Kişilik & Karakter En tercih ettiğin Cahil kovucu sözün nedir? MUSATOLAY Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Cahilleri yanından kovmak ya da susturmak için en çok tercih ettiğin söz nedir? En tercih ettiğin Cahil kovucu sözün nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sen benim dengim değilsin derim 1 1 Yorumla MUSATOLAY +1 yıl O zaman yandın 🤣Zabaha kadar tartışma Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Konuşup gitsin diye dinlerim. Hak veriyormuş gibi yaparım. 1 3 Yorumla MUSATOLAY +1 yıl Bunu bir Sözle örnekleyecek olsaydın? Yorumla HardChoice +1 yıl Aaa öyle mi falan :D Yorumla MUSATOLAY +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
7gunel Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Hazırcevap biriyimdir ama aklımda kalan öyle bir söz yok 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gereksiz münakaşaya girmemeye çalışırım genelde. 1 5 Yorumla MUSATOLAY +1 yıl Olmuş bir kere 🤪 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Cevap vermem ki. Dinlerim sadece. Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına 🤷 Yorumla MUSATOLAY +1 yıl Doğru, cevap verip Neyapacaksınkiiiiii 😄 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Haha 😂😂😂 İyiydi valla Yorumla MUSATOLAY +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl “Sen konuş ben dinliyorum” demek oluyor. 1 1 Yorumla MUSATOLAY +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Hsynchef Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Haklısın. 1 1 Yorumla MUSATOLAY +1 yıl 💯 Kesinlikle, benim favori sözüm :)) Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Tamam en Aziz Sancar sensin kdkssjsjkd 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen benim dengim değilsin derim
O zaman yandın 🤣
Zabaha kadar tartışma
Konuşup gitsin diye dinlerim. Hak veriyormuş gibi yaparım.
Bunu bir Sözle örnekleyecek olsaydın?
Aaa öyle mi falan :D
🤣🤣
Hazırcevap biriyimdir ama aklımda kalan öyle bir söz yok
Gereksiz münakaşaya girmemeye çalışırım genelde.
Olmuş bir kere 🤪
Cevap vermem ki. Dinlerim sadece.
Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına 🤷
Doğru, cevap verip Neyapacaksınkiiiiii 😄
Haha 😂😂😂 İyiydi valla
🤣🤣
“Sen konuş ben dinliyorum” demek oluyor.
🤣🤣
Haklısın.
💯 Kesinlikle, benim favori sözüm :))
Tamam en Aziz Sancar sensin kdkssjsjkd
Muhatap olmamak