Evet bir dönem bende yönetilmediğim zamanlar oldu. Fakat bu genel olarak daha çok genç yaşlarımda oldu. Yaş ilerledikçe ve tecrübe kazandıkça iyi niyetin gerçekten israf edilemeyecek önemde olduğunu fark ettim. Bundan dolayı artık daha ekonomik kullanıyorum.
Yönetiyorum artık.. Duygusuz olmak bazen de eldeymiş.. Sürekli aynı şeyler yapıp farklı sonuçlar alınmıyormuş.. İyilik de böyle.. Her zaman iyilik yaparak sonucu iyilik hoşlukla neticelenmiyor.. Bir göz yaşına, iki tatlı söze kanıp düşmüyorum tuzağa.. Bükebiliyorum bu bileği şu zamanlar..
Sürekli oluyor. Her seferinde bir şeyler yaşayıp, tamam bundan sonra bu kadar iyi niyetli olmayacağım diyorum. Çok da kendimden emin konuşuyorum. Ama çok kısa bir sürenin ardından bir öncekinden daha iyi niyetli oluyorum. Nasıl geçecek bu bilmiyorum 🥹
Oluyor. Olmayacak insanlara iyi niyet gösteriyorum. Sonra ne yapıyorum ben böyle diyerek kendimi sorgulamaya başlıyorum. Hayatımda ilk kez iyi niyetin gerektiğinde sorgulanabileceğini gördüm. İnsani duygular da sorgulanabiliyormuş...
Sıkılıkla yapıyorum bunu :/ ne kadar artık bu kadar iyi niyetli olmayacağım desem de kendimi yine iyi niyetin dozunu fazlasıyla kaçırmış bir halde buluyorum. Daha beni çok üzerler 🙄
Nadiren olur. Her daim değil. Dikkatli olurum iyi niyet konusunda. Zira kokusunu bile alınca üşüşen çok olur gerek yok. Kendimi kullandırmam duygusal manada özellikle
Şunu çok iyi anladım ki bir insan çok iyi niyetliyse, insanlara avans olarak bedavadan çok fazla iyi niyet sunuyorsa, hayat o insanın o iyi niyeti yönetmeyi öğrenmesi için yaşaması gereken tüm enayilikleri, olanca ızdırabıyla o insana burnunu sürte sürte öğretiyor muhakkak. Sonra iyi niyetin esasen bizlere saflık yapalım diye verilmediğini anlıyoruz. Sonra sıkıntı kalmıyor şükürler olsun amin 😅😅 #TubaSueda 🍀🍀
Elbette. Pek dengeli ve tutarlı olduğum da söylenemez zaten. Dün kavga ettiğimle bugün dost olabilirim. Ya da baş düşmanım yarın tek arkadaşım olabilir. Bu yüzden iyi niyette dozu kaçırdığım olabiliyor. Bazen iyi niyetim o kadar suistimal ediliyor ki yaptığımı sorgularken buluyorum kendimi ☾
Pek iyi niyetli bir insan değilim ki. Toplasan 10 insana karşı falan iyi niyetliyimdir. Geri kalan herkesten bir beklentim yoktur. Her şeyi yapabilirler.
Evet oluyor, her seferinde kendime de kızsam yine de çok kontrol edebildiğim hâlâ söylenemez fakat çokta şikayetçi değilim. Diğer insanlara baktığımda kendi halime şükretme sebebi bulabiliyorum...
Oluyordu ama artık daha temkinliyim ve cimri olmaya çalışıyorum. Dozu kaçtığı an suistimal ediliyor, iyi niyetten anlamayan insanlar var maalesef. Kişiye göre iyi niyet gösterilmeli karakterine, kişiliğine göre. İyi niyetim uğruna tadımı kaçırmalarına izin vermek istemem.
İyi gelen iyi, kötü gelene kötü. Herkes hak ettiğini alabilir benden. Genel olarak sakinimdir ve cana yakın bir tavrım vardır. İşin içine çıkar girince bende denge kalmaz.
İki gündür Sri Lanka'ya kadar uzanan akraba ağıma, oldukça iyi niyetli bir şekilde yaklaştığım ve bu durumu yönetemediğim için bugün yine cebimdeki son bozukluklar ile kahvede kivi yudumlamaya gideceğim =/
Bonjour! Oluyor ama bundan rahatsız olmuyorum aksine daha çok mutlu oluyorum. Birisine iyiyle yaklaşmak en güzeli. Çözüm yolu olarak gayet önerebileceğim bir yaklaşım. Kalbi yumuşatmanın tek yolu hatta. ❤
Kusura bakma ama 20 yaşında cüzdanında kondomla gezen bı topluluğa sahibiz artık o dediklerin 97 ve öncesi için geçerli artık iyi niyet sorgulananaz bı halde