Yani samimiyet arttıkça argo kelime sayısı korele olarak artar mı?
#argo #taigo #argoyorumcu #büyükyorumcu

Günlük hayatımda pek küfür kullanmıyorum. Küfür etsem bile küçük küfürler ediyorum. Ama buraya gelince şöyle insanları görünce súrtük perilerim beni küfür etmem için zorluyor. Her neyse, samimi olduğum kişilere karşı argo kelime kullanırsam bile güzel kullanıyorum. Argo değilde, iltifat olarak anlaşılıyor şsjdlsls
Samimiyete göre küfür daha çok.
İşyerinde 0 küfür hanım hanımcık edepli adaplı ama içten analı avratlı karılı kızlı sövüyor gelene geçene
Baba yanında 0 küfür taki maç izleniyorsa gene düz gitmece devam. Maçta gerçek benlik çıkıyor ortaya.
Cevap
8Cevap
Hayır, genel olaraka argo kelimeler kullanan biri değilim, sevmiyorum. Samimi olduğum ya da olmadığım insanlara göre değişmiyor bu durum.
Hayır samimi olduğum insanlara kötü söz kullanmam sadece sinirli olduğum zaman biraz fazla kırıcı olabilirim
Çok nadir oda geleneksel laflar. Şahsına argo konuşmam, ortaya konuşulan argolar varya onlardan :D
Kullanmam ama sinirlendigim vakit biraz kırıcı olabiliyorum.
Argo kullanmayı sevmiyorum, samimi olduğum kişiye karşı da kullanmakta karşıyım
Evet genelde ama rahat ol diyorlar ben de kasmıyorum
Genelde topluluktan topluluğa değişir mesela okulda farklı işte farklı. Ciddi olmak tercihimdir. Lavabali insanları sevmem ve çevremden uzak tutarım.
eğer erkek arkadaşımsa erkek olarak tabi ki fakat yakın bir kız arkadaşım kankam olsa bile "ki yok :|"
ona karşı argo kullanmam
Fazla kullanmam ama kullanıyorsam bile o kişi yakın arkadaşımdır
Kullanmam kötü kelimeler edep var ahlak var sonra ne anlamı kalır bu kelimelerin
Samimi de olsam argo kullanmamaya gayret ederim.
Genel olarak herkes boyledir diye dusunuyorum.
Yok hayır kullanmam
Öyle tabii ki..
Olabilir🤔
kesınlıkle
Evet 😂
Nadir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?