Genel olarak bakabilirsiniz buna, her şey için geçerli. İlk başta yapmanız gereken şeyleri en sona mı bırakırsınız yoksa ilk başta yapmayı başarabiliyor musunuz?
İlk başta yapman gerekeni en son mu yaparsın genelde?
En başta yapılması gerekeni en başta yaparım. Birisi bana güven vermiyorsa o kişiye güvenmem. Ve bana güven vermediğini de açıkça söylerim. Biraz yıkıcı belki karşı taraf için fakat ben çok açık sözlüyümdür. Birilerini seviyorum hayatıma almak istiyorum diye hemen teslim olmam. Güven duymam. Kendimi duygularımı açmam. Gidecek bir insansa daha sonra direk git demem ama o anlar gitmesi gerektiğini ve gider. O yüzden ilk başta yapılması gerekeni en başta yaparım. Sonra pişmanlık yaşamamak için 😄
Değişiyor. Bazen ilk başta yapmam gereken daha doğrusu yapmamam gereken şeyleri yapıyorum sonrasında 'neden yaptım ki' diyip kısa süreli bir pişmanlık geçiriyorum.
Özellikle de insanlar konusunda bunu çok sık yaşıyorum. Yahu yardım edince bile tepkimi alır bir insan? Düşünüp üzülmek bile kabahat olmuşken yardım edebilmek çok zor. Bu yüzden ilk başta vermem gereken tepkiyi, hayır cevabını sonradan veriyorum. Yani sona saklıyorum ☾
Evet genel de bunu yaparım ve bu beni pişman eder ilk başta deseydin derler evet bunu bana çok derler. Bir tartışma çıkar ben bunu yapmadan rahatsız oldum derim kalbimi kırdın derim neden başta demedin derler. Zaten pişman da oluyorum böyle böyle bir kaç insan kaybettik. Bir kaç insana istemeye istemeye gönül koyduk.