Kişilik & Karakter An itibariyle yorgunluğunu neler alacak? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Yorgunluğunu neler alacak?Neler alabilir diye düşündüm düşündüm bulamadım)) An itibariyle yorgunluğunu neler alacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Viski ve biraz müzik 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Çok yoruldum bugün yaa, bir çay iyi gelir bana belki, sonra uyumak. Manevi yorgunluğuma bir çözüm bulamadım ama 😑 1 0 Yorumla
umursamazbirkedy_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sıcak bir duş ve uyku. Başka bir yorgunluk alıcı aktivite bilmiyorum açıkçası. En azından benim yöntemim bu. 1 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Sıcak bir ilişki sonrası duş tüm gerginlikler alır rahatlatır 1 0 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yorgun olan bedense eğer yatar uyur dinlenirsin.Gönül yorgunsa ne yapsan olmaz, dellenirsin. 1 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İşe gidip direk pcnin başına geçip bir de kahve alacağımmiss 1 0 Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hiçbir şey alamaz çok kötü belim ağrıyor yine her zaman ki hali 1 0 Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Var bir şeyler de kalsın bende yeri güzel onların... 1 0 Yorumla
Chamber Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Valla bi küveti doldurup yatmak istiyorum 1 saat keyif yapacam:) 1 0 Yorumla
Okty_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Sıcak bir duştan sonra sessiz, karanlık bir oda ve yatak. 1 0 Yorumla
Canımsıkılıyoree Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Yaz ayında ılık esen rüzgarda sahil kenarında kulaklıkla müzik dinlemek 1 0 Yorumla
İbrqhimmm06 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl Sıcak hafif şekerli bir Türk kahvesi 1 0 Yorumla
Burjuvalıyız Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 65% +1 yıl Eski Sevdiğim insan gelse belki hicbirseyim kalmaz 1 0 Yorumla
Propranolol Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bi bilsem neyin alacağını 1 1 Yorumla cenk190327 +1 yıl @propranolol pls dm Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Az uyudum kendime geldim. Sıra kahve de. 1 0 Yorumla
Gizem1845 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Napıyorsun balım dese yetecek :( 1 1 Yorumla Gizem1845 +1 yıl Ama mikrop Yorumla
koylukizizeyno Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kesinlik sıcak çikolata veya salep 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Şimdi duş aldım uzandım, yorgunluk puff oldu. 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uzun bir uyku alır bir tek. 1 0 Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Sıcak bir duş.Ve bir köpüklü kahve. 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Şu an hiç bir şey alamaz.. 1 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. hiçbişey alamaz kronikleşti 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Kahve 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Müzik 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Hiçbir şey 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Sadece uyku 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Viski ve biraz müzik
Çok yoruldum bugün yaa, bir çay iyi gelir bana belki, sonra uyumak. Manevi yorgunluğuma bir çözüm bulamadım ama 😑
Sıcak bir duş ve uyku. Başka bir yorgunluk alıcı aktivite bilmiyorum açıkçası. En azından benim yöntemim bu.
Sıcak bir ilişki sonrası duş tüm gerginlikler alır rahatlatır
Yorgun olan bedense eğer yatar uyur dinlenirsin.
Gönül yorgunsa ne yapsan olmaz, dellenirsin.
İşe gidip direk pcnin başına geçip bir de kahve alacağımmiss
Hiçbir şey alamaz çok kötü belim ağrıyor yine her zaman ki hali
Var bir şeyler de kalsın bende yeri güzel onların...
Valla bi küveti doldurup yatmak istiyorum 1 saat keyif yapacam:)
Sıcak bir duştan sonra sessiz, karanlık bir oda ve yatak.
Güzel bir uyku alacak inşallah.
Taze demlenmiş bir demlik çay..
Yaz ayında ılık esen rüzgarda sahil kenarında kulaklıkla müzik dinlemek
Sıcak hafif şekerli bir Türk kahvesi
Eski Sevdiğim insan gelse belki hicbirseyim kalmaz
Uyku, daha çok uyku😅
Masaj yaptırmak iyi olabilirdi
Bi bilsem neyin alacağını
@propranolol pls dm
Az uyudum kendime geldim. Sıra kahve de.
Napıyorsun balım dese yetecek :(
Ama mikrop
Kesinlik sıcak çikolata veya salep
Şimdi duş aldım uzandım, yorgunluk puff oldu.
Duş ve kahve yorgunluğumu alır..
Uzun bir uyku alır bir tek.
Sıcak bir duş.
Ve bir köpüklü kahve.
Şu an hiç bir şey alamaz..
hiçbişey alamaz kronikleşti
Kahve
Masaj
Müzik
Bol köpüklü bi kahve 😋
Çikolata ve müzik
Piskivit