Hayır, kendimi bildim bileli hiç ağlayarak istediğini yaptıran biri olmadım. En yanlış bulduğum durumlardan biridir de aynı zaman da ağladığında yapılması. İstediğiniz bir şey olsun istiyorsanız mücadele edeceksiniz, halden anlayacaksınız ve oluru olan bir şeyi isteyeceksiniz. Dediğini yaptırmak için bir eylem olmamalı ağlamak kesinlikle.
Tabiki hayır, evet diyenler çok olmuş fikrimce, bir nevi çıkar ilişkisi bence ve samimi olmadıkça hiçbir iletişimin ne ağlama ne kahkahayla olması bir önemi benim için yok. Bence ikiyüzlülügün daniskasi bu, ve şeytanlaşmış insanların işi zoruna gidenler kalp atsın. değerli zamanımı sahte duygulara ayıracak vaktim yok, ve hayat bence okadar uzunda değil.
Ağlayarak bir şeyi yaptırmak bana çok çocukca geliyor. Kendim emek verir ve çabalarım, olmadıysa da kabullenir hayatıma bakarım. Ağlayarak ve kendimi acındırarak hiçbir şey yapmam. 🤷♀️
İstediğim olmadığı zaman silah olarak değil de sinirden ağlayabiliyorum. Bunu silah olarak kullandığım zaman elbette etkili oluyor. 😄 Çünkü fazla ağlayan, mızmızlanan birisi değilim.
Kesinlikle bunu kullanmam. Karşımdaki insanın önünde küçüldükçe küçüldüğümü hissederim. Ağlayacaksam yalnızken ağlarım çok iyi gelir. Ağlayanın dediğini de asla yapmam irrite olurum çünkü, daha çok yapmayasım gelir timsah gözyaşı döküyor diye