Çalışma arkadaşlarım değişiyor ve bu benim ilk çalışma ortamımdı. Buradakilere de çok sonradan alışmıştım. Bazı insanlar çabuk kaynaşıyor. Nasıl yapılır?

Öncelikle; rezil olacağım, saçmalayacağım gibi şeyler düşünmelisin ve karşındaki insanları gözünde büyütme. Böyle yaparsan bir nebze de olsa faydasını görebilirsin..
Ya valla aynen dedikleriniz aklımdan geçiyor ya. Saçmalamamak için az ve öz konuşuyorum :D
Deneme yanılma yoluyla kaynaşırsın Yani farklı durumlarda farklı şekilde davranarak utangaçlığını aşabilirsin Aynı şeyleri yapıp değişiklik olmasını beklemek saçma olur
Cevap
5Cevap
Utanma duygusunu tamamen kaldır başını şekilde kendine güvenin tam olur arkadaş bulur çabuk kaynaşırsın utanmayı bırak bir kenara
Saçmalamaktan, dalga geçilmesinnden ve eleştirilmekten korkuyorum :D
Kişilik yapısıyla alakalı bende çocukluğumdan belli utangaç çekingen içime kapanık sessiz biriyim maalesef hiç değişemedim
Çok güzel motive ettiniz 😂
Çocukken çok dışa dönüktüm ve Hatta ara ara zorbalık da yaptığım oluyordu 😂 artık öyle değilim.
Herkesin kişiliği benzersiz tabi ama 8 içe dönük 8 dışa dönük kişilik tipi var ben sadece kendi kişilik tipim üzerinden yorum yapıyorum diğerleri hakkında bilgim yok belki diğerleri daha dışa dönük ya da daha içe dönük olmaya yatkın olabilir ama benim kişilik tipim tamamen içe dönük maalesef çocukluğumdan belli aynıyım hiç değişemedim
Burcunuz ne
Oha afedersin ama şok oldum. :D balık kadar sosyal insan.. İlk kez bir balığı böyle görüyorum. Ama konuşuyorsun ha baya. Mütevazısın bence
Balıklar sosyal mi oluyor bilmem ben burçlarla ilgilenmiyorum ama duygusalım ve kendimi bildim bileli asosyalim çekingen utangaç içe dönük sessiz biriyim hiç arkadaşım çevrem bile yok yani burada kendimi yazarak ifade edebilirim ama gerçekte sessizim kimseyle konuşmuyorum hep yalnızım
Çekinme alıştırma kendini öyle diğerlerinden eksik yönün yok
Soru Sor iltifat et
Utanma tanma
Sana 1 tavsiyem var özelden yazarsan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?