Sizin hayalınızdeki kız veya erkek kişilik karakter ve fiziksel özellikler olarak nasıl birisi?
Cevabın nedir?
+1 yılsiginacagi guclu erkek degil hayat dostu, yol arkadasi olacak erkek arayan kadin.
iliski olmasina ragmen bireyselligin ve kisisel hayatin sinirlarini bilen kadin.
durust kadin.
sana asik kadin.
cok degil ama normalin uzerinde zekaya sahip kadin.(cok olunca ukalasiyorlar)
sevilme egosunu tatmin etmek icin degil, seni sevdigi icin seninle beraber olan kadin.
seni sevdigini ve ona guvenebilecegini sana hissettiren kadin.
kendi ayaklari uzerinde durabilecek kadar guclu ama bu gucu senin uzerinde kullanmamasi gerektigini bilen kadin.
eh, kadinligin geregi olan cilve naz trip gibi unsurlari illaki yapan, ama tadını kacirmayan kadin.
cocuk olmayan ama sirinlesmeyi bilen kadin.
alkol sigara gibi aliskanliklari olmayan kadin.
gece hayati olmayan kadin.(2 gune bir taksime inilmez)
cocuguna annelik yapabilecegine tamamen inandigin kadin *
empatisi yuksek olup seni rahat anlayabilen kadin.
ailevi sorunları olmayan dolayisiyla kendi kuracagi aile icin bilinc altinda sorunlar yasamayan kadin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılhayalimdeki kız
1. güzel
2. sağlıklı
3. hayırlı
4. zeki
5. zengin
6. olumlu
7. sigara içmeyen
8. titiz
9. kendine bakan
10. şık
11. iyi yemek yapan
12. mutlu
13. aşk kadını
14. iyi karakterli
15. vicdanlı
16. inançlı
17. merhametli
18. sadık110 Yorumla- +1 yıl
knk bole birine bulrsam direk evlenrm herhalde :-D o nasi liste l*n :-D
- +1 yıl
evde mi kaldık yani:)))
- +1 yıl
tamam ozaman 5 ile 8 i iptal ettiğimi farzedelim:)))
- +1 yıl
iyimiş :D
- +1 yıl
Wuhuu :DDD
Fiziksel : siyah/kahve sac , ela goz , hafif esmer , 1.75 ya da 80 en fazla , ust bedeni hafif kasli ama bacaklari falan ince olsun. hafif kirli sakal olabilir ama abartili degil ya da uzun kisaca tatli degilde karizmatik
Kisilik: ciddi , agirbasli , olgun , durust , konuskan / sosyal , bilgili, hazir cevap , komik olsun213 Yorumla- +1 yıl
sorması ayıptır boy kac kardeş?
- +1 yıl
knk kendimi bildm bileli boyleym bir numarisini gormedm :-D
- +1 yıl
bence 1.64 varsın ya da yoksun. en fazla. suratın daha minyon duruyo.
- +1 yıl
yoo takmam oyle seyleride bole sen yazinca kendimi gordm oozellkler felan uyur bana ndan sasirdim :-D :-D
- +1 yıl
1.67 bir kız için kısa deil. 60 ve üstü ideal Türkiye de.. ama üç dört santim uzun yazıyosun farkındayım :)
- +1 yıl
benim bacaklarda kaslı tüh olmadı :)
- +1 yıl
kizin sadece surati gornyr nasil cozdn boyunu :-D hem :-164 ile 167 yan yana dursalr belli bile olmaz pek kmn uzun oldugu ayrica bir kiz icin 167 boy. cok iyi 175 uzerndekiler at gibi o ne oyle :-D
+1 yılSenn beniim olsana ya valla bak cok konusmucam , trip atmicam , hergun sevdigin tatliyi yapcam... BENIIMM OLL SEEN :D
https://hizliresim.com/MlL02213 Yorumla- +1 yıl
Hayaller hayaller hayallerr :Dd
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
92Cevap
Fizikselik 2. plan 1. olan Düşüncesini önemlidir benim anlaşıyor bir cok konuda aynı düşünüyorsa İlgimi cekebilir karekteri dürüst ve Sadık olsa yeterlidir aslında Bana karşı sempatik sevecen olucak ama başkalrına Sert olucakki kimse yaklaşmasın ona Döverim :D Arada Tartışalım isterim Basit bir konuda öyle deyil böyle olur gibisinden Bunlar güzeldir İlişkiyi ayakta tutarya hani Kıskanc olsun ama fazla değil meraklı olsun sorular sorsun yorulmadan Cevablayabiliyiim ama Fazla Meraklı olmasın Her an Düşünüldügümü hissetirsin bana Fiziksel olarak benden Kısa olsun ama fazla deyil başı omzuma gelsin Uzun Saclı birini hayal ediyordum ama Kısa Saclı Bİrine Aşıgım. :) He Bu arada Benden Başka Erkekle Konuşmasını İstemezdim :D
14 Yorumla
+1 yılSarışın;
images4.fanpop.com/.../...eva-15699990-676-465.jpg
Esmer;
static1.purepeople.com/.../...isode-of-950x0-1.jpg35 Yorumla- +1 yıl
Sarışının kötü fotoğrafını seçmişim, aslında bu olmalıydı 4.bp.blogspot.com/.../Xenia+Tchoumitcheva6.jpg
- +1 yıl
Sarışına tapıyorum zaten, Adriana falan hikaye yanında..
Esmer desen çok seksi geliyor bana.. (belki de çikolata ten sevdiğimden olsa gerek)
+1 yılS-Sizin hayalinizdeki kız/erkek nasıldır?
C-Karakter olarak;
1-Dinini bağlı ve düşünebilen
2--Herşeyden çok Cenab-ı Hakkı düşünen
2-Ahlaklı, dürüst, saygılı
3-Sadakatli
4-Namuslu-karakter sahibi-nerede nasıl davranıcağını bilen
5-Çok konuşmayan-konuşunca sözü dinlenen
6-Dinimizin emrettiği şekilde kapalı
7-Evladına güzel ahlak bırakıcak
8-Maddeye tapmayan
9-Ne yaptığını bilen aklı başında
10-Aklı bir karış havada olmayan
11-Yaşadığı hayatı ciddiye alan, hayatın lay lay lom'dan ibaret olmadığını bilen vs. vs.31 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
insan olsun kafası calısan bırı olsun fazla beklentılerı olmadan sıradan kendı halınde yasamayı bılen bırı olsa guzel olur, fiziki olarak 1.70 ve yukarısı ayrıca zayıfsa sevmem spor konusunda kendıne dıkkat eden bırı olmasını tercıh ederım kendımde oyleyım cunku
13 Yorumla
+1 yılAz çok kitap okusun. Genel kültür sahibi olsun. Kısacası konuşup tartışılabilecek biri olsun. Kafi. O vücut ölçüleri zaman içerisinde uçup gidiyor fakat geriye kalan bunlar oluyor.
21 Yorumla
+1 yılHayalimdeki kızzzz
https://i.hizliresim.com/78M0nN.gif53 Yorumla- +1 yıl
Taylor Hill değil mi bu özel ürerim bir tane ondan dünyada bence😂
- +1 yıl
*üretim
Hafif hoşlanabılcegım bı tıp. Olgunluk iyi niyet. Bu kadar başka hiçbişeye gerek yok boyle ınsan bulsam omur boyu bırakmam :D
21 YorumlaKiz dedigin efendi olacak hanim hanimcik olacak ki erkeginden saygi gorsun cazgir bir kizla olmaz yani niye agzinin tadini kacirsin ki basina bela alipta dimi
21 YorumlaNe eksiği var, ne fazlası.. Tam olarak bu <3
https://i.hizliresim.com/PEPMQv.jpg50 Yorumla- 15 Yorumla
+1 yılSokakda hanimefendi mutfakda asci görüntüde de şöyle olsa yeter :)
a.wattpad.com/cover/10273539-256-k981396.jpg23 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı :)
- +1 yıl
Bulan olursa bidene ayirin bana tamammi kanka :)
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/nGLjMN.jpg
kendime göre birini bulamadım :(
aman melekem kavır balıkları :( sdsds61 YorumlaHavali, herkesle samimi olmayan, yürürken saga sola bamayan, basi hep dik, bakisi, gülüsü ve konusmasi cekici olan, bana hem yakin ama ayni anda uzak olan, kendine güvenen erkek tipi sevdigim erkek tipidir :)
11 YorumlaBoy:170 den aşağı olmazsa iyi olur mümkünse sarışın olsun kilosu 55 den aşağı olmazsa iyi olur zayıf kızlar itici geliyor :D karakter olarak bana sadık olsun en önemlisi dürüst olsun, ilgili olsun, yalan söylemesin yeter :D
24 Yorumla
+1 yılRenkli gözlü yuvarlak yüzlü fizigi zayif olsun fit yani birazda gögüs 90 95 beden olsun. Var mi böyle biri acaba :( saçlari siyah teni beyaz olsun ah ulan
13 Yorumla- +1 yıl
vardir illaki ama bana bakar mi ki :((
kızlar öyle şeyler yazmış ki sonra gelip sevgilim beni aldattı bütün erkekler aynısınz diye ağlıyolar. ulan kendinize göre eş seçin şekilci olmayın yaa. şu yakışıklı piç serseri merakı yüzünden bu ülkeden düzgün bir kız çıkmaz. benim aradığım kriterde de bir kız yok ztn.
01 YorumlaHerşeyden önce. Adam gibi sevecek gözü benden başkasını görmeyecek güvenilir olacak GURUR yapmayacak. Manken gibide olmasına gerek yok 1.67 Boy 58 kilo olsa yeter.
17 Yorumla
+1 yılsiyah sac beyaz twn sicakkanli olsn benim olsn haa bide brz namuslu olmasida sart :-D
13 Yorumla- +1 yıl
hic gidipte bole birine hayal edeck kadar issiz olmadm ama olrsa bole olsa guzel olur yani dedm hayal olrk algilamamk gerek :-D
Ona baktığımda gülüşünün benim kalbimi ısıtması hoşuma gitmesi ;)
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 839 cevap paylaştı. İyi yemek yapabilen saglıkçı birisi güleryüzlü ve sempatik olması benim hayalimdeki kız belki bulurum
13 YorumlaKısa saç yani küt denen şekilde esmer suratı gülmeye musait ılımlı düşünebilen esmer veya beyaz tenli oyss tekrar aşık oldum hayalime
11 YorumlaNamuslu olsun edepli olsun allah korkusu olsun yeter
33 Yorumla180 üstü, geniş omuz, bol karın kası, kirli sakal, aksi, kıskanc, vs vs vs :)
13 Yorumla- +1 yıl
bol karin kasi tabi canım buyrn bnde 30-40 tane var yani :/
+1 yılsiyah uzun düz saçlı, 1.75 in üstünde boy, açık ten. birazda zeka yaptığım espiriye espiriyle karşılık versin mal gibi gülmesin sadece. 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Hint kumaşı arıyon mübarek :D
- +1 yıl
😄😄
- 212 Yorumla
çok witaminsiz :)
- +1 yıl
hayranlığına devam et o halde çin limi tayvanlımı ne ayak
- +1 yıl
anladım allah sahbne bağışlasın ;)
- +1 yıl
şu sevgni iyi nyetni sevgln olursa ona gster :)
- +1 yıl
Hayalinizdeki demiş bizimkiler ciddi yaklaşmış konuya :)
+1 yılsaf temiz tertemiz...
her şey den önce merhametli , dürüst olsun...13 Yorumla- +1 yıl
Allah seninde gönlüne göre birisini nasip etsin.
+1 yılNamusuna sahip çıksın beni sevsin yeter fazlasına lüzum yok
11 Yorumlahayalle ancak kendimizi avuturuz. o sebepten ötürü hayal ettiğim kız değil, bana değer veren kız ;)
11 YorumlaHayalimdeki kız esmer, kumral, sarışın, balık etli, zayıf, zeki, deli
14 Yorumla
+1 yılArkadaşlarım sırayla evlenmeye başladıklarından olsa gerek, kriterlerimi baştan aşağı değiştirdim:) Aile babası olabilsin, birde sarışın olursa, tam hayalim; )
02 Yorumla- +1 yıl
Yeterince geç de güç de oldu :)))
+1 yılsarışın mavi gözlü benim boyumda olsun yeter bide seksi olucak
12 Yorumla- +1 yıl
var var :D sevgilim öyle
- 42 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. çok şişman değils fiziki olarak pk birşey aramıyorum normalolsun yeter. kişilik olarak da koruyucu hafif kıoskanç sözünü dinleten benden daha zeki daha olgun daha tecrüblibiri olsa iyi olur
24 Yorumla- +1 yıl
Beni tarif ediyorsun sanırım
175 ustu 180 dicemde cita yukselmesin iyice :)
Iri, gozleri anlamli bakan sert duruşlu genis omuzlu fiziksel olarak.
Karakter Durust güvenilir sadık yalan soylemeyen caliskan saygili sevdigi zaman tam seven bir bey istiyorum 😊015 Yorumla- +1 yıl
:) bulsan bile o seni istemez emin ol :) dha yok mu zengin falan olsn ;)
- +1 yıl
sen bulabilcegine inanıyormusn? bulsan bile o seni isteyecgne inanıyormsn peki?
- +1 yıl
ben size yanlş bir kelime demedm. sadece yalandan yere yazmşn kendini boşa ugraştırıyorsn. hic kmse dört dörtlük degldir. ama sen dört dörtlük olsn istiyorsn
- +1 yıl
ama cok sert cıkışlar yapıosn dikkatini cekerm biraz yavaşlarsn sevinrm :)) ne blym cok hayalprest gördm seni benim gibi :)
- +1 yıl
gercktn hayellerle yaşayn birisiym bende :)) ben sizinle dalga gecmedim sadece öyle bir dünyaya geri dön cagırısı yapmştm
- +1 yıl
sen bna laf mı yetiştiriyorsn yoksa ne olark görüyrsn cok merk ettm. nasl bir davranş şekln var hic anlyamadm kızıyormsn napıosn anlamş deglm :))
efendi, sıcakkanlı, şefkatli, düşündüğünü söyleyen, güven veren, çok seven, sevdiğini hissettiren, dünyayı umursamayan, korkmadan şüphe duymadan umarsızca sevebileceğim biri.
00 YorumlaHerkese bakıyorumda yatağa at bitir peşinde
hayalimdeki kız esmer yeşil gözlü beraber karar alabileceğim beni sevsin yeter...02 Yorumlabak hayalimdeki erkek derken kendimi soyliyim 1.77 boyunda 100 kilo sifir yağ full kas
hayalimdeki bayan 1.68 boyunda esmer yüzü düzgün hafif balik etli03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKumral olsun yaa murat dalkılıç tamda istediğim tip
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKemal doğuluda olur:)
Hani sapiklik olarak gormede yuzun cok guzel yuzu senin gibi olmali fizigini bilmiyorum ama balik etli olmali
00 Yorumla
+1 yılfiziksel olarak www.google.com.tr/search :))
00 Yorumla
+1 yılCok minyon olmasin ama yinede iri olmasin kucagina alip sevebilmen lazim dimi :D
01 YorumlaLeonardo DiCaprio ve Gabriel Macht (harvey specter)
12 Yorumla- +1 yıl
Öh öh öh 😄😄
+1 yılErkek dediğin esmer olur iri gözlü uzun kirpikli kapkara saçı ve kası olmalı boyu benden uzun olsun çok kilosu olmasın bana yeter. Sevin güvensin saygı duysun olay bitmistir
15 Yorumla- +1 yıl
Benim gözümde erkek esmerdir :)
- +1 yıl
çok az isteklerin var her taraf dolu
- +1 yıl
biri benimi tarif etti :D
saygı duymayı bilsin. sadece sen warsn benim için diyebilyosa gerisininde pek bir önemi yok açıkcası.
01 Yorumla
+1 yılTerk eden sevgilim gibiydi renkli gözlü utangaç hafif zayıf çok komik laf sokma şahane
00 Yorumlala bu link pc ye sabit kalmıs ne zaman tıklasam bu soru geliyo cevap veriyim bari mubarek :D
1.65 den yukarı olmasın boyu esmer sarışın fark etmez zayıf namıslı :D00 YorumlaSempatik olsun tatlı olsun yalan söylemesin dürüst olsun o kadar ¬¬)
10 YorumlaKişilik: sakin ama heyecanlı, mantıklı ama fırlama, edepli ama özgür.
Fiziksel: esmer, hafif çekik gözlü, kesinlikle zayıf değil ama şişman da değil, bakımlı ve temiz.02 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/dqk8Pn.jpg aha benimki
12 YorumlaTopuklu ayakkabi giyen seksi uzun dalgali saçlari olan 85b göğüs bedenine sahip pürüzsuz bacakları olan bir kız
02 YorumlaDogal olmasi hanim hanimhanimcik utangac , iyi huylu evimin kadini bu olacak diyebilecegim biri olsa fena olmax habi
02 YorumlaAgirbasli, cok konusmayan her seye gulmeyen, kibar, akıllı biri olsun
12 YorumlaU soruyu cevaplamicam çnki oyle birisi yok artik yok :(
01 Yorumlaben anlayacak kendıne guvenen varsa buyurun ama ben daha rast gelemedim:D
00 Yorumla
+1 yılHayal ediyorum ediyorum...#%^£$><}}^* eror veriyor beynim😂
00 Yorumla
+1 yıl01 Yorumla- +1 yıl
Lee Mİn Ho :) dizilerini çok severim
+1 yılnamus namus namus...
fiziksel özelligi 1.55 .65 arası boy 40 55 arası kilo :)08 Yorumla- +1 yıl
ben 59 kiloyum :D
- +1 yıl
:D :D sence ben nasılım dicemde gercekten bir 5 6 kilo almam lazım :D :))
- +1 yıl
1.72 kanka ya cok sıkıntıdaym bu aralar gerci üniversiteye ilk basladıgımda 49 dum şu an allaha sukur 59 olmayı basardım :)
- +1 yıl
:D sence yeterlide şimdi bizim sınıftaki erkeklerin boy ortalaması 1.85 olunca bana koyuyor be kardeşim bide ünidekilerin hepsi cok uzun kilolu kalıplı ben tıfıl sakal bile yok :(
sevgilisine karşı cilveli dışarda türbanlı modunda takılsın :D
00 Yorumlabenim ki gerçekti hayal oldu o nedenle paylaşmıyorum
00 Yorumla
+1 yılHayal kurmuyorum çünkü yıkılıyor ama vardır elbet bize görede birileri nasip :))
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem