Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
Zaman zaman bir şeyler karalıyorum.. Çocukluğumda daha fazla karalardım gerek yazı gerek resim.. Şimdilerde vakit bulursam ya da zihnimde bir kare canlandırırsam yapıyorum bunu.. Bunun dışında spor yapıyorum, müzik zaten hayatımın merkezinde.. Okumak en sevdiğim hobim ondan vazgeçmiyorum asla.. Birden fazla işle aynı anda meşgul olmayı seviyorum sanırım.. Keyifli akşamlar..
Ben kitap okumayı zaten severim ama yazı yazmayı da çok severim. Ne olursa bazen okuduğum kitaptan sevdiğim bir kısmı yazarım, bazen sadece içimden geçirdiklerimi yazarım. Çünkü yazdıkça içim rahatlıyor.
Sevdiğim çok hobim var ama içlerinden en rahatlatıcısı resim çizmek. O kadar güzel çizimler yapamıyorum ama kendimce karalamak, değişik şeyler çizmek bana terapi gibi geliyor ve çok iyi hissettiriyor.
Resim cizmeyi çok severim boyami felan arkadaşlarimla takilmayi gezmeyi severim Pasta felan Kek yaptiğim zaman bana iyi geliyor yürüyüşe gitmek ormana kulakliğimi takip şarki dinlemek yanliz başima bana iyi geliyor veee tabikide Kitap okumak kahvemlen birlikte
ayy şu fotoyu görmek bile heyecanlandırdı :d bende böyle iplerle filan kısacası el işi olan her şeyi çok severim bıraksınlar tüm gün nine gibi yaşarım xd bi de dans etmek