Kendime ait alanıma kimseyi sokmuyorum ben, kabuğuma çekilmek dinlenmemi sağlıyor, huzurlu hissediyorum, kafamı topluyorum ve hayatın yoruculuğundan sıyrılıp öyle devam edebiliyorum. Dinlenme durağım bir başkası değil, kendimde oluyorum kendime, bunu öğrendim zor olsa da...
Bazı zamanlar tek başıma kalmayı tercih ediyorum çünkü yoruluyorum sakinliğe hep ihtiyacım oluyor onu da ancak tek başımayken sağlayabiliyorum. Diğer zamanlarda da güvendiğim ve sevdiğim çok azınlıkta olsa insanlar var hayatımda şükür onlar alanıma girebilir ama onun dışında herkesi kişisel alanıma dahil etmem. Sen hayırdır geri bas derim Şekil A ben görseldedir. 😂
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Gerçek anlamda değer verdiğim herkes girebilir. Çünkü kendime en yakın hissettiklerimdir, değer verdiklerim. Zaten hayatımdalardır, o yüzden yanımda olsun isterim.
kendime ait alanda sadece ben varım. içime çok kapandığımda kıyıdan köşeden annemi küçücük bir ayak adımlığı uzaklığında dahil edebilirim ancak sadece beni rahatlatması için. onun dışında ben bana aitim, veya i belong to god mı demeliyim?