeveynlerimiz bizim aynamızdır. Bir kız çocuğunun babasıyla bir erkek çocuğunun ise annesiyle bağı her zaman farklıdır. Eğer ki bir çocuk ebeveynlerinden yeterli sevgi ve ilgiyi görememişse yaşadığı bu eksiklik ve değersizlik duyguları ilerideki hayatlarında bu tarz seçimler yaparak etkilenir. Bir kadının maço erkek sevmesi ve seçmesi babasıyla kuramadığı bağa, bir erkeğin de maço olmayı seçmesi annesiyle kuramadığı bağa bağlıdır. Yani bu konunun aslında nedeni ailedir. Bir toplum ne kadar sağlıksızsa bunun kaynağı en küçük yapı birimi olarak bilinen aile temellerinin zayıf olmasıyla alakalıdır. O yüzden hep diyorum kendimizin farkında olalım, olmaya çalışalım gerekiyorsa kurs alalım sonra yuva kurup çocuk sahibi olalım. Bir şeyleri yapmak için yapmayalım. Domino taşı etkisiyle düşünüp taşınıp hareket edelim. Çünkü günün sonunda her şey yine bizde bitiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Çok doğru. Teşekkür ederim.
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, kesinlikle ben de öyle düşünüyorum yani zaten bu maço erkek güçlü erkektir algısı yüzünden kadınlarımız bugün şiddete maruz kalıyorlar. Boşanmak isteyip de boşanamayan o kadar çok kadın var ki bu ülkede yani azımsanmayacak düzeyde bir sayıya ulaşmış durumda maalesef. Halbuki bir ilişkide eşitlik, saygı ve sevginin sonsuz olması gerektiğine inanıyorum. Çünkü ancak biz bu dengeyi kurarsak mutlu olabiliriz ve gerçek sevgi neymiş işte o zaman anlayabiliriz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle beyefendi teşekkür ederiz.
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılHer kadının içinde itaatkâr bir ruh vardır. Kadın korunmayı ve bir güce sığınmayı sever. Mesela bu yüzden erkeğin kaslı ve fiziken güçlü olması çoğu kadını cezbeder ancak tam tersi, kadının fiziken güçlü olması erkeği cezbetmez. Erkek, doğadaki gücün timsalidir. Erkek güçlü olmalıdır. Ancak bazıları bunu bağırıp çağıran maço tiplerle karıştırıyor. Genelde bağıran, elini masaya vuran tipler iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz oldukları gibi içlerinde cesaret de yoktur. Güçleri ancak kadınlara yeter.
11 Yorumla- +1 yıl
Her kadın diyerek genelleme yapmayın. Onun dışındaki söylediklerinize katılıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılSahiplenici korumacı kanatları altına alan erkek modeli ile sert davrananları karıştırıyorlar bence. Erkek sert olsun höyt desin huyt desin baskı kursun vsvs. Psikolojik olarak belki aileden, belki de çevreye olan özentidendir bi albenisi oluyor kadınların kafalarında. Genelleme yapmıyorum ama Kadınlar kötü erkekleri iyi erkeklere anlatır durur.
21 Yorumla- +1 yıl
O kadar doğru ki...
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılZevksiz oldukları için ilkel ürüme iç güdüsü genelde bu tarz erkekleri yani kadına kötü davranan kaba ve maço erkeklerin güçlü olduğunu sanırlar ama genellikle elde ettikleri tek şey odundur. kendine saygısı olan kadının bunu yapmaması gerekiyor
10 Yorumla Bu biraz da "maço" kavramına yüklediğimiz anlamla alakalı. Çoğu kadının maço anlayışı; ağır duruşa sahip, sünepe olmayan bir tipten geçiyor. Böyle bir erkek her kadının radarına girer. Maçodan kasıt kaba saba bir erkekse böyle birine bir şeyler hissetmek zaten saçmalık. Şiddet görmekten, aşağılanmaktan zevk alan kadınlara bende anlam veremiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Ama maço erkek her halükarda kaba ve saygısız olur en yumuşak olanı bile.
- Kişilik & Karakter konusunda 938 cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakmayın ama maço erkek seven kadından hayır gelmez. Bana şimdi kızanlar olacak ama erkek dediğin korumacı olduğu kadar naif de olmalıdır. Maço grubundaki erkeklerin çoğu aşırı özgüvensiz, aşırı kıskanç ve aşırı asabi oluyor, sonra da ya psikolojik ya fiziksel şiddete eğimli olabiliyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kesinlikle kesinlikle.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana şiddetle katılıyorum ama kadınların genelinde aşağılık kompleksi var onları umursamayınca kararı kendi başımıza verince değerli oluyoruz ben bunu son ilişkimde denedim bir instagram fenomeniyle çıktım kız içten içe benim onu yönetmemi istiyor kendi hayatıyla ilgili kararları da ben vermeye başladım dışarıya da benim erkeğim her şeyin en iyisini bilir imajı çiziyor tamamen aşağılık kompleksinden geliyor bir de anne baba arasındaki ilişkiyi baz alıyor insanlar hayatları boyunca…
18 Yorumla- +1 yıl
Onlarda aşağılık kompleksi var işte. Bu da sağlıklı değil.
- +1 yıl
Ama artık çok normal bir şey olarak görüyorum ben otomatik olarak kadınları da umursamamaya başladım kadınların bir çok konuda yeteneksiz ve başarısız olduğu mantığı yerleşti kafamda kimse saldırmasın tabii ki kadınların da beyni var her şeyi yapabilirler bunu ben de biliyorum ama kadın tanıdıkça kafama dediğim mantık daha da yerleşiyor
- +1 yıl
Maalesef, bu sadece kadın için geçerli değil. Erkekler de aynı izlenimi veriyor. Bu bir karakter meselesine döndü artık.
- +1 yıl
Erkeğin yapısı gereği dominant olması gerekir bence sağlıklı olan budur ama dominantlık başka o kişi üzerinde tamamen bir hakimiyet kurmak başka
- +1 yıl
Öyle bir şey yok. Kadın da erkek de yerine göre baskın olmalıdır.
- +1 yıl
Hormonlar gereği erkek daha baskındır bu doğal bir gerçek sen öyle olmayabilirsin sorun değil ama doğaya bakarsan erkeğin hep baskın olduğunu görürsün biz robot değiliz doğal varlıklarız
- +1 yıl
Bilmiyorum. Ben dengeli ilişkiler kurduğum için. Saygılı ve güven dolu ilişkilerimiz olsun. Esen kalın.
- +1 yıl
Siz de
+1 yılMaço erkek diyince kadınını aşağılayan bir erkek canlanmasın hemen bence gözümüzde.
Kadınlar güçlü, sert görünüme sahip erkeklere ayrı bir rağbet gösteriyor. Bu demek olmuyor ki kadınına karşı sert olsun.
Sevdiğine karşı samimiyeti içtenliği olmalı bence erkeğin.
Çiftler üstünlük kurma çabasına girmemeli birbirlerinin üzerinde. Birbirlerinin sözünü dinlerler, çizgileri aşmazlar bu zaten olması gereken bir şey.13 Yorumla- +1 yıl
Maço demek, kaba demek beyefendi. En yumuşak maço bile kontrol eden, yönetmeye çalışan, Kendi istediği olsun diye kızan, saçma sapan kıskançlık triplerine girip kaba ve kötü davranan biridir. Ben en hafif olanını baz alarak yorum yapıyorum ve söylediklerimi tekrar ediyorum. Saygısız ve kaba birine tahammül edemem. Esen kalın.
- +1 yıl
Evet, ben karıştırmışım pardon. Moçalar yok olsun diyerek tatlıya bağlayalım.
#İyiBayramlar 🍬 - +1 yıl
Ahahah peki. İyi bayramlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl sorun şu;
Tamam sahiplenilmek ihtiyacı hissediyordur. Kendilerini yönlendiren bir erkek olayına, olabilir derim. Ama maço ile şiddet bağımlısı, sorunlu, hakaret eden konusunu ayırt edemiyorlar asıl problem orada.
Neyse böyle böyle sayıları azalıyor zaten eleman gunun birinde şişliyor biri mezara, biri hapise gidiyor doğal seleksiyon oluyor12 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyle, cidden artık kadınlarımızın kendini değerli hissetmesi lazım.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Sadece değerli hissetmesi değil. Böyle tercihkerin başına açacağı sorunları da bilmeliler.
+1 yılNedir bu ikilem? Kişinin özgür iradesi ile vermiş olduğu bir tercihtir, hanımefendi.
143 Yorumla- +1 yıl
Banane iradelerinden ya ne desek hemen onların özgür iradesi diyorsunuz, bu da benim özgür iradem eleştiriyorum. Size ne?
Ayrıca bu bir tercih değil yönelim. Bilinçaltları ile ilgili. Zira tercih bilinçli yapılır. Güle güle. - +1 yıl
Eleştirebilirsiniz tabi. Sizi yargılayan yok. Herkes fikrini söylemekte özgür. Hayırlı bayramlar 🖐️ güle güle
- +1 yıl
Evet özgür, o yüzden diğer sefere fikrime daha saygılı cevap verin.
- +1 yıl
Size de iyi bayramlar
- +1 yıl
Saygısızlık yaptığı mı düşünmüyorum. Adınızla alakalı ironi yapmıştım. Bu sizi kırdıysa özür dilerim. İyi günler
- +1 yıl
Hayır kırmadı, sadece neyi eleştirsem altta hemen özgür irade ne karışıyorsunuz gibi yorumlar görüyorum ve doldum size patladım en son üzgünüm. Esen kalın.
- +1 yıl
Sağlık olsun. Alıştım diyeyim bu duruma. Bu kadar katı olmanıza da gerek yok bence. Teşekkürler sizde esen kalın.
- +1 yıl
Birader özgür irade mözgür irade diyip geçerek boş duygu sömürüsü yapmayın burada. Yolda görsek yolumuzu değiştireceğimiz, annemizin babamızın uzak dur diye uyardıği tipler ile takılanlara tıpkı o tiplere gram saygım olmadığı gibi gram saygım yoktur benim. Bu gidişle Show Habere daha çoook malzeme çıkar.
- +1 yıl
Hayır yani bahaneleride okadar saçma ki, yok yakışıklı, eli ayağa düzgün erkekler bize bakmıyor, yok para onlarda olduğu için onlarla takıkıyoruz vs vs madem öyle o zaman canlarını riske atıp kendi hayatlarını göz göre göre karartmaktansa yakışıklı, kültürlü, düzgün bir erkeği elde etmek için çabalasınlar veya dertleti paraysa kimsenin cebine bakmadan bunun için kendileride çatlayabilirler. Bunların hiçbirini yapmayıp amaan ne uğraşacam diye kolaya kaçıp başınada hiçbir şey gelmeyeceğini düşünecek kadar aptal olup bir hiç uğruna canını riske atan birine ben niye saygı duyayim?
- +1 yıl
Cabalayanilirler*
- +1 yıl
Çabalayibilirler*
- +1 yıl
Ve sanırım biraz şey durumu var ortada. Hani ben kadınım bana bir şey yapamaz ben onun sevgilisiyim bana bir şey yapamaz vs düşüncesi ama manyak mankayktır bunu unutuyorlar bazen. Sen gelmiş it kopuklar ile hayatını riske atanlara tercih meselesi diyorsun.
- +1 yıl
Aynen öyle katılıyorum.
- +1 yıl
Görüşlerde daha erkeksi çünkü erkek dediğin yeri geldiğinde boğazımı sıkacak falan diyenler olmuş cıldıracam kdjdbdhxndnz
- +1 yıl
Erkeklik buysa eğer (ki değilim) ben erkek değilim, bana istediğiniz gibi sen nasıl erkeksin sen erkek değilsin vs diyebilir, onların bahsettiği it kopuk tiplemelerden olmaktan daha gururlu, daha şereflidir en azından.
- +1 yıl
Ben de anlamadım dalga mı geçiyor nedir...
- +1 yıl
(Ki değil) olacaktı*
- +1 yıl
Ki değilim ne ya dikkatim dağnık yanlış yazıp duruyorum her şeyi kfkxjdbdhjz
- +1 yıl
Bak bunları diyincede şey oluyoruz, sen beni anlarsın umarım. Hani onların tercihlerine karışıyormuşuz suçu bunları erkeklerde değilde kadınlarda arıyormuşuz. Çomar oluyormuşuz. Tek dert erkeklerin canilikleri değilde kadınların tercihleri olmuşmuş vs.
- +1 yıl
Tercihlerine karışamıyorsak o zaman yarın öbür gün tüm gündem haberlerine konu olmakta onların tercihi o zaman ne diyim.
- +1 yıl
Evet. Biz galiba dolmuşuz bu anı beklemişiz beyefendi. 😀
Maalesef doğru. Ne yapalım artık. Sağlık olsun. Esen kalın. - +1 yıl
Beni mı buldunuz iç dökecek 😅
- +1 yıl
Evet yahu, olan size oldu ahahhaha.
- +1 yıl
İyi ki bir tercih meselesi dedim 😄 yemediğim laf kalmadı
- +1 yıl
Ders olmuştur diye umuyorum.😀
- +1 yıl
Gerçekten tercih meselesi. Şimdi siz sevmiyorsunuz ama başkası seviyor mesela. Gidip onu sevmedin diye zulüm edemeyiz 😄 bana zulüm edildi
- +1 yıl
Bak hâlâ aynı şeyi diyor 😃 yahu karışmam zaten banane ama eleştiriyorum. Tercih meselesi değil diyorum beyefendi, tercih bilinçli yapılır bu ise kişinin bilinçaltındaki bir problemle ilgili. Kendine saygısı yoktur.
- +1 yıl
Kardeşim tercih meselesi ise bunları seven kadınlar yarın öbür gün ködün cönöyötlörü bötmök bölmöyör yötör örtök diye ağalamasınlar bunları söylemeye hakları yok çünkü bunlara sebep olan kendileri
- +1 yıl
Adam şimdi bizi engelleyecek hahaha
- +1 yıl
Kendisine saygısı yoksa oda onun tercihi 😄 @nedirbuikilem
- +1 yıl
Kendine saygısı olmayan birine o yüzden ben de saygı duymam. Ve saygı duymadığım birini eleştirme hakkına sahibim. Konu kapanmıştır.
- +1 yıl
Ben eleştirmeyin ya da eleştiriyorsunuz diye yargılamadım ki sizi. Hedef ben miyim 😂
- +1 yıl
Kankacım bu tüm toplumu etkileyen bir durum onların tercihi diyip geçemeyiz
- +1 yıl
Ya birader o zaman gidip maco seven kadınlara tek tek maço zararını anlat. Madem bunu görev edindin kendine hadi bakalım. Nasıl tepkiler alacaksın görelim
- +1 yıl
Toplumun bilinçlenmesi lazım onlar aileden gördükleri için böyleler cehaletten başka bir şey değil bu
- +1 yıl
Nasıl bilinçlendircen?
- +1 yıl
Çok denedim ve aldığim tepkilerin tarzından ufak ufak bashettim zaten az önce
- +1 yıl
Sonucunu biliyorsun işte. Demek ki neymiş tercih meselesi :)
- +1 yıl
Farkındalık kazandırarak, misal bu ablamız bu soruyu sorarak bir fikir belirtmek ve farkındalık yaratmak istemiş anlayan anlar anlamayan anlamaz ama denemekten zarar gelmez
- +1 yıl
Hanımefendiye dediğim bir şey yok benim. Olayın sonucu belli sadece
- +1 yıl
Evet ama hanımefendi ablamızın bashettiği gibi saygı duyulacak bir tarafıda yok
- +1 yıl
Kendini bile bile ateşe atan birine sen amaan kendi tercihi diyemezsin en azından denersin uyarmayı
- +1 yıl
Öyle bir beklentim olmadı zaten. Neyse bu mevzu uzar. Herkes kendince haklı bana müsade. Yoruldum 😅
+1 yılÇoğu kisi burada sevmiyorum diyor ama hicbirine inanmiyorum. Bende bu konuda sizinle ayni dusunuyorum. Kalite kaliteyi çeker. Kaliteli kadın da kaliteli erkek arar. Maço birisi degilim ama pasif ya da kılıbık biri de degilim lafımı esirgemem karsimdakine de buyuklerimizden ne gorduysek o
10 Yorumla
+1 yılÖyle kadınların kendine saygısı yoktur öyle erkekleri hayatına alan kadın bence tamamen kendine olan saygısını yitirmiştir
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Ne alakası var?
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen bunun aşağılık kompleksine bağlı bir durum olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. Bir insanın çocukluk döneminden kalan bir travması veya bir kaybı olabilir hayatında. Buna binaen daha daha çok sahiplenici tavra sahip kişilere yönelimli biri olabilir. Yani önyargıyla yaklaşmak yerine düşünmek de lazım bence. Kızlar Bir Adım Öne
00 Yorumla
+1 yılMaço seven kadında ya Stockholm sendromu vardır, ya da çok ağır özgüven eksikliği yaşıyordur. İkisinden biri değilse başka bir istisnası olamaz çünkü, kimse keyfinden şiddete meyilli insanı kendi hür iradesiyle sevmez, sevmemeli
10 YorumlaBilemedim ama uzun zamandır duyduğum en iyi açıklama ^^
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kişilik & Karakter konusunda 372 cevap paylaştı. Bu platformda bu düşünce tarzında bir hanımefendiyi de gördüm, artık gam yemem. 🙏🏻
14 Yorumla- +1 yıl
Sevenleri anlamıyorum ki. Kendine saygısı olan insan nasıl kaba birine tahammül eder.
- +1 yıl
Öylelerinden uzak olmak lazım
Maçodan kasıt şiddet eğilimi olan değildir diye düşünüyorum. Olabilir ben de şahsen erkeğe biraz ağır başlılık yakistiririm.
10 YorumlaBaba-kız sorunu olduğunu düşünüyorum genelde kızlar babaları gibi biri ile sevgili oluyor o yüzden yobaz, maço, kendine karışan, vs. Tipler buluyolar
10 Yorumla
+1 yılBen şahsen özellikle maço erkek aramıyorum genelde tanıdıktan sonra anlarım maço veya değil. Bilmiyorum yani neden seviyorlar.
10 YorumlaKısıtlamak, hakarete uğramak, aşağılanmak hoşlarına gidiyorlar. Uzulunce de ben bunları hak etmedim oluyor haha
10 Yorumla
+1 yılMaço, kaba ve dayı tipli biridir neresini seviyorlar anlamıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmiyorum bana kılıbık olsun hanımköylü olsun canımı yesin <3
10 Yorumla
+1 yılBizim gibilere bakmazlar gider nerde şiddet uygulayan it kopuk varsa ona bakarlar.
10 Yorumla
+1 yılBöyle seven kadınlarda var ve maçoluğu koruyup kollama olarak gören erkeklerde var
10 Yorumla
+1 yılEvet enteresan bir durum zevkler herkesin farklı ama içgüdüsel bu durum
10 YorumlaSirf bundan dolayi pc oluyor maco oluyor cogu erkek
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver Herkes bişeyler istiyo
Akışına bırakmak çok kafaya takmamak ciddiye almamak gerek10 Yorumla
+1 yılYa var ya böyle erkeklerle geziyorlar hanımefendi sonra dayak yiyince ağlıyorlar , bağırıyorlar. Kadına şiddete hayır ama kendini böyle bile bile tehlikeye atanlara her şey müstahaktır
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTarihte maço, mafya, badboy, keko sevmeyen kadın var olmadı, var olmayacak. Tarih boyunca şairler ve filozoflar yalnız ölürken mafya ve katillerin peşinde yüzlerce kadın olmuştur.
213 Yorumla- +1 yıl
şairlerde çapkın zaten günde 100 tane kadına şiir yazan şairi kim napsın
Cevap sahibi+1 yılGünde 100 tane kadınla yatan playboya tecrübeli diyip iki şiir yazdı diye şaire çapkın muamelesi yapıyorsunuz. Hakkaniyet kavramını tepetaklak edip mazlumları zalim, zalimleri mazlum göstetiyorsunuz. Asıl sorun burada...
- +1 yıl
Bi tık içinden geçtin sanki he
Cevap sahibi+1 yılHerkese iyi bayramlar kimseye kinim yok...
- +1 yıl
erkeklerin çoğunluğunu nasılda güzel özetledin ya sonra gelipde biz iyiyiz kimse bakmıyor diye ağlamayın
Cevap sahibi+1 yılAllah herkesi mutlu mesut etsin. Bayramı huzur ve huşu içinde geçirmeye kararlıyım. Yalnız veya eşli, kadın veya erkek kimsenin tırnağı taşa değmesin.
- +1 yıl
Hanımefendi neden hala ağlıyor hayatının lafını yemesine rağmen ve tüm erkeklere kinini kusuyor. Çözebilen var mı. Ben çözemedim çünkü hayatımda böyle rezil olmadmda :D
- +1 yıl
hepiniz kötü olduğunuz için olmasın hemcinslerinizi bilmeniz güzel bişi en azından
- +1 yıl
Kudur ahshahjxkwkd
- +1 yıl
zırla kimse sizi seçmiyor
- +1 yıl
Tamam sen cebinde TSK envanterini taşıyan erkek bul paızhabhHqhzhhash
Cevap sahibi+1 yılHer insan bir değerdir her insan kendi fikirleri ve hayat tecrübesiyle değerlidir. Hayat zaten zordur. Zaten zor olan bu hayatı birbirimize daha zorlaştırmayalım. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun. Herkese iyi bayramlar...
- +1 yıl
sende git paragöz kızlara bak
- Kişilik & Karakter konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir yere degindin ama eksik kaldı ben ona şu açıdan karşıyım son söz erkeğindurerkek egemenli zihniyeti destekleyen kadinalri sevmiyorum
00 Yorumla
+1 yılMaçoluktan anladığınız nedir? Ona göre yorum yapayım.
010 Yorumla- +1 yıl
Buna biri neden dislike atar. Soru sordum sadece.
- +1 yıl
Bir şey demeyecek misiniz hanımefendi?
- +1 yıl
Ben ifade bıraktım dislike mı oluyor o
- +1 yıl
O dislike anlamına geliyor eski mantığa göre. Site değişmeden önceki haline göre. Size mesajda attım maçoluk nedir önce bunu anlatır mısınız?
- +1 yıl
Tek kelimeyle kaba insan.
- +1 yıl
Mesela böyle bir erkek ilişkide neler yapıyor? Nasıl oluyor?
- +1 yıl
Neyse galiba yazmaya üşendiniz. Ben anladığım görüşü yazayım. Kaba davranmak mal olarak görmek tabiki doğru değil. İlişkiye hakim olmak ve yön vermek ise çok farklı kavramlar. İlişkiye başlamadan önce kişiler birbirlerine kriterlerini söylemeli. Mesela kıskançlık konusunda bir taraf nelerden rahatsız olur diğer taraf nelerden rahatsız olur gibi söylemeli. Bu tüm konular için geçerli. Anlaşma olduktan sonra evliliğe gitmek daha mantıklı. Sevdim evlendim ile olmuyor çünkü. İlişkide belirli kriterler olmalı tabi ki ama kabalık mal olarak görmek olmamalı. Karşılıklı olarak birbirini kısıtlayabilirsiniz eğer iki tarafta bunu kabul ediyorsa. Buna göre İlişkiye başlanır ve belli kurallar çerçevesinde ilişki giderse sağlıklı olabilir. Ben de efendi bir erkeğim kibarım buna önem veriyorum ama bu zamana kadar ne bakan oldu ne başka bir şey. Efendi erkek seven yok galiba cidden. Hipergami diye bir olay var öyle duydum. Kadınlar daha çok alfa erkeklere gidiyor. O tarz erkeklerin çoğu da maço olabiliyor. Efendi olduğum için kaybettim muhtemelen.
- +1 yıl
Sizin bu konudaki düşünceniz nedir? Mesela kadın daha mı baskın olmalı? Veya ilişkiyi yöneten kadın mı olmalı?
- +1 yıl
baskınlık kişiye özel olmamalı. İki taraf da yerine göre olmalı. Ve ayrıca efendi erkek tercih edilmiyor diye bir şey yok. Bu tek başına yeterli değildir, başka şeylere de dikkat etmek lazım. Esen kalın
- +1 yıl
Mesela nelere dikkat etmek lazım? Sert erkek daha çok seviliyor bu bir gerçek hipergami ile ilgili. Benim üzerimden gideceksek evet başka şeyler de etkilidir ama efendi erkeğin az tercih edildiği bir gerçek.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSert ve küfürlü becerilmeyi seven
İtaatkar ve xürtük ruhlu
Zayıf vücutlu kadın beni eritiyor
Maço da değilim
Bana dair düşüncen nedir peki senin?11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNedir?
+1 yılKasabalı, kendini geliştirmemiş kadınlar çok sever maço erkek.
00 YorumlaHerkeste birey olarak varolmayiversin ya öyle organizmalar da lazım dünyaya
10 YorumlaMaço erkek sevilmez sahiplenilir suyu maması verilir o kadar
10 YorumlaKendini geliştirmemiş kendine saygısı olmayan kadın maço sever
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılKadinlarin yaradilış gereği çoğunun pasiflik iç güdüsü oldugu için karşisinda aktif baskin biri istemesi normal.
Bazi kadinlarda feminist oldugu icin karsisinda pasif erkek ister.03 Yorumla- +1 yıl
Gördüğüm en boş yorum beyefendi. Esen kalın.
- +1 yıl
Senin bana takintılığın var he 😅
- +1 yıl
Çünkü boş konuşuyorsun ne yapayım 😀 Mantıklı ol azıcık.
+1 yılErkeğin baskin karakter olmasi iyidir , iliskinin her asamasinda olaya heyecan katar. Sevisirken pisirik birini istemezsin dime. Hard iyidir herzaman
02 Yorumla- +1 yıl
Baskınlık ile ilgili değil bu kontrol etmek ve saygısızca kaba bir şekilde davranmak. Ve kadının da buna boyun eğmesi.
- +1 yıl
Onlar anadolu comari , ne isin olur ki oyleleriyle senin karsina cikmazlar boş ver.
Ben öylelerini sevmiyorum şahsen
20 Yorumla
+1 yılSeviyorum elimde değil. Boğazımı sıkmasını bilecek yeri geldiğinde..
014 Yorumla- +1 yıl
Çünkü aileden öyle gördün muhtemelen.
- +1 yıl
Evet babam çok yumuşak bir insan ve ben bu durumdan soğudum. Sert gerçek erkek seviyorum
- +1 yıl
Boğazını sıkacak erkek isteyip te sonra bağırıp çağırmazsın inşallah karakol köşelerinde
- +1 yıl
Boğazımı sıkmazsa akıllanmam ben. Şart bu mlsf
- +1 yıl
Sizin tercihiniz ne diyelim
- +1 yıl
Ya var ya bu tarzlar hastanelik Bile olsa acımayacaksın , çünkü kendi istiyor
- +1 yıl
@Boran162627 trol degilse gercekten hakediyorlar fakat bi kiz boyle de itiraf etmez bence
- +1 yıl
İstiyorum size ney. Yumuşak yumuşak gezin belki 50 yıla çıkar kısmetiniz
- +1 yıl
Çok güzel tercih mosmor eden erkek favoriniz , herhalde ağzınızı burnunuzu kırsa bakalım ne hissedeceksiniz
- +1 yıl
Ağlarsa da acıma bu tiplere surunsunler
- +1 yıl
@Boran162627 yok kral ben asla acimam zaten herkes hakettigini bulsun
- +1 yıl
İşte bu adamlık helal sana knk
+1 yılSevmiyorum ki hatta ben öyle tipleri döverim
10 YorumlaBen de anlamıyorum, inanılmaz bir durum gerçekten.
10 Yorumla
+1 yılSome mazoşist problems
10 Yorumla
+1 yılÇünkü sahiplenmek ister her insan bunun cinsiyeti yok
00 YorumlaSiz kadınlar zengin şerefsiz karaktersiz erkekleri seversinjz
00 Yorumla
+1 yılO kadar haklisinki
11 Yorumla- +1 yıl
Sevindim aynı düşündüğümüze
Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. Maço değilim hiç sevilmedim sevgilim olmadı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaço sevmez sadece sahiplenilmeyi seviyor
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorlar
00 Yorumla ben de anlamıyorum bunu :)
00 YorumlaIyy Allah'a yakın bana uzak olsun
03 Yorumla
+1 yılBunu tek bir sebebe baglayamayız
00 Yorumla
+1 yılAferim kadınları eleştir böyle
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. herkes in zevkleri ayrıdır
00 Yorumla
+1 yılsevmeyın aga o zaman :D
00 Yorumlakadınar nedense kejoları seviyolar kjhkjkj
10 Yorumla
+1 yılSana katılıyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kedi sahiplenmek gibi birswy bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende seviyorum erkeksiler
06 Yorumla- +1 yıl
Hallahallah
Cevap sahibi+1 yıl@Boran162627 evet öyle
- +1 yıl
Çok güzel vurunca da susarsınız o zaman
- +1 yıl
Ağız burun da kırar erkeksi yani
Cevap sahibi+1 yıl@Boran162627 sen nasıl erkek gibi diyellim kıllı bıyıklı bir kızdan hoşlanmıyorsan bizde kız gibi bir erkekten hoşlanmayız.
- +1 yıl
Normal o durum ama genelde maço adı altında vuran söken erkek tipleri de var biz onları seven kızları kınıyoruz ve herhangi bir durumda aglasalar bile acınmasın diyoruz
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe sen sor ne ben döyleyim ama yaşam tarzı bu
10 Yorumla
+1 yılBilmemmm
00 Yorumla
+1 yılGiriş çıkış sert olsun istiyor
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem