Hayatımda aşk yok iken kendimi tam anlamıyla mutlu hissedemiyorum. Yani yirmi altı senedir hep bir eksiklik vardı 🙄 Zaten hayatım boyunca eksikliğini hissettiğim tek duygu da oydu...
Meraklısı olsaydım bu zamana kadar aşksız kalmazdım ya, oradan meraklısı olmadığımı çıkarırlar bence jjsjxjs ama dikkatli olurum tamam, teşekkürler uyardığın için 😄😄
Keyfiyen görüşlerimizi gizleyen mod arkadaş görüyorsa bu yorumu kendisine söyleyeceğim tek şey; bu kadar kıskançlık iyi değil. Ya bu etikete layığıyla davran ya da hiç yapma moderatörlük. Şaka mısınız nesiniz!
Yetkiler keyfiyen kullanılması için verilmiyor kimseye. Doğru kullanmayanlara yaptırım uygulanmalı. Kimse benim yavru ceylanımı Jason Voorhees kıvamına getiremez, gebertirim 😄
Bir parça huzurum var benim, o yetiyor her şeye fakat olmazsa tat falan alamam hiçbir şeyden. Mutlu oluyorsun geçiyor, sürekli öyle kalmıyorsun ya da mutsuzluk içinde geçerli bu ama huzur bana göre böyle bir duygu değil. Hemen bırakmıyor seni, içine yerleşiyor, uzun uzun kalıyor seninle...
Bir insanın neresi ağrıyorsa orası en kötü acıdır derizya.. Bu da öyle.. O an eksik olan neyse, mutsuz olmamıza yeter.. Onu tamamlarız, başka bir eksikte yine aynı şey..
Ben ailemden bir gün haber alamazsam, onları göremezsem huzursuz ve mutsuz olurum mesela..
sanırım hayatım da ailemin varlığı eksik olursa mutsuz olurum bir dönem görüşmedim pek yani aslında benimde hatam vardı merak ediyordum ama özlüyordum yine de görüşmüyordum bu iyi bir ders olmuştu bana sanırım aile sevgiyi en önemli denge unsuru insan hayatında
Sağlık eksik olursa mümkün değil benim için mutluluk. Onun haricinde de bana göre aşksız bir hayat çok bir anlam ifade etmiyor. Birini düşündüğün, birinin de seni düşündüğü bir hayat çok daha anlamlı.
evelAllah, Hayatımda ben yoksam her şey eksik. Hayatımda ben varsam her şey tamam. Hayat ve tüm mutluluklar ve huzur benimle, benden başlıyor. Kendim için sonsuz şükürler olsun, amin.. #TubaSueda 🍀🍀
Sanırım içindeki sevgiyi yaşatan şeyler olabilir. En başında inanç ve değerler diyebilirim buna. İnanç içinde yaşattığım şeylerin değerini bilir. Değerlerim de içimdeki inancı yaşatır. Bu bir kalıp olarak değil yaşaması gerekli olanı yaşatmaksa içimde yani aklım ve duygularımın köprüsü yeterli oluyor. İşte o köprünün yıkılması bende aradaki bağ kopukluğu bir eksikliği dile getirir. Bu hangi konu olursa olsun.
Hayatımda şu an bile tam anlamıyla mutlu olduğum söylenemez. Bu eksikliği herhangi biriyle kapatabileceğimi de sanmıyorum. Sanırım benim hayatımın en eksik yönü huzur olmaması. Biraz olsun huzur hayatımda yer edinse her şey tamamlanmış olacak gibi hissediyorum.
Huzur eksik olursa tam anlamıyla mutlu olduğumu hissedemem. Para, güç, aşk, başarı... Bunların yanı sıra ihtiyacımız olan tek bir şey daha var ki, o da huzurdur.
İştahım kesilince hayattan soğuyorum. Ne enerjim oluyor ne keyfim üstüne mide karın sancıları cekiyorum ve psikolojikmen depresyonda miyim diye kurmaya başlıyorum. Ne olursa olsun iştahım gitmesin. 1 günlük bir şey değil bu bu arada bir gitti mi 1 hafta toparlanamiyorum.
@wkertenkele Menüde çekirge var. Kim bulmuş canlı proteini yaşıyorsun hayatı. 😆 Soru sahibine ayıp olmasın. Devamlı bildirim düşüyor malum. Müzikle kal diyeyim. 🙂