Benim yaptığım hiçbir espriye hiçbir kadın gülmez ama benden duyduğu espriyi kelimesi kelimesine aynı şekilde söyleyen kötü çocuklara tüm kadınlar güler. Komik olup olmadığıma herkesi yargılama yetkisine sahip olan jüri ruhlu kadınlar karar versin.
İnsanlar arasında iletişim kurarken mümkün olduğunca espri yapmayı ve insanların güldürmeyi seven birisiyim, ancak bu durum birazcık da benim çevremde bulunan insanım ve karşındaki duran insanın benimle kurduğu iletişim şekline göre değişiklik gösterir. Mesela bazı insanlar vardır burnundan kıl aldırmaz herşeyi Ben bilirim benim dediğim doğru senin dediğin yanlış kafası ile hareket eder işte böyle insanlar söz konusu olduğu zaman, gerektiği kadar samimiyet ve yakınlık kurarak espri yaparım. Hatta evlendiğinizde bile evlendiğiniz eşinizin zaman içinde farklı alışkanlıkları ve huyları olduğunu görebilirsiniz bundan dolayı aslında net olarak komik bir insanım demek için karşındaki insanın davranışı benim için önemlidir.
Ama tabii ki insanlara karşı güler yüzlü espri yapmayı bir insanları güldürmeyi seven birisiyim.
Benimle karşı karşıya gelip, sohbet edip gülme krizine giriyor her iletişim de olduğum insan, korkuyorum Birgün benim komik laflarım, tatlı dilim yüzünden biri altını ıslatacak diye
Bence değilim ama bazı zamanlarda dümdüz söylediğim gerçekleri şaka zannedip gülenler oluyor. Sanırım gerçek olduğunu düşünseler ağır gelecek; şakaya vurup gülmeyi tercih ederek geçiştiriyorlar.
Birgün bi paylaco varmış bütün aglayanlari guldururmus birgün bi adam yoğun ağlama teşhisiyle hastaneye kaldırılmış adama demişler ki git o paylacoyu bul o seni güldürür adam da demiş ki o paylaco benim
genelde komik olduğumu söylerler :) ama yerine ve ortama göre değişir. ortam şahane derecede benim komiklik seviyemi kaldırmalı ki bende gerekeni yapayım :) ama bazen komiklik yapacağım diye komik duruma düştüğümüde söylemeden edemeyeceğim :)
Bilemiyorum.. Kendi habitatımda yeterince mizahşör olduğumu düşünüyorum ama doğal yaşam alanımdan uzaklaştıkça bu özelliğim pasif hale bürünüyor. Rahat hissettiğim ortamlarda, kendim gibi davranabiliyorum diyeyim.
Komik değilim bazen üyeler benim komik olduğumu söyler ama ben komik değilim çünkü ben çok farklı birisiyim farklılıklar daima farksızlar daima Yeni Bir başlangıç olayına yol açar ben ise insanların bakış açısına dönümsel yoldan bakıyorum ve incelediğim kısımları düşünerek cevaplıyorum
Zaman zaman komik olduğumu düşünürüm, yerinde mizah kaliteli mizahtır benim için, o yüzden şakaları sık sık yapmak yerine doğru zamanda yapmaya çalışıyorum 😁