Hayatımda iyi ki karşılaşmışım dediğim her zaman yanımda olan iyi günümde kötü günümde bana destek veren hayatımda önemli ve değişilmez bir parça olan @AşkıÖldürmek'in doğum günü ❤
Ben dün gece kutladım ama buradan bir kez daha yazıyım seni çok seviyorum iyi ki varsın iyi ki yanımdasın umarım her dileğin gerçek olur mutlu ve huzurlu olursun ömür boyu beraber nice senelere doğum günün kutlu olsun bebeğim ❤😘🎉🥳
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Tabi ki oldu ya çok eğlenceli zamanlar da geçirdim, çok duygusal zamanlar da.. Doğum günü kutlaması normalde hiç sevmem ama çevremdeki insanlar sağolsunlar rahat bırakmıyorlar.. Keyifli geceler.. Nice mutlu seneleriniz olsun dilerim beraber.. Keyifli geceler..
İyisi de var, kötüsü de var. Yaklaşık on yıldır annem kutlanıyor mesela doğum günümü. Bu beni üzüyor. Annem ablamı kaybettiğimizden beri yasta. Kolay değil evlat acısı. Doğum günlerimiz yakın olduğu için kutlamak gelmiyor içinden. Anlıyorum ama yine de bir üzülmüyor değilim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok teşekkür ederim canım 🥳 Ben de seni tanıdığım için çok şanslı hissediyorum. Evet her doğum günüm benim açımdan anlamlı ve güzel geçti bu zamana dek. Gerek ailem gerek dostlarım unutmadılar ve yanımda oldular.
Cook var ailem ve ben özel günlere önem veririz. Bir haftadır benim doğum günümü kutluyoruz. @AşkıÖldürmek doğum günün kutlu olsun🥳🎊🎉 sevdiklerinle ömür boyu mutluluklar diliyorum 😘
@AşkıÖldürmek illaki o zaman kutlayacağız diye bir şey yok. Bu yıl ramazana denk geldiği için arkadaşlarımla bayramdan sonra kurmaları yapacağız daha.. Seninledir yazın geldiğinde keseriz bi pasta ne olacak 😏🥳🎊
9 yaşına girmiştim galiba. Dayımların evinde Diyarbakır'da kutlayacağız bu sefer.. kuzenim benden 2 ay falan büyük, aslında erken doğmuş diye biliyorum. Neyse annemgil pastayı yaptı, suslemeler falan. Bu şer.. neyse canım kuzenim Mert oturdu pastanın başına 'bi binim diğim ginim'. Ya fotoğraf çektireceğiz o beni itiyor ben onu itiyorum. Ağladığımı hatırlamıyorum ama ağlamışımdır herhalde. Tam hatırlamıyorum yalan olmasın, ama en sinir olduğum unutulmaz doğum günümdü.
Benim için o gün 28 haziran😂 gizlendim kimsin diye sorma ayhoş😂😂😂😂 tahmin ettin beni jdjdjdj aşkı öldürmeli bacımsununda doğum gününü kutlarım mayısın 23 de benim doğum günüm unutanı girtlaklarım 🤣
Var 8. Sınıfa gidiyordum asla dışardan eve gelmezsin her zamanki gibi doğum günümde babam beni fena dövmüştü o zaman hatta bu gün doğum günüm demiştim yine dövmüştü