İnsan ister istemez göz yaşı dökebiliyor. Bana göre ağlama ve gözyaşı dökmek arasında fark var. Küçük bir haberden etkilenip gözyaşı dökebilir insan. İlla ki hıçkırıklara boğulmasına gerek yok.
Dün. Ailemden bukadar uzaklaşmanın pişmanlığı hâlâ taksit taksit bulur üzer beni. Bazen çok ihtiyacım olduğunda, sevdiğim insanların veya koşulsuz beni kabul edeceklerin nekadar uzakta olduğunu tekrar idrak eder derinden bir üzülürüm. Bazende tutamam. Tutmamak gerek zaten. Sustukların büyür içinde.
Çok uzun zaman oldu sanırım ne zaman olduğunu hatırlamıyorum şu hayatta duygusal olmanın hiçbir avantajı yok o yüzden genelde mantık ile hareket ettiğim için belirli şeyler yaşadığımda bile gözyaşı dökmüyorum çünkü içimden gelmiyor
Bugün. Sinirlendiğimde sinirimi birilerinden çıkarmak yerine ağlamayı tercih eden biriyim. Sanki daha fazla rahatlatıyormuş gibime geliyor. Bu yüzden her gün üç öğün ağlamazsam rahat edemiyorum sdksjsksk
Bu sabah. Sebebini hatırlamıyorum ama biraz duygulanmıştım. Hatta ağlamamak için kendimi tuttuğum için göz yaşım bir küre halini almıştı. Çok hoşuma gitmişti ☾