soru çok açık. erkekler görüş yazmasa da olur bizim amacımız belli zaten
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Zor durumda olan insanlara yediğimiz hakları ödemek tarzında bi şey
birine iyilik yapmadan önce kendi vicdanımıza iyilik yapıyoruz demiş nietzche
Evet tam da o yüzden kendimi bi türlü sevemiyorum ama kendimi sevemem de bi vicdan rahatlatmasi tarzında bi şey ne yazık ki
nedensellik kurabilme yeteneği dahilerde görülür haberin olsun. tebrik ederim seni
Hemen teşhisi koydun galiba filsbdoslsjsi olsun yine de teşekkür ederim
çok iyi koyarım. teşhisi :D benim yeteneğim bu
Bu seferki birazcık yanlış oldu sanki ama😸
Eminim yeteneklisinizdir
ya git bana yanılıyorsun diyorsan kendini tanımıyorsun o zaman :D ki zaten algı yapıyorsun ben zeki değilim demeye getirerek zekanı ortaya koyuyorsun mgjfk
bendeki yeteneği görsen başın döner evet :D
Hayir knk zeki bile olsam bunu 1 2 cümle ile anlayamazsın çünkü zeka bu kadar kolay olculebilecek şey değil hem bence zeki olsaydım seni benim algı yapmadığımı dusundurttururdum aksi oldu olaylar
İyi geceler
iyi de algı yaptığın biri bunu farkediyorsa senden zekidir. zeki olmak tüm insanlığı kandırmak demek değildir. sadece normal insanlardan zekisin canım ben zekilerin zekisi memnun oldum falan o kadar seni övdüm sen hiç beni övmedin kendi işimi kendim görüyorum iyi geceleeer
Sevgililerime sponsor olmak
selam güzelim çıkalım mı?
Ahahahahah 😂 ulan ya
google->kendine aşık etme büyüsü->enter
En sonki sevgilime 15 bin civari yedirdim😂
sen o parayı bana yedir üstüne beni ikebilirsin. ben okeyim :D
Oğluna akilli saat aldim adamin ya 😂 yeminle bu dünyaya mal olmak için gelmişim
kerizliği bambaşka bir boyuta taşımışsın kerizleri koruma ve yardımlaşma derneği olsa seni lider yapar seçim falan da yapmazdılar. bide gitmiş oğluna almış seni tehdit mi ediyordu doğru söyle?
işin ilginç yanı bu kerizlikten zevk alıyor gibisin. enteresan bir şekilde seni izliyorum şu an
beni daha ne kadar şaşırtacaksın
Yok ya ben malım 😂 ulan patronuyla kavga edince üzülmesin diye is yerine yemekelr çiçekler ginderiridim😂😂 kerizlikte sınır tanimam ama
Ooo bu konuda üstüme yok ya hastalandim sürekli hastasin diye laf soktu o hastalandi gece 9 taksiye atladim nöbetçi eczane bulup ilaclarini alip ustune vitamin vs aldimki çabuk iyileşsin diye😂
lan patron şimdi ne şaşırmıştır. erkek işçisiyle kavga ediyor diye iş yerine yemekle çiçek geliyor. ben olsam adamı işten kovmaya korkarım lan bir tartıştım diye çiçekle yemekler geliyorsa bir de kovsam bunun sevgilisi bana ne yapar derim sevgilini müdür falan yaparım. Baba evladına senin gibi bakmıyor vicdansız
Vallaha bakmaz 😂 öğrenciyim haftanin 4 günü tüm gün okuldaym 1 günüm boş oluyordu ondada onun evine gidip yemek yapardim evi temizlerdim çamaşırları felan yikardim😂😂😂
sen brad pitt'le falan mı çıkıyordun? yau onun karısı onunla bu kadar ilgilenmiyor. sen iyi değilsin gerçekten yani bu kerizlik değil kerizler senin kadar saf değil. bunu bir dizide falan izlesem boş ver lan tamam filmler abartı olur da bu kadar da abartılmaz derim. Leyla mecnunla bu kadar ilgilenmedi. Şaka bir yana rahatsız olurum ben bu kadar ilgiden. kesin o da rahatsız olup terketti.
Ben ayrıldım 😂
niye diye soracağım da bir ilişkideki tüm ayrılık nedenlerini yaşamışsınız. niye ayrılmadınız diye sorsam daha az cevap alırım :D e hadi sen yavaş yavaş hoşlan benden
sana mesaj atamıyorum (: çünkü bir süre mesaj atmayınca artık mesaj atmam engelleniyor
Niye bu kadar dürüstsün axdgh
Yalnız hissetmek
ben varım ya