Neler senin kalp atışını hızlandırıyor? Benim kalp atışım 50 tonluk Scania vinç ile rampa aşağı 120 km hızla inerken hızlanıyor valla. 😏Hayırlı bayramlar uşaklar..🦁
Birçok şey hızlandırır aslında. Bazen abimden gelen basit bir mesaj, annemin beni arıyor oluşu, biriyle göz göze gelmem.. Her şey kısaca. Her şey kalp atışlarımı hızlandırabilir. Hiçbir şey olmadığı hâlde 120’lere çıktığı zamanlar olmuştu. Değişiğim.
Dolaşım sistemi çalışıyorum şu sıra, bir an bi düşündüm neler hızlandırıyordu diye 😂😂 normal insan gibi soru cevaplayamıyorum şurada felsefi bir soru sorulmuş ben “mm sempatik sinirler mi yoksa parasempatik sinirler mi kalp hızını artırıyordu” diye düşünüyorum hsjshdh yks beynimi çürüttü
Beklediğim bir şey -sınav sonucu veya bir haber olabilir- açıklanacağı zaman çok heyecanlanıyorum. Bunlar dışında düşünüyorum da pek bir şey gelmiyor aklıma. Aslında çok heyecanlı bir tip değilim. 🙄
Yok o bana işlemiyo. Ama yüksek binalardan aşağı bakmak kalbimin ritmini değiştiriyor. Hatta ve hatta düşecek gibi bir hisse bile kapılabiliyorum. Shjsj
Bir gün kardiyoda 300 kaloriyi 20-25 dakika bandına sığdırmıştım o gün bugündür kilom iki ileri bir geri değişmez demek ki sağlam nirvana yapmışım bak helal olsun. 😎😅👏
Kışın sıcak tutuyor herkes şişme mont ile sumocu gibi dolanırken ben kot ya da deri ceket ile dolanıyorum çok güzel oluyor. Yazın da tatile çıkıyorlar izin veriyorum 😅
Kalbim hızlanmiyor ama arabayla son hız makas atarak gitmek kalp ritmimi hızlandırır. En son arkadaşımın chopper motoru ile turladigimizda kalp ritmim hızlandı..
Genel olarak sokak köpekleri saldırgan olmaz. Binde bir ihtimal sahipli olan kaçmıştır, o da hemen fark edilir. Şanssızsan seni bulur Allah korusun. Ancak yine de normal yürümeye çalış derim ben daha sağlam olur
Son bir kaç yıldır bu konuda çok rahatım. Hızlandıran unsurlar berteraf edildi. Enson hatırladığım durum eşime boşanmak istediğimi söylediğim an dı sanırım.