Kişilik & Karakter Nasıl bu kadar hayvani düşünebiliyorsunuz nasıl? AşkologDiyarı Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor böyleleri böyle gibiler silksin başka bir şey demiyorum sapık ruhlu v*ledi z*nalar Nasıl bu kadar hayvani düşünebiliyorsunuz nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sinirlerim bozuldu şu an. Bunun ne şakası olur, ne trolü.. Potansiyel cani bunlar. 1 0 Yorumla
tukenmisIiksendromu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% +1 yıl bu or*spu çocuklarının aramızda gezmesi çok korkunç 2 0 Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bu hayvani düşünme değil. Hayvanlara hakaret çünkü...Çocuk nedir be. Akşam akşam küfrettiriyorlar, insanı.. 0 0 Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl bence troll ama bununda trollü olmaz sapık herif ya 0 4 Yorumla AşkologDiyarı +1 yıl Ben küfür ettiğim için bana bilfirim geliyor soru ise hala aktif site gerçekten sorunlu Yorumla FakDıSistım +1 yıl boş ver aşko bunları yok etmediğin sürece önüne geçemezsin, bizde de idam yok, yapacak bir şey yok. Yorumla AşkologDiyarı +1 yıl Kesiceksin olucak biticek Yorumla FakDıSistım +1 yıl çükünü mü Yorumla
Lim1Ox Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 89% +1 yıl Trol olduğunu düşünmek istiyorum ama bunun da trolü olmaz bunlae kafayı yemis 0 1 Yorumla AşkologDiyarı +1 yıl 😢 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl böyle insanlar midemi bulandıyor o. cları umarım soyları tükenir 1 0 Yorumla
öldümgalibaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Trol olduğunu düşünüyorum ama bunun bile seviyesi olmalı yani iyice azıttılar 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Troll olduğunu düşünmekteyim yine de iyi bir şey değil, bunun trolü yapılmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bunların ebelerini toplayıp üst üste koyup gözlerinin önünde s! keceksin 0 0 Yorumla
sjksjkskj Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl trolldür ya muhtemelen liseli bi ergen 0 2 Yorumla AşkologDiyarı +1 yıl Böyle bi konuda troll? Yorumla sjksjkskj +1 yıl ergen diyorum ergen Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bu kaypağı yönetim bulup polise vermeli. 0 2 Yorumla AşkologDiyarı +1 yıl Hala aktif soru Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Ne canım var site artık öyle bir yer oldu ki olmak bile suç gibi burada Yorumla
Yıldızlarasor4398 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bune ya Allah belanızı versin 😥 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Böyle insanlar yaşamasın mümkünse.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sinirlerim bozuldu şu an. Bunun ne şakası olur, ne trolü.. Potansiyel cani bunlar.
bu or*spu çocuklarının aramızda gezmesi çok korkunç
Bu hayvani düşünme değil.
Hayvanlara hakaret çünkü...
Çocuk nedir be.
Akşam akşam küfrettiriyorlar, insanı..
bence troll ama bununda trollü olmaz sapık herif ya
Ben küfür ettiğim için bana bilfirim geliyor soru ise hala aktif site gerçekten sorunlu
boş ver aşko bunları yok etmediğin sürece önüne geçemezsin, bizde de idam yok, yapacak bir şey yok.
Kesiceksin olucak biticek
çükünü mü
Trol olduğunu düşünmek istiyorum ama bunun da trolü olmaz bunlae kafayı yemis
😢
böyle insanlar midemi bulandıyor o. cları umarım soyları tükenir
Trol olduğunu düşünüyorum ama bunun bile seviyesi olmalı yani iyice azıttılar
Troll olduğunu düşünmekteyim yine de iyi bir şey değil, bunun trolü yapılmaz.
Bunların ebelerini toplayıp üst üste koyup gözlerinin önünde s! keceksin
trolldür ya muhtemelen liseli bi ergen
Böyle bi konuda troll?
ergen diyorum ergen
Bu kaypağı yönetim bulup polise vermeli.
Hala aktif soru
Ne canım var site artık öyle bir yer oldu ki olmak bile suç gibi burada
Bune ya Allah belanızı versin 😥
Böyle insanlar yaşamasın mümkünse..
Heyyyyyyyyy