Kişilik & Karakter En son ne zaman kahkaha attınız? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor En son ne zaman içten şekilde kahkaha ile güldünüz?Xd#Edamedakişilikℯ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶 🌸 Güncellemeler+1 yıl Süper soru ♥️ En son ne zaman kahkaha attınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum gerçekten kahkaha atmadım son zamanlarda 1 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Biraz önce attım daha yeni. Baya da gözümden yaş geldi o kadar güldüm çok şükür. 😄 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl yiyenimle konuşurkenona takıldığımda gülüşüm ve kahkaham içten oluyor genel de :)) 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. ara ara atıyorum bikac gün önce olabilir bazan izlediğim bi film beni kopartiyoo bazan da komik vi video, öyle yani ve gülmek gerçekten insanı genlestiriyor vee güldürmekte iyiyim 😊 1 0 Yorumla
ühüğühğ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl kahkaha atamıyorum, ama en son şakasına arabesk dinlerken kuzenim yataktan düşmüştü bi saat on gülmüştük 2 5 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Ooo ikizim nerelerdesin gözümüz yollarda kaldı djljgx Yorumla ühüğühğ +1 yıl @HoşafAğızlı ben burdayım sen nerdesin kwödğsödhpsp Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Bende burdayım fjluf gece giriyom genelde ama bugün biraz aksiyon olsun dedim hiç uyumadım gözlerim gidici Yorumla ühüğühğ +1 yıl @HoşafAğızlı şimdiye kadar uyumuşsundur oxmn Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Yani doğal olarak dbkjx deli olabiliriz ama uzaylı değiliz ya sonuçtaa 😂😂 Yorumla
Öğretmeninizgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Güfteli kıza baktim da taklit ettim ne kadar güzel böseymiş gülmek 😶 19 yıldır turkiyede yüzüm gülmedi 🤧 2 0 Yorumla
_MütefekkirSeyyah Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Son 1-2 aydır attığımı hatırlamıyorum..Üzerimde bir öküz mü var yoksa olgunluk mu çöktü bilmiyorum..#Vesselam 2 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Bu https://www.youtube.com/embed/EfSJnVJyZvoizlerkem 1 0 Yorumla
İbrqhimmm06 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl Uzun zaman oldu gerçekten içten gülmeyeli insanlar izin vermiyor ki gülmemize, sürekli sıkılıyor canımız bir şeylere 1 0 Yorumla
geistim Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Dün sanırım. İzlediğim dizide ağladıktan sonra öyle olmadığını öğrendiğimde kahkaha atmıştım ☾ 1 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kahkaha atmayalı o kadar uzun zaman olduki eskiden şen şakrak olan ben şimdilerde çok mutsuzum 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kahkahalara gerek yok gülümse yeter sözü harika bir söz 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Çiçekler her an mutludur Kahkaha da atar aduket de 1 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gerçek anlamda o kadar uzun zaman oldu ki gülmeyeli.. 0 0 Yorumla
sıcakkanlıüye Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Gülmeyi ve güldürmeyi severim. Ancak kahkaha ile fazla gülmem. 1 0 Yorumla
hayaletcocuk52 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Kahkaha atmak o kadar imkansız hale geldi ki günümüzde hep olumsuzluklar ile geçiyor Ömür ve vakit unuttuk kahkahaları 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Dün akşam saatlerinde yeğenim ile oynarken. 1 0 Yorumla
Nesliderler00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hep atıyorum yer mekan zaman farketmeksizin her zaman gülmek lazım 1 0 Yorumla
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 453 cevap paylaştı. Gökyüzüne bakıp annemi gördüğüm de gülmüştüm 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hemen her gün atıyorum 1 0 Yorumla
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Bugün, dün ve ondan önceki gün. 1 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Uzun zaman oldu. Çokta kahkaha atmam zaten 1 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı. Uzun zaman oldu hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bir saat kadar önce epey attım.. 1 0 Yorumla
Burjuvalıyız Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 65% +1 yıl Onunla birlikteyken onsuz hersey keyifsiz 0 0 Yorumla
-cacacacacacaca- Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl En son ne zaman guldugumu hatirlamiyorum. 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. 2 saat olmuştur 1 0 Yorumla
TopraksızMezar Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Böğüre böğüre ağlamaktan gülmeye fırsatım olmadı 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bu günn 1 1 Yorumla Alexdos +1 yıl Neye guldun Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Bu sabah 1 0 Yorumla
gamzelim87 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Ben hep güldüğüm için, hep mutlu sanırlar benii... 1 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 844 cevap paylaştı. Hatirlamiyorum 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Az önce 1 0 Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. 5 dakika önce 😂😂 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. çocukken 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Hatırlamıyorum gerçekten kahkaha atmadım son zamanlarda
Biraz önce attım daha yeni. Baya da gözümden yaş geldi o kadar güldüm çok şükür. 😄
yiyenimle konuşurken
ona takıldığımda gülüşüm ve kahkaham içten oluyor genel de :))
ara ara atıyorum bikac gün önce olabilir bazan izlediğim bi film beni kopartiyoo bazan da komik vi video, öyle yani ve gülmek gerçekten insanı genlestiriyor vee güldürmekte iyiyim 😊
kahkaha atamıyorum, ama en son şakasına arabesk dinlerken kuzenim yataktan düşmüştü bi saat on gülmüştük
Ooo ikizim nerelerdesin gözümüz yollarda kaldı djljgx
@HoşafAğızlı ben burdayım sen nerdesin kwödğsödhpsp
Bende burdayım fjluf gece giriyom genelde ama bugün biraz aksiyon olsun dedim hiç uyumadım gözlerim gidici
@HoşafAğızlı şimdiye kadar uyumuşsundur oxmn
Yani doğal olarak dbkjx deli olabiliriz ama uzaylı değiliz ya sonuçtaa 😂😂
Güfteli kıza baktim da taklit ettim ne kadar güzel böseymiş gülmek 😶 19 yıldır turkiyede yüzüm gülmedi 🤧
Son 1-2 aydır attığımı hatırlamıyorum..
Üzerimde bir öküz mü var yoksa olgunluk mu çöktü bilmiyorum..
#Vesselam
Bu
https://www.youtube.com/embed/EfSJnVJyZvoizlerkem
Uzun zaman oldu gerçekten içten gülmeyeli insanlar izin vermiyor ki gülmemize, sürekli sıkılıyor canımız bir şeylere
Hatırlamıyorum
Dün sanırım. İzlediğim dizide ağladıktan sonra öyle olmadığını öğrendiğimde kahkaha atmıştım ☾
Kahkaha atmayalı o kadar uzun zaman olduki eskiden şen şakrak olan ben şimdilerde çok mutsuzum
Kahkahalara gerek yok gülümse yeter sözü harika bir söz
Çiçekler her an mutludur
Kahkaha da atar aduket de
Bu sabah.. Onunla konuşurken..
Gerçek anlamda o kadar uzun zaman oldu ki gülmeyeli..
Gülmeyi ve güldürmeyi severim. Ancak kahkaha ile fazla gülmem.
Sabah Sabah bana geldiler 5 dk önce
Kahkaha atmak o kadar imkansız hale geldi ki günümüzde hep olumsuzluklar ile geçiyor Ömür ve vakit unuttuk kahkahaları
Dün akşam saatlerinde yeğenim ile oynarken.
Hep atıyorum yer mekan zaman farketmeksizin her zaman gülmek lazım
Gökyüzüne bakıp annemi gördüğüm de gülmüştüm
Hemen her gün atıyorum
1 saat önce sinirden
Bugün, dün ve ondan önceki gün.
Kahkaha atmayı sevmem.
her dakka gülmeyi severim
Ben hep gülerim biliyorsun
Sesli gülerim ama kahkaha atmam
Uzun zaman oldu. Çokta kahkaha atmam zaten
Her arkadaş ortamında
Kahkaha atarak gülmüyorum.
Uzun zaman oldu hatırlamıyorum
Hatırlamayacağım kadar uzun bir zaman
Bir saat kadar önce epey attım..
geçen hafta cuma günü..
Onunla birlikteyken onsuz hersey keyifsiz
Hatırlamıyorum of hiç gülmüyorum
En son ne zaman guldugumu hatirlamiyorum.
10 dakika önce orgazm olurken
Bilmiyorum
Bugün.
Çok uzun zaman oldu
2 saat olmuştur
Biraz önce
Böğüre böğüre ağlamaktan gülmeye fırsatım olmadı
Hatırlayamadım
Bu günn
Neye guldun
Herzaman kahkaha atarim
Bu sabah
Ben hep güldüğüm için, hep mutlu sanırlar benii...
Çok oldu
Valla hatırlamıyorum
Hatirlamiyorum
Az önce
dün...
5 dakika önce 😂😂
çocukken
10 sene önce
Hatırlayamıyorum.