Ozguvenim tamamen bitmek uzere?

Dis gorunusum konusunda cok hassasim laf atilirsa asla kaldiramam uyku tutmaz insan icine cikamam. Bu siralar bu cok olmaya basladi. Arkadasimi seven cocuk (arkadasim hoslanmiyor) mesajlarinda surekli beni kotuluyor dis gorunus olsun baska bir sey olsun surekli bana bir laf atma istegi anlamiyorum ben de. Mesela son zamanlarda arkadasim biz gulerken bir hikaye atmisti ben de dislerimle guluyordum hic dusunmedim o an dislerimin harika olmadigini baya mutluydum yani. O da arkadasima sey yazmis soyle arkadasina dislerini fircalasin. Hani dislerimin seklini seviyorum direkt olarak dislerimle barisigim ama beyfendi niye bilmiyorum gitmis bir disimdeki cikmayan lekeyi aramis. Arkadasim da her defasinda beni savunuyor iste fircaliyor demis. O sirada arkadasimla gulduk ne alaka diye de eve gidince 2 saat aynada dikildim kendime bakiyorum. O unutulmaz guzel gunumu bok etmisti. Sonra erkek bir arkadasimla kavga ediyorduk ben hic dis gorunuse girmeden o benim sivilcelerime takmaya basladi surekli yuzume vurdu bunu. Canima tak etti artik tam kendimle barismaya basliyorum birisi gelip tum ozguvenimi sifirliyor. Bir tek bu anlattiklarim degil daha kiricilari da olmustur o anlik gulup gectigim. Napicam artik bilmiyorum Artik ne dislerimle gulebilecegim ne de sivilcelerime dokunmayacagim tesekkur ederim hepinize dedikleriniz icin.
Ozguvenim tamamen bitmek uzere?