Evet. Bazı hatalarımı çok severim. Çoğunluğunu çevremin yapma dediği ama benim inat edip yaptığım şeyler oluşturuyor çünkü. Sonucu çok güzel olmasa bile kendime göre hareket ettiğim için bazı hatalarımı severim. Dün yine bir hata ettim ama sonucu mutlu etti. Onu da dahil edebilirim bu hatalara ☾
İnsan hataları ile büyür hataları ile güzelleşir. Ben de şahsen yaptığım hatalar güzelleştiğimi düşünüyorum. Bana hem tecrübe hem olgunluk kattı. Tabii beni yaptığım hatalar telafisi olan insanları tanımak için fayda sağladım hatalar. Yoksa aman aman insanların canını yakan veya zarar veren hatalarım yok.
Evet arabayı satarken kesin pişman olucam dedim, başıma iş alıyorum dedim, gidip 18 yaşında araba alınır mı o paraya zarar edicem dedim. Sonuç olarak istediğim arabayı aldım iyi ki de almışım 😁
Üniversite sınavına girdiğim zaman matematikde hiç yapmadığım için hepsini sallamıştım, özellikle geometri sorularını kalemle ölçerek tahmini olarak sallamıştım. 😂 Yarısı doğru çıkmıştı. Ne güzel salladıysam.🤣 Güzel bir hata sayılır.
Hatasız kul olmaz geçen bilmeden davetli olmayan birineleri bu bayram sonrası işyerindeki kahvaltıya çağırdım onlarda düzenleyen kişilere sitem ettiler biz size dicektik demişler halbuki yalan demiceklerdi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Her şerden bir hayır doğabilir meselesine geldik sanırım :)