Evet güveniyorum, gözlerim yeter der herkesi sustururum. Yaş 45 ama gençlere taş çıkartırım. Bugün arkadaşım acayip övdü beni, haliyle o hava ile olanlar oluyor az bugün idare edin. Çookselim çook 🤣🤣🤣
Makyaj 2020 yılından beri pek yapmıyorum. Kafama eserse yapıyorum. Hoş, makyajı da doğru düzgün 2017 yılında yapmaya başlamıştım. Ondan önce sadece bir ruj sürüyordum. Doğal halimi seviyorum. Canım ben ❤️
Evrakta sahtecilikten göz altina alinmasi gereken kisiler bile doğal halime güveniyorum demiş 😅 benim evdeki halimi gören tavuk 3 gün yumurtadan kesilir 🐔
Evet zaten coğu doğal halimi seviyor beğeniyor ve tabikide güveniyorum birine Video göndersem Makyajli hemde makyajsiz halimi gönderiyorum makyaji fazla sevmem ruj mascara bu kadar özel günlerde abartirim
Köküne kadar güveniyorum geneldede zaten daginik sacla makyajsiz dolanirim bence dogal kadin cok cekici etrafimda makyajli suslu kadin bile gorsem bence ben ondan daha guzelim en azindan gercegim
Doğal halime daha çok güveniyorum. Zaten özel bir gün bile olsa makyaj yapmıyorum, kıyafete saça özenince de kendimi beğenemiyorum salaş kıyafetlerle daha güzelim bence nsnsnsnsmösndödmxömz
Pek makyajlı biri degilim zaten, hatta makyaj yapmayı bile bilmedigimi bir kez daha itiraf edebilirim. Genel olarak doğalım ama kendime güvenim ehh işte Giderim var 😅
Evet güveniyorum Rabbim beni böyle sağlıklı yaratmış kendimle barışığım hiçbir şekilde bir sıkıntım yok Çok şükür
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Makyajsız ve eşofmanla dışarı çıktığımda sanki daha güzel hissediyorum, daha rahat. Makyajlı çıkarsam bozuldu mu acaba ay elimi koysam bozulur mu gibi sürekli düşünmekten yaptığım, gezdiğim yerlerden keyif alamıyorum
Evet her halimle ayri guzelim kendimi seviyorum zaten makyazjda yapmam kolay kolay doğallik iyidir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her halime güvenirim. Makyajlı halimden daha ben oluyorum doğal halimde. Mecbur kalmadıkça da hafif şeyler dışında makyaj yapmam zaten. Doğal halim en güzeli:-)