Herkese hak ettiği değeri ve ilgiyi veririm genel olarak öyle çok ilgili bir insan değilim ilgimden dolayı da sıkılan insanı hiç görmedim aşırı ilgiye gelemediğim için yoğun ilgi gösteren biri olmadım 😅
Sıkıyor galiba sıkmasa bile hani görmezler kimseye kötülük yapmam baskalarından gordukleri kötülugun bedelini bana ödetmeye calisirlar hani bu bizim her an her seyde yanımızda oldu soyle fedakarlık yapdı demezler her bir art niyet hep bir kötülük beklentileri içinde yani her şeyi yanlıs anlarmi bir insan her şeyi yanlıs anlarlar bende açıklamam suç yine bende olur
İlgi göstermiyorum kimseye artık. Kimseye kendimden daha çok önem vermiyorum. Her şeyin karşılıklı haliyle adım atıyorum artık. Çünkü ileride irtibatı kopardıktan sonra geriye dönüp baktığımda verdiğim değerlerin, ilgilerin ve de uğraşların aslında bana hep yorgunluk olarak geri döndüğünü farkettim. Karşılığı ise hep “yapmasaydın, ben mi yap dedim” oluyor. Gerek görmüyorum artık insanlarla çok içli dışlı olmayı.
Şimdi şöyle ki ben birisine eğer gerçekten değer veriyorsam ilgiliyimdir lakin kimsenin üstüne asla düşmem değerim çok bariz en derinden hissedilir ama mıç mıç şeyler yapıp sıkmam karşımı hem aile hem arkadaş yaşantımda. Lakin söz konusu gönül meselesi olunca daha farklı oluyorum sevdiğimi bebek gibi seviyorum ama bunaltan türden değil o dozu ayarlamaya çalışıyorum sıktığımı sanmıyorum. Fazla ilgisizlik gibi çok çok fazla ilgi de sıkıp soğutabilir çünkü
O sorun ben de vardı. Nedeni ise sahiplenmemizden, üstüne düştüğümüzden. Her şeyin gelip geçici olduğunu anladığında sadece kendine odaklanıyorsun. Senden sıkılan mı var? Yol ver gitsin hiç niye gidiyorsun diye sorma bile.
İlgi bağı kuvvetlendirir, amma velakin fazla ilgi sıkmaya başlar. Çünkü insanlara fazla ilgi gösterilmeye başlandığı zaman, bundan mütevellit o insan boğulmuşluk hissi yaşıyor ve ilgiden kaçma çabasına girişiyor
Sıkmaz durmam gereken yeri ve zamanı iyi bildiğimi düşünüyorum çünkü kendim de öyle olmasını isteyen biriyim ne kadar gidersem o kadar gelineceğini kestirerek hareket edebiliyorum o yüzden ilgi konusunda pek sorun yaşamadım.
İlgi gösterince abartıya kaçmadığım için sıkıldıklarını sanmıyorum. Normalde de çok ilgi gösterilmesini de doğru bulmuyorum. Çünkü bu insanları hem şımartır, hem de sıkar..
Açıkcası ben çok fazla ilgili olununca sıkılırım ortası olmalı ne ilgisiz ne cok ilgili benimkiside çok garip bende birine çok asıksam cok ilgileniyorum normal hoslantı tarzı bişeyse hiç ilgilenmiyorum bir hafta falan ilgiliyim sonra ilgisizim sevmediğimden değil ama bilmiyorum öyle duygularımı pek belli etmiyorum öyle kisilerde çok aşıksam ilgiden kıskanclıktan takıntılı bi psikopata dpnusuyorum