Bazı insanlar kendisine kötü davranılmasına o kadar alışmış ki, iyilik gördüğünde bunu enayilik sanıyor. Bazı insanlar ve bazı olaylar yüzünden yapacağımız bir iyilikte iki kere düşünüyoruz. Biz iyiliği karşılık beklemeden yapıyoruz. Karşılığında istediğimiz tek şey pişman edilmemek. Ama ne yazık ki ediliyoruz. #54srp
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Sıkça karşılaştığım bir durum bu benim maalesef. İyilik emici insanlar ile çokça karşılaşıyorum. Ama yapacak bir şey de yok. İyi yanım nadir çıkıyor zaten ortaya, çıkınca da kullanmak gerek.
Yaşamım boyunca hep suistimal edildi, narsistlere hep bir şeyler sundum ama karşılığında bir teşekkür, bir iyi ki varsın cümlesi bile alamadım. Şimdi ise vermeyi kestim, devran döndü. Allah’ın bana sıra verdiğini anladım artık, gün geçtikçe daha da güçleniyorum ve hepsinden çok yakında intikamımı alacağım, bir canın kıymeti bu kadar ucuz olmamalı. Öteki dünyanın hesabı da duruyor 😊
Sayısız kere... İnsanlar varolduğu sürece de hep birbirini suistimal etmeye yatkın olacaklar, genellemek istemesem de bir çoğu böyle. Tamamen kendi çıkarları üzerine hareket eden, insanları eşya gibi gören, işine gelmeyen en ufak şeyde tüm pisliklerini sana doğru kusan ve rol yetenekleri epeyce gelişmiş olan çok kişi var...