Psikolojim çok tuaf durumda sizinde boyle mi?

Geceleri uyuyamiyorum derdimin ne olduğunu bilmiyorum aslında her şey üst üst bindigi icin bu haldeyim bundan eminim ama unutmak istedigim için unuttum gibi her şeyi hala üstumde bana yük olan bir şey var ve bu beni mutlu olma duygusundan mahrum kılıyor kimseye güvenim kalmadı gelecegim belirsiz her şeyden bıktım alkol cok tüketen biriydim alkol yüzünden diyip ara verdim mutlu olur gibi oldum kendimi kandırıyormuşum alkol alinca asıl öyle mutlu oluyorum cünkü düşünmeme engel oluyor her şey sanki baştan sona belli hayatimdaki kişilerin bir sonraki adımlarıni bilmek insanın canını sıkıyor tüm sırtından vurulmalar beni anlamayan insanlar ve dayatmalar ve anlatamadığım çoğu şey bu gerçek hayat mı benim kaderim mi yoksa herkesin hayatı boyle mi ya da benim doktor a mı görünmem gerekiyo bu dedigim şey 3 yıldır devam ediyor ağır bir depresyondayım bazen geçer gibi oldu ama geçmiyo bir türlü her sey çok anlamsız geliyo yaşamak aile kurmak bu yazdıklarım şu an bana dert edilmemesi gereken bir şey gibi geliyor ama içimde anlayamadığım bir boşluk ve acı var sanki herkes çok basit düşünüyor gibi sadece içimi dökmek istedim ve biraz iyi geldi sakın ne hayatlar var bu mu canını sıkan diyip cevap yazmayın sadece benim gibi olan var mi diye merak ettim cevremde benim gibi olan birine raslamadım bu kadar
Psikolojim çok tuaf durumda sizinde boyle mi?