Ben bu aralar kalp çarpıntısı yapacak rüyalar görüyorum. Rüyamda ilkokula giden yeğenim dağdan dağa resmen uçarak kayak yapıyordu, o kadar tehlikeliydi ki, onu azarlarken uyanmışim🤦çok uykum var 😣 ...
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Bir gece, Gecede bir uyku, Uykunun içinde ben. Uyuyorum, Uykudayım, Yanımda sen.. Uykunun içinde bir rüya, Rüyamda bir gece, Gecede ben. Bir yere gidiyorum, Delice. Aklımda sen.. Seni yitiriyorum Çok karanlık bir anda. Birden uyanıyorum, Bakıyorum aydınlık; Uyuyorsun yanımda.. Güzelce.
Hee uçuyor sende azalıyorsun öyle mi sister? Terlik fırlatsaydık keşke.
Bir kaç rüya gördüm beni etkileyen. Bir tabut var ve bir sürü insan, siyah giyinmişler. Sonra bunlar geldi, cenazede yanımızda olur musunuz? mu ne dedi. Tam emin değilim.
Neyse en öne geçtik ama bir sürü kalabalık var, başka insanlar bu kalabalık karşısında hayret ediyor. Sonra amansızca bitiyor.
Diğer rüyamda da ben uçuyordum zaten. Rüyalarım da uçarım genellikle
1
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay Allah hayretsin rüyanı brother.. Ama uçmak çok zevkli rüyada ben de görürdüm arada🤓
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Çok sık görmüyorum ama en son dün akşam gördüm saçma sapan şeyler gördüm ya birbiriyle alakasız bağımsız ama umarım rüyanın tersi çıkar diye kabul etmek istiyorum
Aşırı bir heyecan var. Gece de uyuyamadım. Trabzonspor şampiyonluk garantileme maçına çıkacak. Elim ayağım birbirine dolandı ne yapacağımı şaşırdım valla 😑