''.. ve daim kırdığım kalpleri toplasan ceplerin boş kalır..''
#heartoffire

Aklım; kızların istediği gibi boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli olmadığım için hiçbir zaman yaşayamayacağım ve hayalini kurmaktan başka bir şeyin elimden gelmediği mutlu ve huzurlu aşk evliliğinde kaldı.
Birinde kalırken aramıştım ama kaybolan kendim oldum. Sonunda anladım; birine kendini bırakmak onu şımartıyordu. Tek derdi ona tutuklu kalmamdı ama kendi kaybetti. Pırangalardan kurtuldum. Oda artık herkes gibi oldu. Zaten ondan sonra kapandı bu kalp. Birine inanmak zor gelmişti.
Cevap
35Cevap
Ben sadece bir olayda takılıp kaldım.
Tam kurtarıyorum kendimi derken hop nir bir şey oluyor aklım yine takılı kalıyor.
Anlayamadığı bazıları kırıp döktükten sonra samimiyetten bahsediyor yaa hayret ediyorum yaa.
Hala o kadar yapılandan sonra hem vicdandan, hem merhametten nasıl bahseder insan.
İşte bunları anlamaya çalışırken takılıp kalıyorum maalesef.
Aklım yerinde değil ama nerede ondan da emin değilim 🤣🤦
Aklımın takılı olduğu bişey yok...
Benim aklım şehir değiştirmekte açıkçası
Aşkta ve sevilmekte
Aklım n11 iade talebinde kaldı ya biran önce onaylansa da para hesaba yatsa diye bekliyorum. Siparişi verince tak diye getiriyorlar iadeye gelince günlerce bekletiyorlar yetti kara canıma valla
Merhaba ; her insan bir yerlerde bir zamanlarda takılı kalmıştır. Tek düze bir hayat yaşamak bana göre olmadı en azından çünkü takılı kalmak ya da takılı bırakılmak zorunda olanlar olduğunu düşünüyorum. Ve bu minvalde insan kendini daha da geliştiriyor dahada büyütüyor o yüzden ben kendi adıma takılı kaldığım için memnunum benim takıntım ileriye götürdü beni mutlu muyum? Evet 🙄☺️ İyi akşamlar diliyorum
Hayallerimde ve yapacaklarımda. Şöyle bir üç dört ay sonrasına gidebilsem ne haldeyim bir görsem yeter sanki. Ama şimdi hiçbir şey yapmazsam üç dört ay sonra da aynı halde olacağım. Aklım hep yapacaklarımda ☾
Kızlar Bir Adım Öne Benim aklım işimde gücümde 😶
Plak bir yerde takılı ama üzerini örtüyordum dun akşam sağolsun biri o örtüyü kaldirdi kendine gel diyerek şimdi takılı yeri 2023 başına kadar düzeleceğim..
Benim aklım halen ilkimde o kadar zaman geçti ama hayatıma giren herkeste onu ariyorum bulamadigimda da her şey bqka sarıyor
Aklım bir yerlerde takılı kalmıştı bende aldım başımın üstüne koydum. Yerinden memnun gibi ama arada şımartılmak istiyor😀
Aklım başımda değil evet ama nerde hiiç bilmiyorummm 🙄
Bulunca başıma alıcam birdahada burakmıcamm djdjjd
Dün pastamin yarisini yiyemedim 💔 aklim Pastada kaldi akşam olsunda yiyem gali
😂😂
İki günlük paramı vermediler aklım orada takılı kaldı 😔bı işe girip çalıştım çıktım biyenmedim hiç
Aklım kendimle meşgul ağırlık veremiyorum başka şeylere
Aklım takıldı fikrim takıldı.. Orhan Gencebay şarkısı.. 😃
2 yıl boyunca kendime zarar verecek yerde hala niye duruyorum 😓
Son zamanlarda temas etmeye arzu ve tutkunun bol olduğu zaman dilimlerinde takılı kaldı
Gitmek istediğim yere gidersem inşallah aklım kalmayacak.
Piş piş, aklımın takılı kaldığı kadın. Buradaysan şurayı güzel ellerinle bir artıla. 💛😄
bu soruya bu şarkı cuk oturur
https://www.youtube.com/embed/Qqh1cyCzlfEHiçbir yere takılı kalmadı.
Hiçbir yerde takılıp kalmadı. Gerçek bu
Kızlar BirOnun bakışlarında takılı kaldimm bide gülüşü ömre bedel ömrüm yetmez guluslerine
Zengin olmam lazım ama nasıl? Zenginliğe taktım kafayı😊
Dün vermediğim cevapta kaldı
İnsan herşeye alışıyor..
Takılı olmaz mı… da elimden bir şey gelmiyor
Fatih Terimin gidisinde...
aklımda takılı kalan şeyler uğradığım haksızlıklar
hiçbir yerde takılı değil
Şu çiftlik işinde hep. 😃
Akıl makıl kalmadı bende artık
Sevdiğim kadında..
Çok istediğim bir an vardı. Orada kaldı😏
Derslerim sınavlarım aşırı kötü