Vicdansız, yalancı, başkalarının hakkına giren, saygısız, düşüncesiz, kinci, kaba saba, dedikoducu vb nasıl karakterde biri olmadığınız için kendinizi çok şanslı hissediyorsunuz?

Negatif ve enerji vampiri biri olmadığım için kendimi hem şanslı hem de iyi hissediyorum.
En uzak durmak istediğim insan tipleri. Zaten hayat zor, öyleleri daha da zorlaştırıyor.
Dedikoduyu hiç sevmem, milletin ne yaptığını konuşarak onlara değer verdiğimi gösteririm iyi ki değilim. Fakat kinci kindar, yalancı, azıcık da egolu olmasam iyiydi özellikle kin kısmı beni çok yoruyor 🙄
Kötü huylarım oldu dönem dönem. Kesinlikle ihanet etmedim. Kalp kırdım, yalan söyledim, vicdansız da oldum ama ihanet olmadı.
Ateist olduğum için çok mutluyum hayatımı inanç yalanlarına inanarak geçirseydim boşa yaşanmış bir hayat geçirirdim
Cevap
15Cevap
Detayda saydığın şeylerin tamamına sahip olmadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Ben mikemmel bir insanım 😏😌
İçten pazarlıklı olmadığım için..
Menfaat ve çıkar uğrunda koşmadığım için..
Bonsoir!
Kindar, kinci, bencil birisi olmadığım için mutluyum ya. İnsanlara öneririm. Elinize bir şey geçmiyor, mutlu olmazsınız. <3
Dedikoducu değilim, pek yalan söylemem bir de akp olmamak ben
Yalaka ve iki yüzlü biri olmadığım için şükrediyorum birde yalancı
Kötülüğe kötülükle karşılık vermediğim için ve kin besleyemediğim için
Valla mesela, bir parti var, oncu olmadığım için şükürler olsun 😅👌
Yazdıklarının hiçbiri bende olmadığı için şükrediyorum
Bulunduğu kabın şeklini alan biri olmadığım için teşekkür ederim kendime
Egoist sürekli karşı cinsle çok rahat şekilde takılan insanlarla birlikte olmadığım için mutluyum (bir keresinde bir kız arkadaşım iki gün önce tanıştığı çok yakın arkadaşım dediği erkeğin evine kalmaya gitmişti bende ayrılmıştım )
Karakterimden memnunum ama kişilik olarak içe dönük olduğum için kendimi şanssız hissediyorum
Yalancı olabilir dürüst olmayanları sevmiyorum harici zor biriyim kinci vicdansız vs
Her şeyi bildiğini zanneden ama aslında hiçbir şey bilmeyen.
Vefasız merhametsiz kötü kalpli yalancı birisi olmadığım icin çok mutluyum
Egoist hava küpü ve görgüsüz biri olmadığını için çok mutluyum:))
Fazla samimi ve vıcık vıcık olmadığım için olabilir..
Hainliğim olmadığı için mutluyum.
Merhametsiz değilim
Çok şükür
Asi, dik başlı, nankörüm iyi ki
Acımasız
Egoist bencil yobaz gaddar
Kindar değilim
Başkalarının hakkına girmeyen biriyim
Bencil ve malum partili olmadığım icin
Keko kadın değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?