Hepimizin görmekten hoşlanmadığı hatta duyduğunda bile tüylerinin diken diken olduğu şeyler vardır. Senin fobin var mı, varsa neye karşı?Zengin birileri 😒
Az önce izlediğim dizide şahit olduğum olaylardan sonra zenginlere karşı fobi oluştu bende. Hiçbir zengine tahammülüm yok artık. Zengin varsa benden uzak dursun, hepsinden nefret ediyorum. Yahu sırf parası olduğu için adam öldürse bile serbest mi bırakılır insan? Zenginlere bu yapılıyor! Sebebi ne? Parasının ve şöhretinin olması ☾
Suya karşı var. Yıllar önce fazlasıyla kötü bir tecrübe edinmiştim. Hatta ilk zamanlar duş alırken bile çok kötü oluyordum. Ama alıştım tabii ki. Artık sadece denize yaklaştığımda falan fena bir baş dönmesi yaşıyorum. Bu yüzden kimseyle sahilde oturup muhabbet edemiyorum 🥹
Waov. Bunu ilk kez duydum. Umarım suya karşı bağışıklık kazanırsın ya da hep sudan uzak kalabilirsin. Artık ne diyeyim bilemedim. Hakkında hayırlısı olsun ✨
16 yaşımda ırmağa attılar beni yüzme öğreniyim diye bir an gidiyorum sandım diğer tarafa çıkardılar dakikalarca kustum. Bir daha da istesem de yüzmeyi öğrenemedim. Suya girdiğim an kasılıyorum ve haraket edemiyorum öyle oluştu
En İyi Cevaplar