Ailemden yakınlarım öldü annem abim okul okumadım çalışmıyorum hayata sıfırdan başlamak için hevesim var ama yönümü bulamıyor hobi sosyal aktivite vs kendimi geliştirmek için neler yapmalıyım
Aslında çok bilgiliyim bunu sorunumu daha rahat anlayın diye anlatıyorum zekiyim bilgiliyim konuşmayı çok iyi bilirim ama bu sadece beni tanıyan yakın çevreme karşı böyle tanımadığım insanlara en bilgili olduğum konuda bile tek kelime edemiyorum bir banka ile görüşmem gerekse görüşemiyorum ya da gidip kafede bir kahve alamıyorum bu kadar bilgili olup yabancılara karşı neden sudan çıkmış balığa dönüyorum anlamıyorum bu çekingenlik mi sizce
Sorularımı okuyan yanıtlayan herkese teşekkür ederim şimdiden hayatıma iyi yönde dokunursunuz umarım
Aslında çok bilgiliyim bunu sorunumu daha rahat anlayın diye anlatıyorum zekiyim bilgiliyim konuşmayı çok iyi bilirim ama bu sadece beni tanıyan yakın çevreme karşı böyle tanımadığım insanlara en bilgili olduğum konuda bile tek kelime edemiyorum bir banka ile görüşmem gerekse görüşemiyorum ya da gidip kafede bir kahve alamıyorum bu kadar bilgili olup yabancılara karşı neden sudan çıkmış balığa dönüyorum anlamıyorum bu çekingenlik mi sizce
Sorularımı okuyan yanıtlayan herkese teşekkür ederim şimdiden hayatıma iyi yönde dokunursunuz umarım
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Öncelikle kendi ilgi alanını bulman lazım. Sonra bunun üzerine düşmeni tavsiye ederim Başın saolsun bu arada
Teşekkür ederim
Rica ederim umarım çok mutlu bir geleceğin olur
Allah daha iyilerini size versin teşekkür ediyorum
Cekingenliktir zamanla gecer. Yaş kaç? Okumaya devam et kopma hayattan
Birik falan değilsin. Kendini boş bi çıkmaza sokma. Güçlü ol
24 yaşındayım
Halil Ata Bıçakçı'yı takip et
Takip ettim teşekkürler 🙏🏻
Rica ederim mutluluklar dilerim 🙏
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz sizi de bulur umarım 🙏🏻
Ben 2 yıldır takip ediyorum kitabınıda aldım mutluyum çok şükür. Teşekkürler
Herseyi sil yeni hayatını mutlu olmakla kalbinle başlayabilirsn kimisi hobisi muzik dinlemek flim izlemek vs bunlar mesguliyet hayatları olur yap biseyler meşgul ol sanal sohbetleri katil
Herkes tuvalette ıkınarak, kıpkırmızı oluyor çiğ köfte yiyince, karşımızdakine değer verelim ama üstün görmeyelim :)
Garip bir yorum ama bir kaç okumada anlarım sanırım teşekkürler 😄
bilinaltın çok yara almış senin
Keşke bilinçaltı olsa sadece
Olumlamalardan başlamalısın
Olumlu düşünmek benim için nerdeyse imkansıZ hayat hep olumsuz olanı çıkardı karşıma bundada bid hayır vardır diye diye kendimi avutuyorum
Niye bak ben çıktım olumsuz olan mıyım :)
Nötr :) olumlu bir şey de değil
Seni yeterince tanımadığım için yöntem ve tekniklere girmem doğru olmaz, pozitife dönmen lazım enerjin iyi
Deniyiceğim :) 24 yaş bir şeyleee başlamak için geç mi sizce? Dürüst olun ama üzülmemi umursamadan doğruyu duymak istiyorum
24 yaşıma kadar okumadım çalışma hayatımda olmadı kendimi çok yetersiz hissediyorum
Üniversiteye 24 yaşında hazırlandım 25 yaşında kayıt oldum, hiçbir şey yapmak için geç değildir, inandıktan sonra başarabilirsin, ama geröekten inanmalısın lafta değil
Kazanmak sorun değil zekiyim ama para kazanmam gerek önce evden iş yapabilir miyim acaba
Evden iş yapamazsın, o devir geçti. Yardımcı olabilirim belki bir yol buluruz ama buradan yazamam
Özelden yazılan cevaplara karşıyım o tür şeyler yapacak biri değilim canlı yayın vs diyiceksen e ticaret anlamında söyledim evden kastım
Yok öyle bir şey demeyecektim, zor durumda olanı kullanacak kadar alçak değilim, neyse yanlış anlaşıldık boşvet
Yaptığın tanım asosyallik
Asosyal olduğumu düşünmüyorum okulda çevrem çok geniş uzun süreli ilişkim var yeni tanıştığım insanlarla da bir kaç günde samimi oluyorum ama tek başıma hiç bir şey yapamıyorum yanımda konuşmadan biri dursa bile onun orada olması rahat hissettiriyor
Dertleşmek ister misin
Hayır teşekkürler soruda dertlerimi anlattığımı düşünüyorum