asla en güvendiğin insana bile her şeyi söyleme benim hayat felsefelerimden biridir hayatın ne getireceğini asla bilemezsin gün gelir zıtlaşırsın sana karşı kullanır.. illa içimde tutamıyorum diyorsan bir kağıda yaz at ya da telefona ses kaydı yap sil
Annem babamı aldattı. bu bende travma yarattı resmen. Başıma kotu bir sey geldigin de ve uzuldugumde herşeyin sorumlusu çocukluğumda yaşanan bu kotu durumlar. Kavgalar. Şiddetle mis gibi geliyor. Sanki bunlar olmasa mükemmel bir insan olacaktım. Kimse bilmiyr. burada da gizliyim. Sahteyim. O yuzden haykırıyorum. Ve geçmişimi unutmak istiyrm
Ya sevmesiğim kişi yok. Hiç konuşmadıgın kişiyle sevgili hayelleri kuruyorum en yakın arkadaşımlada bunu bilende yok yani. Arada abi şu ikiside çok iyi ama ikisinide çok seviyorummm falan derimde 2 kişiden bahsederim ben 7 8 kişiyi seviyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Herşeye herkese her ana kendimi yabancı hissedebiliyorum. O zaman ölmekten beter hissediyorum. Bunu insanlara açıklamak hiç kolay değil...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
5-6 yaşlarındayken kuzenim beni taciz etmişti sadece annem biliyor tek sırrım bu sanırım