Cinsiyet farketmeksizin umursamaz soğuk görduğum herkes bir duygusal bir duygusal en iyi hisli anlamlı gizemli cümleleri onlarda duyuyorum En hisli insanlar umursamaz olanlar mıdır?
Neden en hisli insanlar umursamaz olanlardan çıkıyor ya da sizce de öyle mi?
Genelde böyle insanlar çok fazla elini açık etmezler. Dediğin gibi çok umursamaz görünürler ama içlerinde nasıl fırtınalar koptuğunu kimse bilemez. O yüzden kimseyi dış görünüşünden ve davranışlarından dolayı yargılamamak lazım.
En hisli insanlar umursamaz olanlardan çıkmıyor. Esasında tam tersi. En hisli insanlar sebepli sebepsiz en ufak şeyden bile kırıldıkça alındıkça zamanla umursamaz olma yolunu seçiyor. Ellerde oluşan nasır gibi. Zamanla sertleşiyorlar umursamaz olma yolunu seçiyor ya da kendini koruma içgüdüsü ile güç lü olma iç güdüsü ile umursamıyor gibi gözükürler. Herkes de artık öyle kabul etmeye başlayınca içine dokunan şeye benzer birşeyle rastladığında ister istemez içinde gizlediği o kırılgan çocuk konuşmaya başlıyor. Karşıdaki kişide Allah Allah filan diyor.
Çünkü iyi insan ben iyiyim demez !! Kötü olan da ben kötüyüm demez.. insan hep aksini söyler çünkü iyi olan insan ben kötüyüm der. Çok gaddar gözüken bir insan öyle bir şey yapar ki şaşırıp kalırsınız , çok kibar naif birisinden öyle kaba bir şey görürsünüz ki, hayal kırıklığı yaşarsınız.. insanın içini kimse bilemez
ilgisi yok bence, yurdum insanı eşine akrabalarına geyik yapmayı seviyor. Sosyal medyada bile daha aktifler tüm gün ellerinde telefon, tüm kafayı bunlara birde telefon modellerine veriyorlar. Adım başı telefoncu o yüzden. Hastalık. Duygu his için hayvana ihtiyaç var mı.
Çünkü bazı insanlar hislerini göstermekten korkarlar. Katı bir duruşa sahip olurlar ve güçlü gözükmeye çalışırlar. Bu bir kendini savunma mekanizmasıdır. (örümcek adam ısırılma sahnesi geldi lan aklıma) 😂 İsteyerek de olsa istemeden de olsa bu bir "yapı" olayına dönüşür. O kişi budur yani artık. Sadece yazıya döktüğünde ya da içine girdiğinizde anlarsınız :)
Bunun nedeni, o birikmişliktedir belki de.. Sıkıştırılmış havanın infilağı daha şiddetlidir çünkü.. Yerinde ve zamanında söyler söylenmesi gerekeni.. Bir de beklemiyorsun ya hani; daha bir cazip geliyor..
Genelde bu tipler zamanında yediği kazıklardan dolayı hissediyormuş gibi gösterip sonradan umursamaz oluyorlar birilerine sadık kalamazlar bu insanlar hep kendileriyle övünüp zeki olduklarını sanarlar..