Bir erkek bir kızın peşinden kaç ay koşmalı? Benim pesimden 1 ya da 1,5 sene kosmasi lazim:)
Senin fikrin nedir?:)
Senin fikrin nedir?:)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bayan erkek eşitse erkek bayanın peşinden koşmamalı hem eşitiz eşitiz diyosunuz hemde bu tarz şeyler söylüyorsunuz. hiçbir bayanın peşinde koşmam şahsen birkaç ay önce böyle bir olay başıma geldi, bayanın biri öldü bitti eridi benim için ağzımın içine düşecekti neredeyse ayaküstü oral seks yapacaktı bana çokçok afedersiniz, ben istemeden telefon numarasını dahi verdi erkek arkadaşı olmadığını söyledi tüm özelini döktü bir evlenme teklif etmediği kaldı gözlerimin içien baktı falan filan :D bende doğal olarak aynı gece kızı arayıp haftasonu birşeyler yapalımmı müsaitsen dedim oda bana yanlış anladın filan dedi işte tipik türk kadını tripleri yersen... aslında ölüyo geberiyo benim için ama yok yanlıs anladın bilmem ne geri vites atıyo bende yer miyim, aklınca böyle işte beni peşinde koşturacak bende lafımı esir gemem kıza ağzıma geleni saydım ne egoistliği kaldı ne dengesizliği rezil ettim kızı niye erkeklere iş atıp sonra kıvırıyosun diye 2 aydır da ne aradım ne sordum içidme çok rahat :D bu bayanalara ezdirmeyin kendinizi
not bunu yapan bayan da benim doktorum D:
Bir kadın seni çekici buluyorsa öyle peşinden falan koşturmaz insan olan beraber yürür zaten bu yolları. Ben bu düşünceyi hep ego olarak görüyorum. EİC seçilen arkadaş demişki birisi benim peşimden 1,5 -2 sene koştu ama olmadı çünkü ben istemedim. Eğer isteseydın zaten o adamı peşinde koşturucağın zamanı onunla beraber kullanırdın. O yüzden ilişkilere bu gözle bakan kadınların bir kaç yılını bir hiç uğruna harcamasını ve bir insanın zamanının ne kadar kıymetli olduğunun farkına varmasını diliyorum. Onun dışında 26 yaşındayım 2-3 sene birisinin peşinden koşucam sonra o kişi lütfederse benimle olmayı kabul edecekte sevgili olucaz.. istemez kalsın ben o 3 yılımı kıymet bilen bir insanı tanımaya harcarım sonrada onunla evlenirim olur biter..
aklıma gelmişken güzelliğine güveniyosan, medeni cesaretin varsa gizliden çıkta ona göre yorum yapalım ;)
okudum bir kısmını 2 yıl diyorsunuz ben ona tav oluyorum. Gene yavaş gitsin bişeyler 1 ay sonra elini tuttur 6 ay sonra sana sarılsın benim derdim seviyosa peşimden 1,5- 2 yıl sürünecek diyenlerle kimse kusura bakmasın ama her insan değerlidir kimsenin kimseden bir üstünluğu yok yıkın artık şu dar zihniyetinizi..
tamam ya sen haklısın..
Ben bu koşma işine inanmıyorum. Erkek cinsi için inanılmaz alçaltıcı bir şey. Ancak ezik erkekler kız peşinde koşar, kendinizi kandırmayın. Aklı başında, kültürlü, yakışıklı, işi gücü olan, KENDİNE GÜVENEN bir adam kız peşinde koşmaz. Hatta kezban diye de bir güzel ve haklıca yaftayı yapıştırır.
İlişkinin dinamiklerini yerle bir ettiniz. Ne demek peşinde koşmak? Tanışırsınız, bir çekim oldu ise devamını getirirsiniz. Dürüstçe, net, samimi bir ilişki yaşamak, stratejisiz olmak çok mu zor? Anasını satayım ille strateji mi yapacağız? Aaa aradı ama dur cevap vermeyeyim biraz koşsun? Nasıl mantık bu?
Ben erkek olsam bir kızın stratejik davrandığını anladığım an uzaklaşırım. Erkeklere de tavsiyem böyle yapmaları. Koşmayın oğlum koşmayın, emin olun ortamda şebek gibi anlatılıyorsunuz, boş yere kimsenin götünü kaldırmayın. Kimse kimsenin köpeği olmak zorunda değil. 21. yüzyıldayız madem kadın-erkek eşitlenmeye başladı, iki tarafta da sorumluluklar var. Bunlardan biri de netliktir.
helal olsun valla ne diyeyim bu zamana kadar gördüğüm en güzel yorumdu. şuanki fikirlerime ulaşana kadarki dönemde, 13 sene sevmiş beklemiş sonunda itin g.. üne sokulmuş adamım ona da itirazım yok ama. beğenmek yetmedi yorumunuza teşekkür edeyim istedim
@minderziken ben de teşekkür ederim.
+1 imi verir giderim.
Yorumları okudum da sana tek ben katılıyorum. peşinden koşmak demiyim ama bence gercek seven kadın/erkek 1.5-2 sene de olsa o kişiyi bekler. beni de 1.5 seneye yakın biri bekledi olmayacağını bile bile. bence bu enayilik degil. o kişinin sevgisini ve karakterini gösterir. ben istemediğim için şu an görüşmüyoruz. ama buna rağmen 15 gün gecti yine mesaj attı. bu devirde gercekten zor bişey ve takdir edilecek bişey.
Bak sen beni anladin.. Senin yazdigin durumu bende yasiyorum! Bu sebebten dolayi en iyi cevabi sana veriyorum cunku SEN BENI ANLADIN!! :))
Vermesine veririm ama canimi cok kotu yakmist
Tesekkur ederim:) evet anladım seni cok iyi cünkü ben hep böyle düşünüyordum. ben de gercekten sevip beklediğim olmuştu. o beklemem diyenler gercekten sevmemiş bence.
@okan2707 bana sorduysan şunu diyim. duygularım oluşmadı bu zamana kadar. ben hep bekledi bugune kadar. sevdiğim ve sevildiğim zaman gelince sevgili yapmak istiyorum.
@okan2707
Aynen oyle! Sana katiliyorum:)) Ustelik yurt disinda yasadigim icin buranin durumlari daha cok farklidir her yerden kolay kolay turkler cikmiyor.. :)
Dogru:) ne ekersen onu biçersin, ne ararsan onu bulursun demişler. sen kendin de hakediyorsan beklenmeyi, sevilmeyi bulursun bence. altta yazan erkeklerin cogu konuyu cinselliğe çekmiş, altın kaplama mı diye sormuşlar. onun için kimse o kadar beklemez zaten. gercek seven aşağıda bir erkegin dediği gibi gerekirse bir ömür bekler. biz gercekten seveni aradığımız için problem degil:) ben demiyorum ki sevmediğim bana yalvarsın peşimden koşsun. sadece ilişkinin yavas yavas olması gerektiğine, güvenin zamanla kazanılacagına, sevginin zamanla olacağına inandığımdan tanışma ve flört döneminin uzun sürmesini isterim. biraz da utangaclık var ben de. ve gercekten seven de bekler bunun için. anlatmak istediğim bu;)
Aynen!!! Herkes baska bir yone cekti konuyu.. Kim ne derse desin umrumda degil ben boyleyim! Herkesin kendi akli ve fikri vardir. erkeklerin ne dedikleri umrumda degil;) :)))
Rica ederim :)
Aynen herkesin dogrusu yanlışı farklıdır. bence sen inandığın yoldan devam et. sahsen ben öyle yapıyorum:) herkes sonucta kendi gibi birini bulur. sen nasılsan karşına da öyle biri çıkar.:)
Bn 4 sene kostum ama sadece spor niyetine geçti
Hayirlisi Allahtan derim herzaman:))
O da iyimiş :) @askbocegi2
Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzde eylesin, gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı etsin :))
Ya bizde öyle deriz hep
Aminnn aminn!!
Kismetimiz spormuş iyi oldu halen koşuyorum :)
Tesekkur ederim @k_ali
Herkes burada tepki vermiş. biz sanki erkekler peşimizde koşsun sürünsün diyoruz. seven bekler diyoruz aceleye gerek yok diyoruz. ben de kac sene sevdiğim kişiyi bekledim. beklemek zor gelenler eksi vermiş;) insanlar askı sevgiyi iki günlük ilişkilerden çömlekten dokunmaktan ibaret sanıyo. sonra da derler askerdeyken beni bekler mi? Milletin acelesi var tabi. ben bunu erkek için söylemiyorum kız içinde geçerli
Öpmekten* olacak:D
Ne alaka, beklemek başka, istenmediğin halde birinin peşinden koşmak başka. Hangisi karaktersizlik? Seni istemeyen birinin 1,5 - 2 sene peşinden koşmak karakterinin göstergesi mi? O kadar çaresiz mi o kişi? Kendi hayatı yok mu? Yapmayın yaw bu kadar da. Yazıktır.
Sen okuma özürlü müsün? Peşinde koşmak mı demişim beklemek mi demişim? Bak bakiyim üstte ne yazmışım? "ben demiyorum ki sevmediğim bana yalvarsın peşimden koşsun. sadece ilişkinin yavas yavas olması gerektiğine, güvenin zamanla kazanılacagına, sevginin zamanla olacağına inandığımdan tanışma ve flört döneminin uzun sürmesini isterim. biraz da utangaclık var ben de. ve gercekten seven de bekler bunun için. anlatmak istediğim bu" bundan ne anlıyorsun sen? Sırf yorum yapmak için yapmayın beee!!! @night_bird
1. Sırf yorum yapmak için yapmam. Yapmadım da.
2. Özürlü değilim, görmedim. Bastigim halde üstteki yorumlar acilmamisti. Şimdi acabildim.
3. ilk yazdigin cevapta yazdiklarina dayanarak olmasını istediklerinin ( seni tatmin eden haltlarin ) yazdığın düşüncelerinle farklı oldugunu gördüm. Buyur :
" beni de 1.5 seneye yakın biri bekledi olmayacağını bile bile. bence bu enayilik degil. o kişinin sevgisini ve karakterini gösterir. ", " ben istemediğim için şu an görüşmüyoruz. ama buna rağmen 15 gün gecti yine mesaj attı. bu devirde gercekten zor bişey ve takdir edilecek bişeyler. "
Ben onları bunlara cevap olarak yazdım. Şimdi:
Ya sen yazma ve kendini anlatma ozurlusun, ya da istediklerin ve dusuncelerin ortusmuyor. Yani, kibarcasi, samimi degilsin.
4. Gotun kalkmış.
Buarada ben de aynı fikir deyim, yazmayı unuttum.
Evet, bence de gerçekten seven erkek flört döneminin uzun olmasına bakmaz. Sever.
Ya sen beni ne kadar tanıyorsun? Ben 3 sene duygularımı bile söylemeden sırf baskasına ihanet olur diye kimseye bakmadan beklememiş insanım. ben kendim için söylemiyorum sırf onu yani bir erkek gelsin benim peşimden koşsun falan demiyorum kim olursa olsun BEKLER. Altta yazılanları okumuyorsun glb yok en fazla iki hafta beklerim yok bir ay. günümüzün ilişkileri nasıl? birine yazıyo yüz bulamıyo iki gün sonra baskasına ordan bir baskasına. ben bunu eleştirdim ve böle seylerden hoşlanmıyorum var mı? Ben orada o kişinin karakterini söyledim onu yapması kim olursa olsun gercek sevgisini gösterir. ben de sevip bekledim ben de enayiyim o zaman? öyle erkeklere de büyük saygım var. burada görüyorum şu kadar sevdim söyleyemedim diyen, onun için ağlıyorum diyen erkekler. ben bunları enayilik olarak görmüyorum. benim için yürekten gelen sevgi budur altta yazılanlar gibi degil. bilmem anlatabiliyor muyum? gelmiş bana çirkin ithamlarda bulunuyorsun tanımadan etmeden. @night_bird
Beklemiş* insanım olacak
Ta altı sene önce birine asık olmuştum. o duygularını söylediğinde utancımdan söyleyemezdim. duygularımız karsılıklıydı altını çiziyorum! cocuk tamam ben beklerim utanman da sorun degil dedi iki ay sonra eski sevgilisine döndü. ben elime dokunduğunda elimi çekerken gözlerine dahi bakamazken karşımda baskasıyla öpüştügünü görmüştüm. ve sonuc olarak 2.5 sene kimseyi dahi gözüm görmedi zaten normalde pek erkeklere bakan biri degilim. ben çıkmıyorum bişey yasamıyorum diye beklemeyen insanın sevgisi gercek degildir++++++
+++. ben onu görmediğim halde bile unutamadım yaptıklarına karsı içimde nefret olsa bile gururumu ayaklar altına almıştım. insan gercekten sevince yeri geliyo gözlerine baksam yeter diyo bırak sevgili olup öpüşüp koklasmayı. yine birini sevsem olmasa bile yine beklerim. anlatmak istediğim bu. o cocuk beni sevdi diye degil sen gelip birini sevdim onun için çabaladım desen helal olsun derim ben böyle düşünüyorum ayrıca ilk yazdığımda da zaten 'peşinden koşmak değilde beklemek diyim' yazmıştım!!
Altta yazilanlari okudum da, onlarin bununla alakasi yok. Kusura bakma, ben de normalde böyle ithamlarda bulunmam. Daha iyi iletişim kurabilseydin, zaten bunları hiç itham etmemis olurdum. Evet seni tanımıyorum, sen de beni tanimiyorsun. Beni anlamiyorsun da. Sen öyle bir cevap verince ben de napıyım, böyle bir cevap verdim. Yani bana sormadinki sadece yukaridakileri okudun mu diye, bastım yorumlara açılmadı, daha sonra açıldı. Karşılıksız sevgiden bahsediyorsun. Başka türlüsü sevgi ihtiyacı değil midir zaten? Karşındaki insanın seni sevmesine bagliysa öyledir herhalde.
Bana yaşadıklarını anlattın özet olarak, senin için üzüldüm. Evet, insanlar böyle sevse ama öyle değil. Ben de yaşadım. Paylaşamadigim bir sürü şey var. Sevdiğim için kendimden utandım. Senelerce vazgeçmeye çalıştım. Bu yazdiklarindan sonra sana sormak istediğim çok şey var. Ben senelerce beklemedim, ama sevdim. Nefret ettim, sevdim.. dengesizlestim. Sana sormak istedigim, konuşmak istediğim çok şey var..
Bana mesaj at.
Hayır altta yazılanlardan farklı düşünüyorum bunu kastettim. bir iki kişi demiş sadece seven ömür boyu bekler falan. o enayilik değili de altta erkeklerden biri enayi demiş peşinden koşan için ona cevap verdim. peşinden koşmak ne demek çabalamak demek olmasını istemek vazgeçmemek demek bunu genel olarak söylüyorum ve bence guzel bişey..+++++++
++++++ben peşinden koşmadım duygularımı söyleyemedim bile ama bekledim. zaten karsılıklıya ask denmiyo. tek taraflıysa ask oluyo. bir ilişkide en fazla sevgi olur kanısındayım. ask farklı sevgi farklıdır. ve gercekten karşılık alamasa bile seven üstüne çabalayan kişilere saygı duyuyorum. ne demek olduğunu biliyorum. tamam ben de cesaret yok çabalayamam, üstüne gidemem o kişinin ama gercekten asık olduktan sonra da unutmak için bir baskasını kullanamam ya da baskasının kollarına atlayamam. beni 1.5 seneye yakın bekleyen cocuğa da cok büyük saygı duyuyorum takdir ediyorum aradığımda onun gibi biri zaten ama duygular olmayınca olmuyo. bunu anlatmak istedim @night_bird
"duygular olmayınca olmuyo. bunu anlatmak istedim " kesinlikle katılıyorum sana.
nicole_xx duygular yoksa gerçek değildir. Gerçek değilse, tek başına yaşamak daha iyidir diye düşünüyorum. Hiç baslamamak gerek. Hayat.
Tabiki oldugu kadar güzel olsun. Mutlu olalım, ama gerçekse. Gerçek aciysa, acı olsun. Yeterki gerçek olsun.
@nicole_xx karsilikliysa da aşk olur diye düşünüyorum. Neden olmasın?
Platonik aşk tan haberim var, ama karşılıklı olsa da cok yoğun hissedebilir bence insanlar.
Beni sevene duygularım yoktu. onun bana vardı. ve onun çabalamasını enayi olarak değerlendirmiyorum. cok karakterli ve ahlaklı buluyorum onu. zaten olmayacağını söyledim hiç kimsenin duygularıyla da oynamam. tek basıma devam ederim hayatıma. sevgi gercek olsun tabi ki kalpten gelmediği sürece önemi yok benim için @night_bird
Karşılıksız sevdiğinde daha fazla seviyorsun sevgili oldugunda ki gibi olmuyo. duygular daha yogun yasanıyo senin olmayan birini seversen anlarsın ne demek istediğimi @night_bird
@nicole_xx nereden bilebilirsin? İnsanlar gözden ırak olan gönülden de ırak olur der. Çıkarken de çok sevebilirsin. Hem bence o daha gerçektir. Çünkü, daha çok tanırsin ve tanimana rağmen, herseyini bilmene rağmen öylesine çok seviyorsan, onu olduğu şekliyle, bence asıl aşk odur. Daha az tanirsan görmek istedigini görürsün, görmek istediğine aşık olmak daha kolaydir bence. Çünkü, o senin gözünde mükemmeldir, gerçekten tanidiginda öyle olmadığını göreceksin belki ve büyüsü bozulacak. Ama gerçekten tanıdığın halde aşıksan bence o daha gerçektir.
O yuzden ask oluyo işte anlatmak istediğim o. Sevgilisine asık olamaz bir insan benim düşüncem bu tabi cok sevebilir deger verebilirsin ama ask büyü gibi bişey. gizem gerekiyo merak gerekiyo. cok utanıyorsun herseyden önce. gözlerine dahi bakarken. sevgili ölüyorsan bazı seyler asmış olman gerekiyo neyse herkesin düşüncesi farklıdır @night_bird
Evet, nicole_xx, ama kendi adıma şunu söyleyebilirim. İkisini de yaşadım, ve yasanmisliklar olan ilişki nin daha kalıcı olduğunu düşünüyorum.
Ya ilişki yasamak apayrı bişey onun karşılıksız sevmekle kıyaslamıyorum dediğim şey cok farklı
neden nefret ediyorsun ki ne yaptı sana cocuk
Boşver uzun hikaye..
özelde anlatabillir misin bana çok merak ediyorum niye nefret ediyorsun benzer bir durumda bende oldu da:)
Canım istemiyor
soran ben sana demedim zaten:) sen iyi cevap seçtiğin üyeye dedim
Bana mı dedin? Kimden nefret ediyorum anlamadım?
of neyse boş verin yav ortalık karıştı:) :) :)
Bir rüya yorumuna bakıyordum. Buraya kader geldim. Tesadüf. Aslında hayat da tesadüf de yoktur Halil cibranın dedi gibi biz sevinçleri hüzünleri yaşayacaklarımızı çok önceden tercih ediyoruz. Aa sonra kader.) yersek genel d yeriz
Rüyamda da yurt dışındaki bir bayan telefonda arkadaşla sohbet ediyordum ne alaka diye bakmak istedim
Bilinçaltı vs ama rüya yorumuna bakayım dedim
Gerçi orayı yazanlar da bizim insanlarımızı yorumlayanlar.)) en iyi rüya yorumun insanın daha önceki rüya geçmişidir yani yine insan ancak kendi yapabilir rüya yorumunu sebebini
Diğer konuya gelirsek yazın dikkati mi çekti
Nerden başlasam bilemedim Instagram. dil. Paylaşmak yazayım anlasılmasn sanki sensin o. Ya da keder yaşananlar evrenseldir kendime almam hayalperestiö öyle de öleğim. Hiç bir şey olmasa bile hayalimizde mutluyuz. Kimse engelleyemez dokunamaz oraya
Üzerime almış gibi oldum hat da gene olarak katılıyorum yorumlarnıza ama eksik de var
Yine erkeğin en iyi erkek bilir aslında
Bir kızı da en iyi kızın bileceği gibi
ya da duyguları yaşayanlar bilir cinsiyet değil.
Aşık Veysel mi bir sözü vardı gerçekten sırf atasözleri geçmiş atalarımızın sözleri bir çok şeyi anlamak için yeterli hayat da
Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa
Hakkaten öyledir biz değer verdiğimiZi için karşıdaki bir anlam ifade eder aksi takdir karşı taraf diye bir varlık yoktur. Aslında ben yogum dediğ gibi Burhan Altıntop’un :)
Direk özet geçebilirsem ben de geçen sene blok sayfalarında şiirlerini okuduğum birisinin neredeyse 360 şiir yazılarını 2017 den beri yazmış
kalbi hoşuma gitti yüzünü bile bilmiyorum ama sevdim onu kalben akıllı buldum
yaşadıkları kendisini çok gelişmesine sebep opmuş ama hala o duyguda kalmak istediği konfor alanına dışına çıkmamak balığın deniz dşında hayat olmadığını düşünmesi gibi. orada yaşamayı istiyor. Bu da bir putluk. dürüst olayım ki kalbe önem verdiğim kadar yüz fizik yine bakıyorum ama akla kalbe derin düşünceye karşıda zaafım var tutkuya akılı kıza. Beni çaresiz gördü aslında davranış ve onu çok tanıma istediğim ve zorlamam hat da olmayacağını bir yandan bilmem ama yine zorlamam çok itici bben çare sizsiniz diyemedim. kimse çaresiz zor durumunda gördüğü kişiye duygusal bağ beslemez. Ancak yardım eder. Aslıdna ruhumuzu böyledir genel karşı taraf siz hiç bir şey yapamadan sizi çok isterse orada çekim gücü yok oluyor. En fazla aptalca ondan faydalanırsınız. Evlilik plan düşüncesi olmaz.
Yani yine yaşayacağımız kaybı hüznü en baştaki davranışla seçiyoruz. O zaman biz kişiye değil davranışa zihne dengeye uyumlamaya akla aşık oluyoruz.
Hayatım zihnim zaten çalkantılı kendimle kavga ile geçmiş melenkolik değişimli ruh hali geçmişi dönüp değiştirememek yeniden başlamaya geç kaldım diyerek başlamaya mücadele etmeye çalışmak pes etmek ölmek demek umutsuzluk yokluk demek ruhuyla yaşamaya devam eden ben. Hayat da her şeye rağmen hayatırı. Acı deneyim evrensel. Ölmeden farkındayım çok şükür yolun yarısı olsa da :))) Çünkü her yaşanılan şey insanın kendisin en iyi potansiyeline gitmesi için oluyor diğer türlü diğer isteklerin gerçekleşse sen o fanus içinde kalıp öleceksin zihnin gelişmeyecek aşkı yanlış bileceksin sevigiyi yanlış bileceksin şiiri Allah ı dini yani yaşananlar insanı oşgunlaşıtorp bakış açısını komple değiştirebiliyor
Hiç kötü şeyler yaşamadan önceden bunları bilip doğru yaşasak önceki kayıpları yaşamak olmaz mı
Diye düşünce geliyor o zaman atıyorum o kıza güzel davranırdım kaybetmezdim okulu daha ciddiye alırdım şunları yapmqZdım şuna dikkat ederdim vs ama herkes kendi zaman diliminin tecrübelerini yaşıyor ordada herkesin kendisine göre inanılmaz kayıpları inanılmaz kazançları var herkes kendisine özel be değerli
Beni en çok üzen hayatta da bağımlılık oldu ve biliyorum dediğim hatalar insanı en çok kendi öz karekteriyle savaşırsa mutsuz olur. Kendinle bir olmalısın. İnşallah oluruz. Cümlenin sonunu getiremiyorum. burada bitireyim. Kızlara da şunu söyleyeyim sadece. Bir erkek sizin karekterinize kalbinize aşık olmalı ilk. Ziraa beden gerçekten çok ve hepsi birbirininin ortalama aynısı. Sizin aklınızı kalbinizi ruhunuzu görmeyenle uğraşmayın. Ben bir kızda ilk gözleri yüz gülümsemeye fiziğe algısına bakıyorum diye yaşadım Ama sırf bunlar iyi diye de
canım bir zihne katlanamam. Denge çok önemli. Yani aslında 1.5 sene onun pieiinde koşan biziz o değer. Karşıda ki değil. O değil de başkası olsa yine yapardım. Aynı ruhu görmek şartıyla yüz değişebilirir. Ben aşık olmaya aşığım. Dağları delmek için bahane arıyorum Leyla bahane.) Ama sağlıklı değil bunlar denge olmalı. Nu kadar koşma bizdeki eksik birleşi tamamlamak fark etmek için zaten. Tamam koşulur ama kızı yakalayabilecek şekil olmalı. Kız usain bolt olmuş kaçmış anlaki ya sana göre değil ya daha üst bir zihin istemiyor seni. sen nereye koşan peşinden :)) geri koşsan belki kız kaçtığı için ters tarafda buluşma ihtimalin yine var. Ama koştukça mesafe hep aynı. Bak sen şu matematiğe. Gereksiz aptalca umut acıdır. Her insan değerlidir karşılıklı bunu fark edenler ile hayat güzel olmalı
Ruh çok önemli love bir ömür sürer lovışmak 1 dakika. Sonuç insanı güzel gösteren güzel davranışlar ahlak ve içtenliktir.
Bir rüya için geldim karmaşık bir yazının iiinw girdim
Çayım soğudu her yazdığım son doğru düşüncem değildir ! Daha doğrususunu görünce keşfedince değiştiririm hala yaşıyorum çünkü biraz dan doğa da bisiklet süreceğim çiçeğe bakacağım karıncanın karşıya geçmesini izleyeceğim her an değişebilir
Sadece ölüler fikirlerini değiştirilemezler ya da köleler diyelim ölüler değiştirir
"Bir zamanlar krallığın tekinde bir kral güzel prensesi için bir ziyafet verir. Kapıda bekleyen bir asker kralın kızını görür. Prenses çok güzeldir ve asker o anda aşık olur ona. Fakat basit bir kapı görevlisinin kralın kızıyla ne işi olabilirdi? En sonunda ona ulaşır ve artık onsuz hayatının bir anlamı olmadığını söyler. Prenses askerin aşkından o kadar etkilenir ki; "Eğer balkonumun altında 100 gün 100 gece bekleyebilirsen, senin olabilirim..'' der. Bunun üzerine asker gider, bir gün bekler. İkinci gün, üçüncü, yirminci gün.. Her gece prenses dışarı bakar ama o kımıldamaz bile. Yağmurda, rüzgarda, karda. O hep oradadır. Kuşlar kafasına pisler, arılar sokar ama o kımıldamaz. 90. günün sonunda zayıf ve solgun bir haldedir. Gözlerinden akan yaşları tutamaz. Uykusuzluğa dayanacak hali kalmamıştır. Ve tüm o günler boyunca prenses onu seyreder. Nihayet, 99. günün akşamında asker ayağa kalktı, sandalyesini aldı ve gitti.."
Sizce neden sonuna kadar gelmişken gider?
Bunu da yeni okudum neden gider
Günü yanlış saydı 102 diye değil heralde
1 tarafra sen ihanet olur diye bakmamaışık omg
Bir tarafta 1 gün kala gitmek vazgeçmek
Kerametin o olmadığını anlamak
99 gün yaşanan zorluk ve onun aldırmayısı senin 2.5 yıl kendince yaşamandan çok daha uzun zamanın izafiyeti bu işte oradaki zorluğu görmeyenin sevgisi batsın ve gerçekleri görmek ayılmak uyunmak intiba.
2.5 yıldan da 99 çıkar. Kara bak sen.
Cevap
173Cevap
Şimdi senin yaptığına ayıp denir karşındaki insan oyuncak değil duyguları var 1.5 sene peşinden koşturmaya hakkın yok bir hayatı var , o koşturduğu sürede sevgisi nefrete dönebilir , o sürede başkalarıyla gününü gün ediyordur ki o kadar süre katlanabilir yoksa kimse o kadar beklemez ulan insan ömrü yarına çıkcagını bilmiyorsun sen bir bucuk yıldan bahsediyorsun o sürede kimseye yüz vermedim deme inanmam egonu tatmin etmek seninki aşk maşk değil güvenmek de arkadaşken oluşmaz çünkü o güven ile öteki çok farklı dürüst olmak gerekirse üzülmeyi garantilemişsin
ben lisedeyken birine sevdalandım tam 5 sene kostum tırmaladım 4 sene liseydi liseden sonra da kostum ama olmadı taki ben ve o universiteye gitti arkadastık konusuyorduk ama sevgili degildik neyse universiteye gittigimizde de konusuyorduk sonra bir hafta sonu telefon yanına geliyorum dedi bende şok olmuştum geldi bir kız arkadasıyla 2 gece kaldılar o iki gece benim icin çok senelere bedeldi sonra konustuk bana dedi ki "bende sana bos değildim ama sevgili olsaydık birbirimizi kaybederdik" sonradan anladım ki gercektende oyle olurdu şu anmı o evli bende ailelerimiz tanısıyorlar ve hala görüşüyoruz...
Bir erkeğin bir kızın peşinde bu kadar koşmasını anlamsız buluyorum. Bir müddet kadın tarafı kendini naza çeker ama bu kadar b*kunu çıkarmamak lazım işin. Herkes insan. İstiyorsan konuş, sohbet et, vakit geçir, adınız sevgili olmasın. Ama bu kadarı fazla...
Peşinden koşturacaksın ki kıymetin bilinsin gibi şeylerede inanmam. Kıymet bilecek insan zaten bilir.
İlgisini karşı tarafa belli etmek yeterlidir.
Siz kendinizi hakkaten bulunmaz hint kumaşı zannediyorsunuz ya. Küçük dağları ben yarattım havası. Alt tarafı karşı cinssin işte. Sen olmazsan başkası. Sanki kızların köküne kıran girdi. Hiçbir kızın peşinde koşupta götünü kaldırmam. Senin o peşinde koşacaklar hayatında ancak abazan tayfasıdır. Onlar sayesinde siz kızların götü bu kadar kalktı zaten...
Niye senin şeyin altın kaplamamı:d hiç işim olmaz senin peşindende o kadar süre koşan yoktur dicem de vardır öyle sa lak arkadaşlarımızda ama hayatında hiç kız eli tutmamış ilk defa senin kuyruk sallamalarınla bir umut deyip depara kalkan tiplerdir.
Ben koştumda ne oldu. Neler yaptım 2 yıl boyunca kapısına çiceklermi koymadım okul çıkışların gizlice onu mu izlemedim evine kadar daha bir çok şey belki karşılaşırız diye kendi evimden 3 km uzakta olan durakta otobüs beklerdim. Ama ne oldu beklediğimle kaldım kafası karışık birine aşık olmicaksın abi sürünürsün öyle yılarca ama değmezmiş bunu anladım.
Seni gerçekten seven birini bulmuşsun belki de aşıktır bu kadar olumsuzluğa rağmen senden vazgeçmiyorsa bir şans ver sende bu kadar kalpsiz olma...
Hem Yurt dışında yaşıyormuşsun çocuk Türkiyedemi uzak mesafe ilişkisi mi?
Hayır oda burada yaşıyor
tam bir yil bir hafta kost tam bir yil snra okul basladi bir hafta gcti ama yinede istemedim. sevmekten sewilmkten korkuyorum. istemiorm dedim dersten cikip kactim arkamdan gldi kolumda tutup gdemessin dedi simsiki sarildi.. sonrai ne mi oldu bir hic sadece bir hc. o yoluna gtti bnse o ask denen o aciyi yasadm. bir kossa nolck on yil kossa nolucak adam gbi sewemedikten sonra... bir kostu diye kandirilanlarin vay haline... o
Bu yuzdende her gece ben her gece üşümüşüm
Mirkelam olmamizi bekleme
Hic kosmuyorum bebisim
En iyi cevap
Ben bir kız sevdim o beni seviyor du ama götü kalkıyor böylelerinin genelde ama kıza hala aşığım rüyalarımda görüyorum başka bir bana aşık olsa ona saygı duyarım hoşlanırsam çıkarım evlenirimde nolcakki. d
pesinden kosulan kizin gotunu kaldirmaktan baska bir boka yaramaz. kosanin kendine guven parametresi her ay biraz daha asagi inerken, pesinden kosturanin got yuksekligi tavan yapar. hani oyle bir kirko* olsa ki kizin gotunu kaldiracak her harekette kirkonun kolunu bir kere cevirsen iki sene sonunda kirkonun ucu nerden baksan aya varmis olur. bu pesinden kosan icin buyuk ama insanlik icin kucuk bir adim. zira aya cok eskiden ulasildi..
Eksi tabi yakışır bana😄😄
Biliyormusun erkek kosar caba sarfeder ama kiz burnundan kil aldirmaz erkek yorulur ARA verir bukez kiz afallar neden gelmiyor aramiyor diye bukez kiz kosar 😆
erkekmi aradıgın iz köpeğimi? yok 7,5 milyar insan arasında nasıl bir ilginçliktir bu... peşinden koşmak nedir? medeni cesaret yoksunlugunu gizli kullanıcıdan yana değilde kendini gösterseydinde insanlarda görseydi 1 senemi edersin 1 saat mi?
olmayacaksa kesin cevabını neden vermedin? yazık değil mi ona çocuğun duygularıyla oynuyosun arkadasım cıkıcaksanız cıkın cıkmıcaksanızda direk bitirin uzatmanın dalga geçmenin oyun oynamanın hele hele umut vermenin hiç lüzumu yok.
1 sene mi? biraz fazla değil mi? diyelim ki 1 sene koştu peşinden ve sonuç olarak reddeddin. yazık değil mi o çocuğa? bir hiç için ömrünün bir senesini harcayacak. bu bana pek mantıklı gelmedi
çok beklersin gibime geliyor şöylede ifade edeyim buyrun;
img216.imageshack.us/.../19iskelet8e0b86.jpg
Senin pesindek koşacak kişiye ve sana gezegende senden baska kizlarinda oldugunu hatirlatmak isterim
Adriana Limanin aldatildigi dunyada sen neyin kafasini yasiyorsun işim yok bir sene it gibi pesinden kosacagim akarim Taksime
Değerli kardeşim zaten bir erkek bir bayanı severse ayı yılı boş ver sen!! Bir ömür boyunca sadece onun peşinden koşmalı...
Gizli yapmasaydin da gorseydik tipine bakip da 1 ay ya da 1.5 yil diyen kezbani?
Sen o rüyada yaşamaya devam et
Yüregi dayanan varsa biri o zaman yapar bunu
Utangaçlığım vs. gereği olur bu mevzu illa ki. Ama salak salak peşimden koşma saçmalıklarıyla insanları oyuncak edecek acizlikte biri değilim. Ki akıllı insan bu oyuncuları sezer ve koşmaz. Diyeceğim o ki, koşan da aynı saçmalıktadır.
Belirli bir süresi yok eger ben ondan eminsem pedimden kosturtman ama istemiyorsam pesimden kosmasini bile istemem.
Benim daha 6 ay var desene:D :((( 9 ay oldu en fazla 25 gün üst üste yazmadğım oldu ama daha çok varmış ya:/ belki de vazgeçerim artık.
Senin peşinden bir erkek 1,5 sene koşsa ve ortalama 30 erkek çıksan 45 sene eder şuanda 18 yaşında olduğunu varsayarsak 63 yaşında olursun ve böylece evde kalmış olursun. Bence çok süründürme. :D
koşmak derken neyi kasdettin. tanışmak mı, yoksa tanıştıktan sonra inandırmak ve güvenmek mi?
yoksa tanıştıktan sonra inandırmak ve güvenmek. Bunu demek istedim
Resmini görseydim ne kadar koşulması gerektiğini söylerdim.
Sen zaten evlenemezsin.. Niye deme sakın!
Evlenmem sana mi dert dustu kardes?
herkes kendine baksin!
Bundan sana ne. Sen kendi hayatina bak ben kendikime bakiyorum nasil olsa.!
En uzun süren 1aydır benim. Bir yerden sonra ilişki olmuyorsa kestirip atıyorum. Cinsellik manasında değil yanlış anlaşılmasın.
kaçma olayının bokunu çıkarırım diyorsun yani gizli :)
o kadar zaman koşanın da akıl sağlığından şüphe ederim ben
belki bir iki ay koşarda sonra tam ters yöne doğru koşar :)
Brovo guZzel cevap benden de+1
Üç adım güzelim, birinci adım selam ben ahmet mehmet, ikinci adım güzel ve etkileyici bir kadınsınız, üçüncü adım zamanınız varsa birlikte bir kahve içmeye ne dersin der ve olumlu bir cevap yoksa delikanlı döner gider
Soruna diyecek şey bulamıyorum gerçekten. Yüzsüz gibi bir buçuk sene koşsun diyor bir de.
sevgili olmak. icin mi 1. bucuk yil koscam neye guvenerek
Saçma, bir iki kere kendimi belli ederim, seviyorsa, hoşlanıyorsa olur zaten. Zorla güzellik olmaz, anca kendimi kandırmış olurum.
bu kadar işte, olay budur.
Peki kızlar sizi sevdiğini bildiğiniz ama karşılık vermediğiniz bir erkek başkasıyla çıksa ve mutlu olsa ne hissedersiniz?
Neden. ? yarış ati mi atıyo ariyosun. Güzel bir ilişki varken bunu yapmak ne gereksiz
O ne saçma bir istek öyle ya. Ya olur ya olmaz, koşunca ne olacak sanki.
cevap linkte
Eski sevgilim 1,5 sene gecmesine ragmen hala bırlıkte olmak istiyor. Gercekten sevdigi icin mi acaba :) ama takdir ediyorum kendısını
Iyimis :)
Bende ona suphe ediyorum sevdiği için mi geliyor..
Bir sefer üzdü o yüzden ona yüz vermiyorum. Bu sebebten dolayı peşinden surekletiyorumki aklı başına gelsin;)
Sen nesin ki senin pesinde kosacak o kadar benim tarzim var ben gider konusurun olmaz diyenler icin diyeyim tabii ki tanimadik kiza gidipte konusmuyorum kizla konsyrm olmaz diolar sonra onlat benim pesime dusuyorlar valla pisman oluyorlar
1,5 sene peşinden koşturan kızı ben nadasa bırakırım.
Size bir şey diyim mi erkekler kızların peşinden koşarken belli bir pik noktası vardır erkekteb erkeğe değişir bu süre ama ortalam 1 aydır bu süreden sorna erkek sizi sdece cinsel obje olarak görür sizi birlikte olup başından atmak ister. Sevdiğim kızlara karşı aynen böyle oldum. Çok suründürdüklerinde sevgim azaladı beni yalvartana kadar uğraştırdılar.
Sen bulunmazsınya koşsun peşinden.. Peki peşinden koşmasını istiyosunda sen onun için ne yapacaksın sadece egonumu doyuracaksın
Koşmasina koşariz da ama böyle koşacaksin ulen dersen olmaz bende derim ki ALTINDAN mı da koşturacağım derim ;) :-)
1.5 sene kosucak hmi enayimi yoksa sen mi cok guzelsin :)
Hiçkimsenin arkasından koşmam eyer isterse beraber yürürüz yoksa yol orda..
Hayatin boyunca 6 kiza aşık olsam. Ve ilk askimi 16 yasinda yasasam. 1.5x6= 9
16 +9 =25 ben gençliğimi kizlarin pesinde kosarakmi haricayacagim? 9 senemi bosami atacağım, kimsin ulan sen
en fazla 1 gün. kız istemiyosa ne diye peşinden koşiyim ki? lanet olsun öyle kıza. peşinden koştuk mu anında sapık oluyoruz ya da taciz var diye böğürüyolar.
hayatımda bırak 1 seneyi 1 gün bile bir kızın peşinden koşmamaşım boş işler bunlar geçin bunları
Iki sevgilimle de min 9 ay bir konusma evresi gecirdim. 9 ay 1 yil cok gibi diyenler icin de en az 5 ay lazim tanisma evresi. Sonra anlasamadik ayrildik diyorlar
Simdilik kosar ama ileriki yaslar icin bunu dusunmen zor olacak :))))
Buldugun zaman haber et onu yılın malı dıye nete koyalım :D
Sabrın da bir sınırı vardır.
Hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değildir.
Olursa olur, Olmazsa çay demleriz.
Çok beklersin peşinden kosmayi kolay sanıyorsunuz galiba koşmaktan o çocuğun anasi agliyor ama siz bunun farkında bile olmuyorsunuz
Pardon da sen kurbanlık danamısında peşinden koşucaklar.. ergenlik ten başka bişe değil,, 1,5 sene enayimide insan sonu belli olmayan bişey için yıllarını heba etsin.
Çok koşturmamalı, sonra evlilikte acısını çıkartma ihtimali var :)
kaçan kovalanır, kıymete biner filan, ömürlük olsun bence
çok beklersin bekliyorsunda zaten sorduğuna göre :)
siz beni taniyin. bakalim kim kimin pesinden kosuyor:)
Yok ben senin kafadanım kız kaçacak adamın götündeki kıllar beyazlayana kadar yar olmayacak sonra 80 yaşına gelince evlenirsin önünüzde koskoca yaşam olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar