Evet kendime en çok güvendiğim alanların başında diksiyonum geliyor. Bugüne kadar çalıştığım tüm işleri diksiyonum sayesinde aldım. Hem genel olarak hem de Türkçe olarak dilimi güzel kullandığımı düşünüyorum. Sadece ben değil çevrendeki insanlar da böyle düşünüyor.
Ben TRT eski ana haber spikeri Fulin Arıkan’dan özel diksiyon dersleri de aldım ama ders almadan önce de diksiyonum mükemmele yakındı. Şu an TRT dahil her televizyonda veya radyoda program yapacak derecede mükemmel bir diksiyonum var. Bu sayede sayısız çalıştay ve toplantıda bulundum. Hatta ekonomi bakanı gibi, sağlık bakanı gibi kişilere bile sunumlar, konuşmalar yaptım.
Diksiyonuma güveniyorum ama woww değilim sonuçta. Fakat benim dışımda herkes çok beğeniyor Diksiyonuma ve özellikle yeni tanıştığım kişilerden çok iltifat alıyorum bu konuda. Her zaman ilginç gelmiştir bu bana.
Diksiyonuma, konusma tarzıma fazlasıyla güveniyorum, etrafımdakilerde begenir, ama arkadas ortamında işler farklı tabi diyarbakır şivesiyle bazen dadaş , tanıyamazsın 😅😅
çok iyi olmasa da dikkat ediyorum. bazıları belirtiyor diksiyonun çok iyi diye ama ben daha da iyilerini gördüğüm için :D kıyas konusunda kiminle kıyasladığına göre değişir diye cevaplıyorum :D