ya kanka sadece sosyal hayatta değil mesela survivor izliyorum. birini destekliyorum ona yanlış yapan birine kızıyorum ama yarın o yanlış yapan eleman elenince onada üzülüyorum mk. biri bana kötülük yapıyor haklı olarak bir karşılık veriyorum ama sonra gene üzülüyorum acaba abarttımmı diye. yani çok sıkıntılıyız kanka fenayız.
Her zaman mümkün değil ama yine de çok teşekkür ederim bu güzel dediğiniz şey içim umarım düzgün insanlar ile karşılaşırım ve bunu farkedip onlarla iyi geçinirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ya kanka sadece sosyal hayatta değil mesela survivor izliyorum. birini destekliyorum ona yanlış yapan birine kızıyorum ama yarın o yanlış yapan eleman elenince onada üzülüyorum mk. biri bana kötülük yapıyor haklı olarak bir karşılık veriyorum ama sonra gene üzülüyorum acaba abarttımmı diye. yani çok sıkıntılıyız kanka fenayız.
Sonuçta sınav dünyası onemli olan sınavı gecebilmek
Hepimiz ölüp gideceğiz zaten dimi
Her sey yok olacak evet ama önemli olan yaradılış amacimiza uygun bir sekilde ve yüzümüz ak olarak huzura çıkmak bence
İçimiz iyi olsunda
Amelimiz iyi olsun gerisi boş
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnsanoğlunun %50'si vicdanını kaybetmiş. Dünya değil insanlar kirli
Evet işte o nokta "dünya " değil "insanlar"
%50 si de değil dahaa fazlası
İnsanlar %50 den ibarettir. Ya iyidir ya kötü.
Çoğu kötü bnc
Doğru ama artık eskisi gibi hassas değilim bıyık büküle büküle kYtan insann... ... Şeytan olur
Üzüle üzüle eski ben değilim.
Evet maalesef artık istesemde eskisi gibi olamam
Yara ala ala insan farklı biri oluyor:(((
Neyse artık sesim çıkıyor ama basıyom şamarı böyle olmak istemezdim ama diğer türlü içim acıyor
İç acıması çok kötü bir şey
Evet maalesef öyle umarım düzgün insanlar ile karşılaşırsın 😊
Her zaman mümkün değil ama yine de çok teşekkür ederim bu güzel dediğiniz şey içim umarım düzgün insanlar ile karşılaşırım ve bunu farkedip onlarla iyi geçinirim
Valla hassas kalp falan kalmadı çünkü etraf kötülük doldu.
Daha çok detayda yazdığına katılıyorum
Bende katılıyorum. :)
🙂🙂
Hassas olunmayacak bir dönemde yaşıyoruz..
Ama hassas biri bunu o kadar kontrol edemiyor bu yüzden darbe alıyor ama zamanla değiştiyot
Hayal kırıklıkları yaşaya yaşaya zamanla hissizleşecektir..
Hissizleşmek...
Ne yazıkki evet
Ne yazıkki..
Bazı insanlar nasıl acımasız ve sert
Çok doğru bir söz
maalesef doğru
Kesinlikle
Hassas birisi zamanla çok değişiyor aldığı darbelerden dolayı
Her şey ağlayan biriydim ufacik bir şey icin bile günlerce üzülürdüm şu an beni ağlatmak nerdeyse imkansiz ve dünya yansa üzülmem
Zamanında çok canınız yanmış olmalı
Çok yandı ve şu an istesem de yanmıyor
Evet
maalesef :(
Evet öyle öyle
maalesef öyle dünya değil insanlar acımasız
🥺
Kalbim çıt
Göz yaşım pıt ama
Zamanla değişiyorsun
Bunu hakediyor muyuz
Ben belki az bişey hakediyor olabilirim ama seni bilmiyorum