Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Hayır neden böyle bir tutuma gireyim ki.. Zaten ben pozitif bir insanım yapı olarak ve hayattan keyif almayı biliyorum.. Mükemmel olmak zorunda değil kimsenin hayatı.. Bana göre zaten en büyük sorunlardan biri başkalarının hayatının ne kadar mükemmel olduğunu düşünerek kendi hayatını kaçırmak.. İnsan elinde olanların nankörü oluyor çünkü.. Keyifli günler..
Kıskanmıyorum mutlu olan insanda çok az sayıda geri kalanlar da istediği mutluluğu yaşayamadıgi için kendi dünyasında mutluluk oyunları oynuyor her canlı istisnasız mutluluğu hak ediyor yaşamalıda ama ne acı durumdur ki birbirlerinin mutluluguna engel olanlar insanlarin olması herkes mutlu olmak istiyor ama herkes birbirini mutsuz ediyor ne garip 🤷🏻♂️
Hayır, kıskanmıyorum. Mutluluk duygusunu çokça hissediyorum zaten ancak mutsuz olduğum dönemlerde de kıskanmazdım. Kıskanmak yerine mutlu insanlar mutluluğu nelerde buluyor diye düşünüp mutluluğu aramaya başlar, kendime o duyguyu sağlamaya çalışırdım. Kıskançlık özellikle bu tarz bir tarafta olup bir tarafta olmayan durumlarda hasetlenmekten ibarettir.
Açıkçası ben hiçbir insanı kıskanmam erkes yerinde sağolsun herkes mutlu olsun ama bazen insan imreniyor çevresindeki olan insanları Ama daha sonra İmrendiginin aslında imrenecek bir şey olmadığının farkına vardığın zaman bu hayatta beterin beteri var olduğunu gördükten sonra insan halimi bir kez daha Şükrü diyor
Hayir herkesin kendi mutluluğu kendi hayati sonucta herkesin yaşam tarzi farkli ben böyle bir Ailede büyüdüm çok şükür onun yaşadiği hayati gibi olamaz mesela O kişi Mutsuz diye benim öyle olmami beklemesin veya o kişi çok mutlu diye bende gidip onun hayatini karartamam sacma yani
Yaşadığın her günün, sen farkında olmadan karşına çıkardığı küçük mutluluk anlarını kaçırmazsan, başkasının mutluluğuna bakıp dertlenmen gerekmez. Aldığın her nefesin bile mutluluk kaynağı olabileceğine inanmakla başla 😉
Kıskanmam ama imrenirim. Ne güzel mutlu aileler, insanlar var diye. Çünkü; etrafımda onları iç çekerek izleyen kişiler görüyorum. Kendi adıma değil, onlar adına imreniyorum. Ben düzeni mi kurdum. Kafa rahat..
Herkesin seviyesi aynı değil belki mutlu ama benden daha çok derdi var. Derdi kıskanmadığım gibi sevincide çok görmem insanlara varki seviniyo demekki 😊
Keşke bende bukadar mutlu olup, gezen tozan biri olsam diye özenirim bazen. Hadi ama ya kim dünyayı gezip, mutlu olup, ve en iyi arkadaşıyla birlikte gezmek veya mutlu olmak istemezki. Keşke ama..
Hayır toplumda mutlu insanlar artsın ki ülke geneline yayılsınki etrafımız bu insanlarla dolsun mutlu insan çevresine pozitif enerji yayar bu enerjiden herkes nasibini alır
Hayır kıskanmıyorum. Bende o gruba giriyorum eğer benden de mutlu olan birisi varsa takılabilirsem onunla takılıyorum pozitif enerji yayan insanları severim takılamıyorsam da ondan öğrenmem gereken şeye bakarım bende mutluluğuma mutluluk katarım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ne kadar fazla insan mutlu olursa o kadar iyi. Mutluluk bulaşıcıdır bence
Evet son 1 aydır kıskanmiyorum imreniyorum sadece herkesin mutlu olması benide mutlu eder öyle bir insanim ama bende mutlu olsam bu kadar derim imrenme bence buda