Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Hareketlerimden ve davranışlarımdan yansımasa da suratım anında ele veriyor o an ne hissediyorsam.
Bir oradan gizleyemiyorum ben, ki o da elimde değil. Yansıtmaktan ziyade kendi kendime yaşıyorum daha çok, birine sinirlendiğimi açıklamak beni daha çok sinirlendiriyor. Yapılan şey her neyse belki üstünde 2 dakika düşünse anlayacak fakat bunu bile yapmayan insanlar olunca zaten açıklanınca da bir anlamı kalmıyor...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Sinirlenince hareketlerimi kontrol edebiliyorum ama yüzüm kendini ele veriyor maalesef. Haliyle yüzüm düşüyor ve sonrasında anlaşılıyor bu sinirlilik halim. Öyle dışarı yansıtmam ama yüzümden de anlaşılır sinirlilik halim.
00 Yorumla
- +1 yıl
Yabancı insanların yanında hemen belli etmem sabırlıyımdır oldukça bu konuda ama beni tanıyan samimiyetim olan insanların yanında biraz çabuk belli edebiliyorum hatta hiç olmadığı kadar sabırsız olabiliyorum
00 Yorumla
- +1 yıl
Belli oluyor, ozellikle bakışlarım değisiyor anında. Bir süre sessiz kalır sinirli bir şekilde bakarım. Çünkü hemen ağzımdan kötu bir şey çıksın istemem, bu yuzden ilk önce bakıslarimla anlatmaya çalisirim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
15Cevap
Kızgınlığımı istemesemde belli ediyorum. Çünkü yüz mimiklerim o kadar gelişmişki konuşurken bile gözlerim kaşlarım hislerimi belli ediyor. Hatta sinirlendiğimde anlımda gamze gibi bir çukur çıkıyor. Fakat gizliden gizliye sinirleniyorsam daha çok kızmışımdır.
00 Yorumla- +1 yıl
Çabuk sinirlenmem ama belli olur bakışımdan.
00 Yorumla - +1 yıl
Sinirlendiğim zaman her ne kadar kendimi kontrol etmeye çalışsamda mimiklerim suratım bakışlarım kendini ele veriyor ister istemez.
00 Yorumla Duygularımı saklama konusunda hiç iyi sayılmam. Öfke halindeyken, mutluyken, veya üzgünken, hiç farketmez ruh halim direkt yüzümden okunuyor.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 371 cevap paylaştı. Hayır saklamıyorum, o hatayı bir kere yaptım sonrasında da ne zaman sinirlensem gözlerimden yaş akmaya başladı. Saklamamak en iyisi oluyor.
00 Yorumla- +1 yıl
Yüzüm kızarıyormuş ve sesim sakin çıksa da daha hızlı konuşmaya başlıyormuşum.
00 Yorumla Oluyor evet ben direkt belli ederim içimde tutamam ama buna değer biriyse
00 Yorumla- +1 yıl
Genelde zor sinirlenirim o yüzden hemen belli oluyor
00 Yorumla - +1 yıl
Saklayamam hemen belli ederim. İstemsizce suratım asılır
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ne kadar sinirlendiğime bağlı biraz. Çok sinirli olduğum zamanlar bu hareketlerime yansır muhakkak.
00 Yorumla- +1 yıl
Direk yuzumden anlasiliyor gozlerim beni ele veriyor
00 Yorumla - +1 yıl
Kırıcı olmamak için bazı konularda saklayabiliyorum bir yere kadar.
00 Yorumla - +1 yıl
Olur tabi. Gerek yüzümden, gerek sözlerimden anlaşılır.
00 Yorumla - +1 yıl
Evet hemen belli ederim ben ya bakışlarım ile ya da sözlerim ile karşımdakine laf sokuşum ile
00 Yorumla Evet belli oluyor hemen
00 Yorumla- +1 yıl
Evet kendimi kontrol edemiyorum🤭
00 Yorumla Asla. Yüzüme yansır, ses tonuna da😑
00 Yorumla- +1 yıl
saklayamam belli ederim
00 Yorumla - +1 yıl
Çok belli olur bu sıfatın belli etmeme imkanı yok
00 Yorumla - +1 yıl
Hemen belli olur saklayamam.
00 Yorumla - +1 yıl
Evet, belli ederim
00 Yorumla Evet yüzüme yansır 😡😊
00 Yorumla- +1 yıl
Evet sussam bile yüzüm çok ele veriyor beni
00 Yorumla Evet. Ay em veri veri angry
00 Yorumla- +1 yıl
gözlerimden belli oluyor..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet belli ederim
Şiddete meyilli biriyim00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,3b cevap paylaştı. Ewwt hemen parlarim
00 Yorumla- +1 yıl
mimikler
00 Yorumla olmaz:d
00 Yorumla- +1 yıl
Olur
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır olmaz
00 Yorumla m
+1 yılOlur
00 Yorumla- +1 yıl
Belli ederim
00 Yorumla Affetmem kimseyi en ufak şeyde