Çocukluk ikonum Gülazeri izliyorum ahsjs. Gülazer bir kültür kraliçesi ve moda timsalidir. Aynı zamanda sistem karşıtı bir devrimcidir. Türkiye'de birçok grup baskı altında yaşarken onları Gülazer özgürleştirmiştir. Kapalı kadınlar her ortama giremezken Gülazer kapanıp sisteme karşı çıkmış ve kapalı kadınları da savunmuştur. Aslında Gülazer avrupalı bir kadındır ama çingenelerin ezilmemesi için bu mücadeleye destek olmak için çingene taklidi yapar. Aynı zamanda Gülazer lubuncadaki birçok kelimenin yaratıcısıdır. Teşekkürler
Ahhh ahh İnce İnce Yasemince.. Ne severdim bu programı. Ben dört gözle İtilmiş ve Kakılmış skeçlerini beklerdim. Benim favorim İtilmiş'ti. Adam; kadınların duygusal şiddetinden bıkıp, erkeklerin sessiz çığlığı misyonunu üstlenerek tabiri caizse erkekler için linç yeme pahasına kendisini ve imajını feda etmiştir. Hatta o dönemde sokakta yürürken sen mi güzelim Kakılmış'ın kafasını evire çevire dayak atıyordun diyerek saçlarından tutulup kaldırımlarda sürüklenmiştir. Durun yahu onlar sadece skeç, biz gerçekte de evli olan mutlu bir çiftiz demesine rağmen kimseye kendini dinletememiştir.. Vahh İtilmiş'im Vahhh.. 😬😬