İkisinden birisine erişme imkanınız olsa hangisini seçerdiniz? Sizin için hangisi daha önemli?

Gerçek aşk bi şekilde bulunur elbet ama piyango'nun çıkma olasılığı daha düşük. Dolayısıyla ben piyango kazanmak isterdim. O parayla da gezip dolaşır, beni mutlu edecek şeylere yönelirdim.
Piyango kazanmak daha mantıklı geliyor bana. Çünkü maddi imkanım olursa kendimi mutlu etmek için çok fazla imkanım olur. Kendim ve ailemle, sevdiklerimle kaliteli bir hayatım olur daha ne olsun. Aşka inanmıyorum zaten.
Aşk diye bir şey yok bana göre sevgi var. Gerçek sevgiyi tercih ederim.
İkisini de istemem. Huzur istiyorum sadece.
Huzuru bulmak sorumda bahsettiğim iki seçenekten bile daha zor, hatta imkansız bence 🙄
Evet, öyle 😊
Cevap
20Cevap
Gerçek aşkı bulan zaten milli piyangodan büyük ikramiye çıkmış kadar sanşlı biridir bence.
Çünkü bu ikisi %1 kadar düşük ihtimal.
Gerçek aşk en büyük piyangodur
Piyango kazanınca, daha geniş alanlara açılabiliriz. Bu da gerçek aşkı bulma ihtimalini arttırır.
Piyango istemem her zaman şans oyunlarından kazanılan paranın hayrı olmadığını düşünürüm onun için piyango istemem
Tamam sen alın teriyle çok para kazanmak gibi düşün soruyu 😅 soruyu sorarken amacım, insanlar için gerçek aşk mı daha kıymetli yoksa para mıydı 😅
Parayı seven biri değilim ama rahat güzel yaşamak isterim aşk önemli ama parada önemli 🤷🏾♀️
Yine iki seçeneği de seçiyorsun yani 😂😂
Daha herhangi bir karşılaştırma sorumda seçeneklerden birisini seçemedin jsjs
Tek başına aşkı seçemem çünkü samanlık seyran olur lafına İnanmam parada tek başına mutluluk getirmez onun için birini seçmem mümkün değil
Anladım, haklısın orası öyle tabiki :) gönül ister ikisi de olsun
Hakkım olmayan bir parayı harcamam. Paragöz değilim. Gerçek aşkı bulmayı tercih ederim. Yorumlara baktım da çoğunluk piyango demiş. Ne kadar çok seviyorsunuz kolaya kaçmayı. Paranın satın alamayacağı tek şey aşktır bunu da bilin.
Piyango kazanmayı tercih ederim. Aşk insana bir mutluluk veriyorsa on üzüyor. En azından param olunca hayatımı yaşarım. Aşk da neymiş? 🤣
Helal bir aşkı haram paraya tercih ederim. İkisi de acıtıyor gerçi ama en azından aşkın enkazı daha hafif olur.
gerçek aşk çünkü para bir yere kadar gider ve de para herzaman bulunabilir ama gerçek aşk kolay bulunmaz
Ne yapacağım gerçek aşkı ya? Buldum da noldu djgjfhgs. Piyango Kazanmak 😍
Piyangodan 10 lira bile kazansam benim için ötekinden bin kat hayırlı olur 😁
Piyango kazanıp sevdiğimle California sokaklarında gezmek isterdim. 🗽
Gerçek aşkı bulduğumda piyango kazanmış gibi sevineceğimden ilk şıkkı tercih ediyorum. Son kararım😂
Ben beni sevebilecek birini bekliyorum aşkta , ödülde umrumda değil.
Piyango tabi. Zaten evliyim ve gerçek aşkı buldum.🥰 bana money lazım moneyyy😂😅
Gerçek aşk imkansız. Piyango tabii ki. O bile daha mümkün 😂
Nasill bir soru tabikidr piyango kazanmak 😂 o aşk beni bulsun
Bulacağımı sanmıyorum ama piyongoyu es geçmeyim. 😃
Önce piyangoyu vurmayı, kendi eksikliklerini tamamlamayan güzel bir aşk da bulamaz.
Aşk karın doyurmaz.
Piyangoyu kazanıp gerçek aşkı satın alırdım.
Gerçek aşkı bulmak ile piyango kazanmak bence aynı şey olur.
Her ikisini de istemem.
Akrep Kadını ile aşkkkk
Gerçek aşk en büyük ikramiyedir dost.
Gerçek aşkı bulmak isterim ya,
Aşk umurumda değil. Parayı alayım ben.
Şu an piyangoya ihtiyaç var sanirim 😂
Piyango olsun bari istediğimiz hayatı yaşayalım
İkiside iyi olurdu aslında
Para isterdim para olunca her şey olur
piyango olsa iyi olur
Gerçek aşkı:d çünkü inanmıyorum
Piyango isterdim