Yaşımı göstermiyorum. Ama bahsi edilen de yaştayık evet gerçekten o acı yaştayım😂. Gerçekten bu yaşta mısın şeklinde soru soranlara uzun uzun bakıp önce soyup sonra yatırasım geliyor ama yapmıyorum. Hanımefendiliğimden de değil. Değmez diye düşündüğümden. Fakat gelin görün ki o an aklımdan geçiyor soru karşısında. Neden insanlar sizce yaş sorgulamasını yapıyor. Birinin yaşından size ne. Hayır yaşı o yaş olsa sana ne bu yaş olsa bana ne. Hiçbir yaşında sana gelmeyecekti zaten😂😂 Neden insanlar böyle?
İnsanların yaşımı sürekli olarak sorgulamasından sıkıldım, ne yapmalıyım?
Aynı dert bende de var. Yaşımdan küçük gösterdiğim için "nasıl ya, sen nasıl 24 yaşında olabilirsin ki" diyorlar. Oysa abarttıklarını düşünüyorum. En fazla 4 yaş küçük gösteriyorumdur. Her şeyi abartmaya, sorgulamaya bayılıyor insanlar. Bu tip insanların soluduğu havayı dahi solumaktan kaçınıyorum. Görmezden, duymazdan gelmek en güzeli o yüzden...
Merhaba, bu tarz insanları hayatınızdan çıkarabilirsiniz yani şahsen yalnız kalma pahasına da olsa bunu yapardım. Çünkü bu beni son derece rahatsız ediyorsa ve çevremdeki insanlar da bu hassasiyetime saygı göstermiyorlarsa o zaman onlarla sağlıklı bir iletişim kurabilmem veya anlaşabilmem mümkün olmayacaktır. Canımın sıkılmaması, huzursuz olmamam için de bu insanlardan mümkün olabildiğince uzak durmaya gayret ederim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bir gün hepimiz yaşlanacağız bundan kaçırdığımız yok. Yaşınıza şaşıran insanlar büyük ihtimalle yaşı küçük insanlar sizden. Genelde Türkiye'de böyle söylemlerde olan insanlar çok fazla karşımıza çıkıyor. Sizin yapacağınız tek kafanıza takmadan kendi yolunuza devam etmeniz. Bu konu çünkü ne sizin elinizde nerede bizim elimizde olan bir şey değil hayatın doğal akışında olan bir şey
Bu durumu ben de yaşıyorum. Genelde yaşima inanmazlar ve şaşırırlar. Daha küçük gösteriyorum çünkü. Ama ben bunu kafaya takmıyorum aksine hoşuka gidiyor😀 29 yaşına giricem ama bana genelde en fazla 23 ya da 24 sün derler. 22 diyen bile oldu. Yaşımı söyleyince haadii canım. diyorlar. şaşırıyorlar.
"Gerçekten bu yaşta mısın şeklinde soru soranlara uzun uzun bakıp önce soyup sonra yatırasım geliyor ama yapmıyorum."
Ne yapıyorsun su ne yapıyorsun? random. Onlara desene, - Ben sizin yaşınıza gelemem ama siz geleceksiniz diyerek. Kaç yaşında gösteriyorsun? En fazla 32 falan derim. #İnsanlarVeGereksizSoruları Bende gereksiz soru sormuş olabilirim...
Kimseye yaşını sormam, hayat tecrübesi neyse yaşı odur bence ve bu açıdan yaşı ne kadar varsa o kadar iyi anlaşırım. Bana yaş sorulması ise hazır bir eğlence, bir 6-7 yıl gerideyim, şok halinin tekrarlaması daha komik oluyor.
Olgunluk ve tecrübe gibi gerekliliklerini de taşıdığımı düşünüyorum. Toz pembenin bile oturmadığı ergen yaşlarımı düşününce tebessüm ettiğimde doğrudur.
Bonsoir! Bazıları için yaş önemli. Akıl yaşı olarak bakıyorlar veya fiziki görünüm olarak. Bence akıl yaşı olarak önemli bir konu ama görünüm pek umrumda değil. Hemen ön yargılara kapılan tipler var. Çok acınası. <3
Benimde aynı 46 yaşında olmama rağmen yaşıtlarımdan daha genç gösteriyorum buda genetik ve sanırım bol miktarda su içmeye bağlı bir durumda olabilir ben memnunum yaşımı gostermedigim içi