Niye vazgeçilsin ki, beraber uygulansın o hayaller. Ben sevdiğim insanın hayallerinden vazgeçmesini istemem, aksine bunları başarması için desteğimi hep üstünde hissedebilir, mutlu olacağı her şeyi sonuna kadar desteklerim ben. Kendi hayallerimden de vazgeçmem, vazgeçmemi bekleyen biriyle de olmam...
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Hayır vazgeçmem. Çok önceden olsaydı vazgeçerdim derdim ama şimdi bu şekilde düşünmüyorum. Çünkü eğer sevdiğim beni gerçekten seviyorsa hayallerimden vazgeçmemi istemez. Hatta gerçekleştirmem için elinden geleni yapar. İkimizin hayali olur ve birlikte gerçekleştiririz.
Daha önce böyle bir şey yaptım. Hayat da dedi ki "sen misin hayallerinden vazgeçen"...Çok güzel tokat yedim. Kendi hayallerimden vazgeçmem karşımdaki kim olursa olsun. Fakat şunu da öğrendim.. gerçeğe aykırı mantık dışı hayallerin güzelliğine kapılmamak da önemli. Çünkü herkes iyi değil. İyi olan da benimle aynı fikirde değil.
hayallerine saygi duyarim isterim sirf mutlu olsun diye ellimden geleni yaparim ama bu tek tarafli değil oda benim hayallerimi olsun merak etmeli belkide Maddi durumumuz yetmeye bilirde yinede beklerim gidip onun yüzüne vurmam cünkü kücük seylerden mutlu olan biriyim biri bana cilekli süt alsin o bile bana mutluluk verici gibi birsey 😂
vazgeçtim. çatır çatır yaktım hatta hayallerimi. hiç yaşanmamış yüzlerce hayalin hiçbir feryadı içimi eritemedi. kim için öldürdüm onlarca hayalimi? kimler için susturdum ağlayan yüreğimi? kimler için vazgeçtim yaşanmamış günlerimi? pişman değilim. bin kez olsun bin kez feda ederim. sadece ailem için.
Ruh eşimi bulana kadar çok sevebileceği mi sanmıyorum. Benimle aynı şeyleri seven olursa zaten hayallerde ortak olur. Bu sorunda ortadan kalkar. Çünkü karşılıklı anlayış çok önemli. Bir yerde hayali yaşama varsa yaşarım. Bir sonra ki gerçekleştirilmesi gereken hayal de benim olmalı.