Sosyal yaşantınızda zor biri misiniz yoksa kolay mı? İnsanlar sizden illallah eder mi yoksa sever mi? :D Beni soracak olursanız hayatımdaki insanların bir kısmı illallah eder bir kısmı çok uyumlu olduğumu söyler :D
Sosyal yaşantınızda zor biri misiniz yoksa kolay mı?
Bazı insanlara zorum. Genelde onlardan da ilk izlenimde pozitif enerji alamadığım için öyle oluyor. Yani onun dışında da uyumlu biriyim, kolay kolay zıtlaşmıyorum insanlarla. 🙄
dediğin gibi nadir de olsa bazı insanlardan ilk tanışmada hiç elektrik alamıyorum enerjim uyuşmuyor ondan sonra illa ki bir yamuk yapmaya kalkıyor öyle insanlar
Kolay biriyim, en azından belli bir yere kadar duvarlarım vardır, o duvarları aşabilen biri olduğunda tamamen orada ki beni görebilir. Genel olarak uyumlu biriyim, çok sıkıntı ya da sorun çıkarmam fakat buna rağmen zorla sorun çıkarmaya çalışan insanlar da tanıdım, işte sonrasında karşısında beni bulamayabiliyor. Asıl zorluğum bundan sonra başlıyor benim, geri dönüşüm yoktur çünkü, ortamda yoktur...
Şimdi övmek gibi olmasin da severler beni Allah razi olsun ama bende onlari severim Komşularim olsun Insanlarla cabuk kaynaşan biriyim herkesin karakterine göre uyum sağlayan biriyimdir Ankaraaali (:
Zor biri olduğumu ve insanları illahlah ettirdiiğimi düşünmüyorum. Böyle bir tepki ile karşılaşmadım. Sürekli terslik yapan insanlardan haz etmem, öyle biri olmak istemem.
genelde zorum, ama o zorluğumu öğrenene çok kolayım. küçücük şeyler verilse kocaman şeyler verebiliyorum karşılığında. eğer mutluysam sınırsız mutluluk veririm. ama eğer benim kuyruğuma bastıysan pençelerimle kaplandan farksız oluyorum
beğenmez olur muyum hiç :o 121 yaşında sizin gibi naif bir hanım diyecek de ben beğenmeyeceğim istirham ederim lütfen bir daha duymayım böyle lafları o. O
Açık ve net oluşumu severler. Net kare veririm, düşünmeden o yüzden kafamın etini yerler. Bir de her dediğim çıkar bak muhakkak hem de. Doğru söyleyeni kovuyorlar işte. :D
aboowww dediğim dedik çaldığım düdük her şeyin en iyisini ben bilirim benim dediğimden başkası doğru değil benim dediklerimi dinleyeceksin diyen burç mu :o