Hayatımızın kırılma noktaları da denilebilir. Yaşarken farkedilmez ama o noktadan sonra hiç bir şey eskisi gibi değildir artık. Olumlu ya da olumsuz yeni bir bakış açısı, yeni bir ufuk, bizden yeni bir biz yapan noktalardır. #54srp
Hayatınızda dönüm noktası olarak gördüğünüz bir olay yaşadınız mı?
Evet birden fazla kere yaşadım ve sonuca varana kadar da asla bitmek bilmeyen bir döngüye girdim, tekrar tekrar önüne çıkmaya devam etti. En sonunda tamamen bir karar verip geride bıraktım ve tam olarak o dakikadan itibaren hayatım komple değişti, bunların hepsi benim için çok ciddi değişiklerdi ve asla alışamayacağımı düşündüğüm değişikliklerdi fakat şu an dönüp baktığım zaman olması gereken buymuş. Farklı bir şekilde olsaydı eğer ya da aynı şekilde devam etseydim daha kötü olurmuş her şey, bunu şu an daha net görebiliyorum...
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Yaşadım.. Benim birden fazla dönüm noktam oldu.. Bu noktaları dile getirmek de istemiyorum.. Fakat derin kesik oldu.. Bazı anılar hiç anı olamıyor.. Bazı anılar hep kafayı kurcalıyor.. Bazen diyorsun ki yaşasaydı ne nasıl olurdu acaba, değişen neler olurdu.. Sonra birden gerçekliğe dönüyorsun.. Anlıyorsun ki rüyanın içinde bir rüyadasın.. Keyifli günler..
Evet yaşadım. Kasım ayında başladı bu. Şu an hala o dönüm noktasının içerisindeyim. Sonu nereye varacak ya da beni nasil bir ben yapacak, ben de bilmiyorum. Yaşayıp gorucem.
KS'ye üye oluşum, saygıdeğer hanımefendileri tanımam açısından hayatımda bir dönüm noktasıdır. KS sayesinde hanımefendilerin beğendiği erkek tiplerini ve benim onlardan ne kadar farklı olduğumu gördüm. Beni gerçeklerle yüzleştirdiği için KS'ye sonsuz teşekkürler. Hanımefendilere de sevdikleriyle mutlu sağlıklı ve bol kazançlı günler dilerim.
Önceden de vardı;ileride de olacak.Çünkü ölenedek yeni şeyler öğrenmeye, yeni insanlarla tanışmaya ve yeni olaylarla yüzleşmeye devam edeceğiz. Hayatımızda verdiğimiz her karar bizi bir dönüm noktasına itebilir.