Bir etkinlik yapalım diyorum? Bu etkinliği gören herkes hoşnut olmadığı durumları buraya yazsın yazdıktan sonra da gelen yorumlara çözüm üretelim ne dersiniz 🙂 Benim sorunum ;Sma hastası bir çok anne baba yayınlar yapıyor evladı yaşasın diye fakat kimse bunu adam gibi görmüyor ve bu çoçuklar ölüyor.
Smalı çocukları görmesi gereken devlettir. Her şeye harcayacak paramız var ona buna makam aracı alacak mercedes alacak paramız var ama smalı bebekleri tedavi ettirecek paramız yok mu devlet olarak? Devletin görmesi için de vatandaşların devlete baskı yapması lazım. Halk bu çocukları umursamadığı için, herkes kendi cebinden başka bişeyi düşünmediği için ölüyor bu çocuklar. Kendi çocuğunun başına bişey gelmediği sürece başka kimseyi umursamayan bencil bir halkımız var.
Sma hastalarına duyarlı olan siz gibi insanlarla bir zincir oluşturursak bilinçsiz halkı kalkındırabiliriz.1 tl bile destek önemlidir. Sorun olan herhangi bir durumda o anda sorunun kimler yüzünden olduğunu değil çözüm odaklı davranılırsa sorun ortadan kalkar 🎈 isterseniz 1 kişi olarak sadece takip bile atsanız vereceğim hesaplara yardım edebilirsiniz🧡
Ben elimden geldikçe yardım yapıyorum ve bahsettiğim şey şu an bu değil. Ben başka bişeyden bahsediyorum. Ben 1 tl değil 1 milyon lira bile versem sorun temelli olarak çözülmez sadece bir çocuğun sorunu çözülür. Ben genel sorunun çözümünden bahsediyorum. Bu konu insanların vicdanına bırakılmayacak kadar önemli bir konu.
Eğer halk sadece kendini düşünmese ve herkes benim yaptığım gibi ben smalı bebeklere yardım etmeyen hiçbir partiye oy vermicem dese o zaman 2 günde bütün partiler birbiriyle yarışa girerdi onlara yardım etmek için. Ama halkın umrunda değil bencil insanlarla dolu ülke.
İnsanların kontrolsüzce üremesi/ürerken genetik herhangi bir hastalik olup olmadığına dair test yaptirmıyor oluşlari. Dost olduğunu söyleyen kişilerin aslında sadece kendilerini düşünmeleri, mesela birine derdimi anlatacagim kendinden bahsetmeye başlıyor alakasız alakasız, buz gibi soğuyorum. Kişilerin doğaya ve hayvanlara saygısız olmaları, bakın kimse sevmek evde beslemek zorunda değil. Ama bir kediyi, köpeği tekmelemek anca canilikten olur. Aklıma gelenler bu kadar.
1
0 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.