Mavi Huydur Bende Hayat hiç mavi yerinden vurmadı... Çünkü ben maviyi beyazı koruyan masumiyet olarak tanırım. Karanlığı görünür kılan bir renktir mavi, öyle bilirim... Sürükleyendir, bitmeyendir. Mavi olarak anlatmalıyım herşeyi... Kaldırın başınızı gökyüzüne, görmek istediğinizi değil, gördüğünüzü söyleyin bana! Yaşamın ta kendisidir mavi. Belki de sadece bu yüzden ölmeye değil, yaşamaya mahkûm edilmiştir. Maviyi soruyordun, gözlerimden yüzüme yayılan maviyi mi? Bir renk değildir, mavi huydur bende ve benim yetinmezliğimdir ve herkesin yetinmezliğidir. Belki denecektir ki bir süre ve denenecektir bir akşamüstünü düşünmek bir akşamüstünü düşünmekten başka nedir ki, gönül gözüm görendedir, derinler mavidir... - Edip Cansever
Sıkıcı bir kişiliğim olduğunu söyleyebilirim. Yeri gelir eğlenir, eğlendiririm ama renkli bir kişiliğe sahibim diyebileceğim kadar da deli dolu bir kişiliğim yok.
Millet birbirini yesin bizi ilgilendirmez Millet aç aç karikaturunu hatırla 🤣🤣 Şimdi sana bir dert bende derman sende şarkısını söylerim bütün çözümü bu şarkıyı dinlediğim zaman buluyorum 🤣 İki şarkı söylerim lgbtcisi bdsmcisi kalmaz 🤣
Herkese göre farkliyim diye bilirim Aileme göre renkli Arkadaşlarima göre de öyle biriyim neşeliyimdir Konu Erkek olunca haha renksiz 😂 soğuk davraniyorum cünkü tanimadiğim icin benim rengarenk biri olmami beklemesinler seversem gökkuşağin olurum o kişinin (:
Genellikle güleryüzlü biriyim. Heyecanlı olduğumu da derler. Pek öyle durağan biri değilim. Gezmeyi seviyorum. Öyle araba olmasına da gerek yok. İnsanlar görüyorum. Her yere arabayla gidiyorlar. "Kaldır kıçını da iki adım at. "diyesim geliyor. Tabii, arabayla gezmek de güzel ama yürümek daha güzel ve sağlıklı. Allah ayak vermiş. Biraz kullanın yani.
Bir kaç renk barındırırım net olsun diye. Siyah, kırmızı ve beyaz. Siyah: Karanlık ve asil yanım Kırmızı: Sevgi, tutku işleri. Beyaz: Temiz kalan duygularım
Aslında öyle ama gösteremiyorum. Yetiştiğim ailede ancak renksiz görünürsem değer görürdüm çünkü. Renklerimi kararttılar, geriye getirmekte zorlanıyorum