Her şeyi unutuyorum, ne yapacağım?

merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım birkaç senedir unutkanlığım var özellikle 9 sınıfta çok kez çantamı hırkamı vb kaybettim ortaokul zamanlarında da zaman zaman anahtarlığımı kaybettiğimi hatırlıyorum bu telefon bisiklet unutmaya kadar gidiyor bu sene daha fazla olmaya başladı her hafta kulaklık telefon anahtar para vb unutuyorum yolda aklıma geliyor dönüp geri alıyorum daha demin de hesabımdan para çektim kartımı aldım cebime koydum diye hatırlıyorum bi baktım kartım yok Allahtan tüm paramı çekmiştim ve param da cebimde duruyordu annem kartını iptal ederiz dedi bu problem değil benim endişem sadece eşyalar üzerinde değil insanlarla konuştuğum şeyleri bile unutuyorum örneğin bi hafta önce birisiyle konuştuğum konuyu gelecek hafta gelip bana böyle böyle söyledin bunu konuştuk dese inanmıyorum çünkü öyle bir şey yaşadığımı hiç
hatırlamıyorum dahası yaşamadığım olayları da yaşadım gibi hissediyorum etrafıma bunu söyleyince hayır hiçbir zaman öyle bi olay olmadı diyorlar delirmeye mi başlıyorum yoksa sınav stresi olduğu için mi bu rahatsızlığım daha çok arttı bilmiyorum doktora gitmiştim magnezyum çinko verdi ama bir işe yaramadı sağlıklı da beslenmeye başladım diyetisyene gidiyorum sporumu da yapıyorum ama bazen yemek yemeyi bile unutuyorum su içip içmediğimi hatırlamıyorum da off cidden kafam çok berbst
Her şeyi unutuyorum, ne yapacağım?